User Tag List

Sayfa 38/113 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
2139 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: Intercity İstanbul Park (GENEL)

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben V.A hakkında o kadar toz pembe düşünemiyorum
    Yani insanlara pisti açarım bu sporu sevdiririm halka hizmet olsun bıdı bıdı gibi bi düşüncenin burayı kiralarken ana unsur falan olmadığı açık ve net
    Halk günlerinden para kazınılamayacağı belliydi değişen bişey yok organizasyonlar büyük yarışlardan bişey çıkar düşüncesi hakimdi
    Ama en önemlisi orası koskaca şirketin genel merkezi 2.el araç satış merkezi idare merkezi kendi araçlarının garajı falan filan
    Yani o pisti spor için kiralamadığını anlamak zor değil..

Şimdi ne olacak ben pisti halka açtım gelen giden olmadı diyecek halk günleri sona erecek soran olursa cevap belli kimse gelmiyor..

Burda kızılması gereken biri varsa devlettir sen bizim paralarımızla yapılan pisti kar amacı güdmeden gerçekten sportif faaliyetler adı altında işletemezsen
    Gelir biri basar parayı pistin kirasını 1000 TL de yapar 10.000 TL de yapar
    Bu kiralayan Ahmet olur Mahmut olur X olur Y olur Z olur farketmez

He devlet devlet mi değil
    İşi gücü yok pistle uğraşacak he
    Fazla kurcalamamak lazım devlet işe el atarsa çok güzel Toplu Konut projesi çıkar ordan
    Başka hiç bişey yapmazlar ..

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılımcı yada izleyici olarak insanlar cebinden para vererek her yeri intercity yazılı reklamla dolu bir alana toplanıyordu. Özellikle pazar günü aynı anda o kadar insanı, yarı parasına ikinci el araba satıyorum deseniz İPOP'a anca toplarsınız. Güzel bir reklam katkısı var bence markaya... Ancak bu dışardan duyulan davulun sesi... Bir hesap kitap yapmışlardır herhalde

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu pistin zaten 300 gune yakini dolu. Pist gunleri cironun %3 falandir. Bunu daha once defalarca soyledim.
    Neden ise maddi yaklasiyorsunuz ki?
    Dunyadaki pistler,ozellikle bilinen pistler de hep dolu ama neden track day yapiyor? Public day isimli halk gunu yapiyor?
    Belkide zarar ediyorlar bugunlerden ama ise farkli boyuttan bakmak gerek.
    20 dakikasi 2400tl olan birseye hicbir ENAYİ vermez,buyrun Murat abi,hepimizden varlikli adam,alnimda keriz mi yaziyor diye tepkisini dile getiriyor. Kendisi yilda 300.000 euro yu Ferrari Challange de yarismak icin veriyor.
    Bazi seyleri iyi dusunmek gerek. Bu ayrimcilik cok sacma,neyse herkes bir alternatif bulur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pist intercityden önce de ecclestone a cüzi bi meblağya kiralanmıştı. Şimdi hiç değilse daha yüksek bir fiyata verildi. Devletin futbol ve basketbol dışında spor branşı ile alakası yokken pisti işletmesini nasıl bekliyorsunuz ki. Kiraya veriyorlar da en azından bakımı yapılıyor. Kiraya vermeseler bakım masraflarını da karşılamayıp terkedilmiş şehir gibi kenara atıp bırakıp kapısına da 1 tane bekçi koyarlar kaçak kullanılmasın diye.
    IN BOOST WE TRUST

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlatmak istedigin herseyi anladim kelalper fakat bir kisiye kizip diger kerkesi kusturmek cok iyi olmadi bence.. Benim derdim ss lere degil..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çokta takılmaya gerek yok bu memlekette herkes canının istediğini yapabiliyor 250 den 2400 tl ye yada 600 tl ye çıkabiliyor ansızın kimsede birşey diyemiyor Böyle bir tutum dünyanın hiçbir ülkesinde olabilirmi acaba ?

Neyse yaw anamızın karnından istanbul park ile çıkmadık gideriz avrupaya bu sevdamız sayesinde medeni ülkeler görürüz
    Team PAŞAOĞLU

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    körfez pistinin kirası ne kadar gidelim fakir işi organizasyon yapalım bari

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim zaten kaba tarafıma iç çamaşırı alacak durumum yokmuş ama iki kelam da ben edeyim, beyin bedava nasılsa...

Yapılan düzenlemenin "maddiyat" odaklı olmadığı ortada, maddiyat işin iççinde ama odağında değil.

Tabir i caiz ise pire için yorgan yakılmış, pire dağa küsmüş dağın umrunda olur mu göreceğiz..

Sonuçta bir şekilde herkes bir maliyete katlanıp bu pistte halk günleri organizasyonuna katılıyordu, şu an ki rakamlarda da bu maliyete ilave olan maliyeti eski (daha önceki) katılımcıların büyük kısmı tolere edebilir bana göre, ancak sinek küçük olsada mide bulandı bir kere...

Olayın rengi spordan, ordaki ortamın keyifli atmosferinden "bodrum bitmiş ağbi yaaağğ"ya döndü...

Madem pist yönetimi bunu kar amacıyla birlikte birazda amne hizmeti niteliğinde, özellikle de bu sene yaptığı reklamlardan yola çıkarak sosyal sorumluluk güdüsüyle yapıyor,o zaman hem biz/katılımcılar,hem de yönetim karşılıklı ılımlı adımlar atmalı ve ortak bir paydada buluşmalıyız. Bizi de işin içine kattım çünkü her zaman veren emin olun bir gün gelir yeter der, kazan kazan mantığında yaklaşıp sosyal sorumluluğun sorumlu tarafı olmasak da sosyal tarafı olalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saçma bir uygulama olmuş
    Ancak şimdi söyle bir durum var
    Yıllarca körfez pisti günlük kiraları çok yüksek o yüzden araç başı 500 liraya geliyor biz çıkamıyoruz dediğimizde SS sahibi arkadaşların hiç sesi çıkmıyordu
    Hatta ben bir kaç kere yazdığımda bana karşı yazanlar bile oldu
    Biz çıkamazken onlar pistin keyfini sürüyorlardı.
    Rakam onları pek rahatsız etmiyordu

Diyelim ki istanbul park için tam tersi uygulama olsaydı da SS ler 100 lira, 100 hp lik araçlar 2500 lira istenseydi ne olacaktı
    Muhtemelen şu an bize gülüyor olurlardı
    Zaten her fırsatta güçsüz araçların piste çıktıklarından rahatsızlıklarını dile getiriyorlardı
    İsmi cismi çok lazım olursa söylerim de bir arkadaş vardı 8.virajda üzerimize atladı bide bizi suçlu çıkarmaya çalıştı.

Şimdi hep beraber tepki gösterelim deniliyor
    Tamam hep beraber piste çıkmayalım
    Biz piste sizin için çıkmayalım derken siz SERRES planları yapıyorsunuz !!!
    Bizimde paramız ona yetmiyor

benim tek üzüntüm 200 250 hp aracı olan arkadaşlar için
    İnşallah bir düzenleme yapılır
    8. virajda üzerinize "atlayan" arkadaş bendim. Hala saçma sapan konuşmalar. Aynadan göründüğümü ve çekileceğinizi sandım, çünkü bütün 8. viraj boyunca arka tamponunuzdaydım! Viraj çıkışı gaza basmış bulundum ve siz çekilmeyince sağdan geçmek zorunda kaldım. Bunu taa o zaman da yazmıştım. 1.5 yıl geçmiş unutulmamış, ne atlamışım arkadaş! Evet biz orda boğaz gezintisine çıkmadık aynen sizin de çıkmadığınız gibi ve bazı araçlar diğerlerinden daha hızlıysa orada bir tehlike oluyor diye 100 defa yazdım. Anlayamıyorsan problem bende değil sende demektir. Senin altına benim Z06yı versem o zaman o virajda üstüne çıkmak nasıl olurdu sen birebir yaşardın belki de! Atıp tutmak kadar kolay bir şey yok! Ayrıca o zamanlar şu çok sözü geçen SSler için track dayler de yoktu, yani piste çıkmak için halk gününe girmek "şarttı".

Onun dışında Z06yla Körfez pistine hiç çıkmadım, hatta Körfez pistine toplamda 3 ya da 4 kez çıkmışımdır. O yüzden sizin "tepkilerinizi" veremedim kusura bakmayın!

Buraya yazı yazarken yok zenginler şöyle, yok fakirler bilmem ne zenginler nasıl yapardı diye ezik edebiyatı yapmayın. Ortada genel bir haksızlık var ve bu konu hakkında konuşuyoruz. Utanmasanız fiyatlar sizin yüzünüzden böyle oldu diyeceksiniz. Koymayın kardeşim tepkinizi istemiyorsanız biz de çıkmayalım piste (ki Z06yı sattım) siz de ne yaparsanız yapın, son pist gününde olduğu gibi 7-8 araba çıksın, İstanbul Park "gerçekten" çok zengin olanlara kalsın...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pist intercityden önce de ecclestone a cüzi bi meblağya kiralanmıştı. Şimdi hiç değilse daha yüksek bir fiyata verildi. Devletin futbol ve basketbol dışında spor branşı ile alakası yokken pisti işletmesini nasıl bekliyorsunuz ki. Kiraya veriyorlar da en azından bakımı yapılıyor. Kiraya vermeseler bakım masraflarını da karşılamayıp terkedilmiş şehir gibi kenara atıp bırakıp kapısına da 1 tane bekçi koyarlar kaçak kullanılmasın diye.
    Keske oyle olsaydi bekciye 300 atardik pist bizim olurdu dedem
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes bu ülke kötü diyor tamam da, herkesin gönlünce konuşabildiği ve davranabildiği bir ülkede yaşıyoruz arkadaşlar. Bakınız bu konu. Ortada yapılan bir uygulama ve akabinde söylenen sözler var. Herkesin gönlünden geçen aynı şey ama o kadar saptırılıyor ki basit bir konu çıkmaza giriyor. Uzatmayayım, bu ülke bolluk ülkesi. Her konuda..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8. virajda üzerinize "atlayan" arkadaş bendim. Hala saçma sapan konuşmalar. Aynadan göründüğümü ve çekileceğinizi sandım, çünkü bütün 8. viraj boyunca arka tamponunuzdaydım! Viraj çıkışı gaza basmış bulundum ve siz çekilmeyince sağdan geçmek zorunda kaldım. Bunu taa o zaman da yazmıştım. 1.5 yıl geçmiş unutulmamış, ne atlamışım arkadaş! Evet biz orda boğaz gezintisine çıkmadık aynen sizin de çıkmadığınız gibi ve bazı araçlar diğerlerinden daha hızlıysa orada bir tehlike oluyor diye 100 defa yazdım. Anlayamıyorsan problem bende değil sende demektir. Senin altına benim Z06yı versem o zaman o virajda üstüne çıkmak nasıl olurdu sen birebir yaşardın belki de! Atıp tutmak kadar kolay bir şey yok! Ayrıca o zamanlar şu çok sözü geçen SSler için track dayler de yoktu, yani piste çıkmak için halk gününe girmek "şarttı".

Onun dışında Z06yla Körfez pistine hiç çıkmadım, hatta Körfez pistine toplamda 3 ya da 4 kez çıkmışımdır. O yüzden sizin "tepkilerinizi" veremedim kusura bakmayın!

Buraya yazı yazarken yok zenginler şöyle, yok fakirler bilmem ne zenginler nasıl yapardı diye ezik edebiyatı yapmayın. Ortada genel bir haksızlık var ve bu konu hakkında konuşuyoruz. Utanmasanız fiyatlar sizin yüzünüzden böyle oldu diyeceksiniz. Koymayın kardeşim tepkinizi istemiyorsanız biz de çıkmayalım piste (ki Z06yı sattım) siz de ne yaparsanız yapın, son pist gününde olduğu gibi 7-8 araba çıksın, İstanbul Park "gerçekten" çok zengin olanlara kalsın...
    Armağan yazarken ithamlarına dikkat et burası senin millete ezik edebiyatı yapmayın diyebileceğin bir yer değil kaldıki burada kimse ezik değil. Ki o adamda arabasına sen kadar para harcamış bir adam. Ki adam sanki hiç arama kullanmamış gibi altına z06 yı versem demişsin.

Abi cidden soruyorum şu tür yorumları yazarken hiç utanmıyor musunuz. Ben şahsen okurken çok utandım. Karşında da senin kadar aracına çok emek vermiş bir adam var. 106 olarabilir daha kötü bir arabasıda olabilir.

Sanki tek arabayı siz yapiyormuş tek hızlı arabaya siz biniyormuş gibi bunlar nasıl cümleler.

Daha dikkatli olun. Birilerine ezik müzik tarzı cümleler kullanacaksanız gidin facebookunuzda takılın techturkeyde kimseyi ezdirmem.

Dikkat edin yazılarınıza.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Armağan yazarken ithamlarına dikkat et burası senin millete ezik edebiyatı yapmayın diyebileceğin bir yer değil kaldıki burada kimse ezik değil. Ki o adamda arabasına sen kadar para harcamış bir adam. Ki adam sanki hiç arama kullanmamış gibi altına z06 yı versem demişsin.

Abi cidden soruyorum şu tür yorumları yazarken hiç utanmıyor musunuz. Ben şahsen okurken çok utandım. Karşında da senin kadar aracına çok emek vermiş bir adam var. 106 olarabilir daha kötü bir arabasıda olabilir.

Sanki tek arabayı siz yapiyormuş tek hızlı arabaya siz biniyormuş gibi bunlar nasıl cümleler.

Daha dikkatli olun. Birilerine ezik müzik tarzı cümleler kullanacaksanız gidin facebookunuzda takılın techturkeyde kimseyi ezdirmem.

Dikkat edin yazılarınıza.
    Olgar yetti valla 1.5 yıldır aynı muhabbet. Orda ben uçuyordum asıl adama hala anlatamamışız! Yok SSler için şöyle olsaydı, SSler için böyle olsaydı o zaman da bizim Hakkı'mızı savunurlar mıydı.... Bu nedir Türkçede peki sen koy adını? Çekememelik dersek oluyor mu?

Madem SSiniz var parayı bastırın girin 2400TL verin 20 dakika yazıldığı zaman normal oluyor da benim yazdığım mı sıkıntı oluyor? İnsanları enayi yerine koymanın cezası yok mu o zaman bu forumda?

Adam açık açık "üstümüze atladı bir de utanmadan suçu üstümüze atmaya kalktı" diye alenen bana saldırıyor sıkıntı olmuyor, ben kendimi savununca ceza alıyorum ayıp etmiş oluyorum.

100 defa yazdım ben Z06yı sattım ama HALA kredisini ödüyorum ve ayrıca multitrilyoner de olsa bir insan kimse 20 dakikaya 2400TL verecek kadar enayi değildir. Ben bunu yazdım zaten bu konuda bu üstüne atladığım arkadaş bana saldırmadan önce.

İnsanlar örneklerle açıklamış bu saçma sapan uygulamanın DÜNYADA benzeri yok diye. Bu saçmalıkla uğraşılacağına SSçiler zaten zengin muhabbeti yapılıyor. Şaka gibi gerçekten.

Bu arada ben ne Serrese gittim ne Ringe gittim ne Finlandiya'ya gittim. Çıktığım pistler Körfez ve İstanbul Park ve toplasan 10 kez çıkmamışımdır.

Burda sadece SS sahiplerine değil kimse kimseye saldırmadığı müddetçe sorun olmaz.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada herkes eşit ss i olanda hatta arabası olmayanda. O adam orada sana hiç bir hakaret etmemiş armağan ama sen gelmişsin ezik edebiyatı yapıyorsun demişsin. Eleştirini yapabilirsin özgürsün üstüme sen kırdın dersin, üstüme çıktın dersin. araba kullanmayı bilmiyorsun dahi diyebilirsin bunların hiç biri hakaret değil.

Ama ezik dersen hakarete çevirirsen işler değişir. Fikir beyan etmekle hakaret etmek ayrı kavranlardır. Benim bahsettiğim senin hakaret ediyor olman. İzin vermeyeceğimizde bu. İki ayrımı yapabilmen lazım.

Ben hayatımda 1 kere halkgününe girmedim verdim parası neyse track daylere gittim bende saçma buluyorum şahsen piste karşı açtığınız savaşı. Ben bu iş için para ayırırsam yine gidecem vercem parayı.

İnsanlar sizin gibi düşünmüyor diye hakaret edemezsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada herkes eşit ss i olanda hatta arabası olmayanda. O adam orada sana hiç bir hakaret etmemiş armağan ama sen gelmişsin ezik edebiyatı yapıyorsun demişsin. Eleştirini yapabilirsin özgürsün üstüme sen kırdın dersin, üstüme çıktın dersin. araba kullanmayı bilmiyorsun dahi diyebilirsin bunların hiç biri hakaret değil.

Ama ezik dersen hakarete çevirirsen işler değişir. Fikir beyan etmekle hakaret etmek ayrı kavranlardır. Benim bahsettiğim senin hakaret ediyor olman. İzin vermeyeceğimizde bu. İki ayrımı yapabilmen lazım.

Ben hayatımda 1 kere halkgününe girmedim verdim parası neyse track daylere gittim bende saçma buluyorum şahsen piste karşı açtığınız savaşı. Ben bu iş için para ayırırsam yine gidecem vercem parayı.

İnsanlar sizin gibi düşünmüyor diye hakaret edemezsiniz.
    Olgar bence "başkası adına" alınganlık yapıyorsun... Konuşma tarzı bence "ezik edebiyatı" çünkü "sizin paranız var biz şimdi sizin niye hakkınızı savunalım; hatta bir de kafamıza çıkıp suçu bize atıyorsunuz" bence budur ve bu düşünce açık açık belirtilmiştir. Ben kimseye eziksin demedim. Herkes eşitse eşit davransın o zaman. SSi olanlara karşı "ayrımcılığa" izin vermeyin o zaman. Sen beni yıllardır bir şekilde tanıyorsun, ben bu ülkede en fazla hakaret edilmeyi hakedenlere etmemişim, İstanbulpark'ta karşılaştığım bir adama mı edeceğim? Bu tür konuşma "bence" ezik edebiyatı ve kimse ezik olmadığı için de gereksizce bu edebiyatı yapmasın... "Aynı şey bizlere yapılsa SSciler bize gülerdi" ne edebiyatıdır Allah aşkınıza!

Yukarıda kuklalı falan bir mesaj vardı, o da hakaret sayılıyor mu? Ona da ceza verildi mi? Tepki var mı? Ben mi göremedim? Bir insana kukla demek iltifat mı sayılıyor yoksa?

"sığ beyinler patinaj çekebilir anlama konusunda yukardaki örnek gibi...

gerçi bizim insanımız böyledir, şaşmamak lazım, adam cebindeki parayla ay sonunu nasıl getireceğini hesaplarken, supersportcu abisi sözde mağdur olmasın diye taklalar falan atar.

adam gebzeden boğaz ne güzel gözüküyor diyip, boğazda oturan adamın boğazı beğenmemesi falan..

bence bu ülkedeki beyin artıklarıyla zenginler çok daha zengin olabilirler, doğru kullanabilmelerini geliştirmeleri lazım." Ne kadar güzel eleştiriler. Gözlerim doldu...

Sence sığ beyinli veya beyin artığı sözleri birer sıfat mı yoksa hakaret mi? Bu yazıda hiç yazının muhattabını "küçümseme" ve aynı zamanda "sözde mağdur" zenginlere karşı ayrımcılık yok mu?

Siz önce forum içinde eşitlik ve adaleti sağlayın, ondan sonra başkalarına "hepimiz eşitiz" deyin bence.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu konuyu saptırmayın arkadaslar. Ikı kısı arasında eskıden bır olayında canlanmasına gerek yok. Yanı gereksız olmus tekrar acılması.
    Var mı gelısme pıst konusunda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz önce forum içinde eşitlik ve adaleti sağlayın, ondan sonra başkalarına "hepimiz eşitiz" deyin bence.
    Beğenmiyorsan Çıkış Yap butonu yukarıda armağan. Zorla tutmuyoruz. Kurallar böyle işine gelen kalıyor işine gelmeyen gidiyor.

Saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beğenmiyorsan Çıkış Yap butonu yukarıda armağan. Zorla tutmuyoruz. Kurallar böyle işine gelen kalıyor işine gelmeyen gidiyor.

Saygılar.
    Anlayamadım Olgar burası bizim forumumuz işine gelirse mi diyorsun? Şu an moderatör olabilirsin ama ben forum ilk açıldığından beri burdayım. 2006 mıydı 2005 miydi... Sen benim mesajlarımı beğenmiyorsan sen de okumak zorunda değilsin o zaman.

Kukla konusu, oradaki laflar falan normal mi, hakaret değil mi diyorsun yani bunu mu anlıyoruz? Burda herkes eşit mi değil mi açıklarsan sevinirim.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aradan 1 buçuk yıl değil 150 yıl geçse de belliki sende değişme olmayacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)