Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bu gün sanırım sıcaktan dolayı herkes normal zamanın 1-3 sn gerisinde dönmüş. Yoğunluktan katılamadım bu seansa da artık eylül diyelim. :/
Tufan has no limits.
Çok güzel bir gündü cidden, katılım da çok iyiydi. Sıcak + yoğunluk (c seansı 40 arabaydı) birleşince çoğu kişinin istediği süreleri elde edebildiğini sanmıyorum. Benim ilk katılımımdı, çok keyif aldım. Bundan sonra da müsait olduğum her tarihte katılmaya çalışacağım. Emeği geçen herkese teşekkürler.
bugün oradaydım, birçok badireden sonra seyirci olarak bile olsa sezonu yeni açabildim. ben çektiğim fotoları atayım, istemeyen araç sahibi varsa söylesin.
ama şöyle diyeyim; 2 golf r ve bronz aksanlı gri leon görüntü olarak çok iyiydi. bir de otoparktaki 991.2 carrera s.
ek olarak cupra’larla yapılan zamanlara baktım; ki gayet hızlıydılar, cupra rekor zamanına daha da saygı duydum. @997TT
![]()
Konu balcis tarafından (28-07-2019 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
rekor mu geldi ?
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
A1 ile kendi rekorumuzu kırdık2.37 süreleri benim için hayaldi ama geliştiğimi görmek harika bir his. Organizasyon süperdi her zamanki gibi emeği geçenlere teşekkürler
Günün sürprizi bence Octavia rs'ti. Son turda 997 gt3'ü geçti 3. Oldu. Sesi de epey hırçındı aracın.
Bugün ben de cupra ile katıldım. Sicak ve trafige rağmen cok keyifli birgündü. Eylul ekim kasim doneminden once arabaya alismam icin iyi firsat oldu. Ayda 1 günde olsa kücük bir karnaval icinde bulunmak güzel oluyor, sadece araba sürmek değil, yeni insanlarla tanismak bilgi paylasmak ayri bir keyifli. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Söylemeden olmaz. Bugün kardesim ilk defa piste cikacakti, ama aracinin lastikleri uygun olmadığı için teknik ekip izin vermedi. Buğra abi sagolsun, seni piste cikmadan gondermeyecegim dedi ve caterham taxi ile cikardi piste. Burdan da tekrar teşekkürler bu ince davranışı icin![]()
Is guc ve bel agrisi yuzunden anca cikabildim. Cok sicak, bol trafikli ve sanirim problemli bi lastikten dolayi cok iyi sure mumkun olmadi ama en azindan isinma problemi olmadigini gordum. Yag sicakligi da su sicakligi da gayet iyi seviyelerde. Bi miktar daha hizlandirabilirim bile demek oluyor bu da. Open pit e odaklanicaz..
@balcis teşekkür ederim kardeşim.
Lastik sıcak asfaltta fazla tur atmaya gelmiyor malesef.
Octavia gt3 u geçemez arkadaslar,surucu farki diyelim buna.
Kirmizk C2S guzelmis,sahibiyle ayni zamanlarda aldik arabalarimizi.
Eylul de gorusuruz inşallah open pit ve halk gunun de.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)