Sorunlar aşıllınca geliriz artık :)
Printable View
Covid 19 virüsü sebebiyle hayat tahminimce Nisan ayının ortalarında normale dönmeye başlar. 24 Nisan'da Ramazan ayı başlıyor, bir arkadaşımın söylediği kadarıyla Ramazan ayı süresince pist günleri olmuyormuş. Bu durumda ortalama bir süre verirsek Mayıs'ın son haftası ilk pist günü oluşacak gibi duruyor, ki bu bizim için üzücü, araçlarımız için (sıcaktan) yorucu olacak gibi. Umarım şu virüs süresi en kısa sürede biter..
Zaten başlaması gerekenden çok daha sonra başlayacak olan takvim sebebiyle, aylardır bekleyen kitle(biz) ilk pist gününe hücum edecektir diye düşünüyorum haliyle takvim açıklandığı gibi yerinizi almakta fayda var.
Bu sene anlaşılan pist benim için yalan oldu, eylül ekimden önce zor :)
Pist konusunda bir değişiklik var mıdır? bir şey düşünülüyor mu?
Mayısın son haftası dedik tutmadı, bari Haziran'ın ilk haftası olsun.. Her yer açıldı sen neredesin ey Intercity? Yetiş imdadımıza ey Intercity...
Hazıranın son haftası ınsallah beklıyoruz :D
Her gün şu TAB'ı refresh yapmaktan yorulmadım, elbet bir gün. :surucu:
Intercity Shop
Bir bilgilendirme olsa süper olur aslında. Bende bekliyorum.
Open pit yapilmis bu hafta, halk gununu de acmaniz lazim artik, bi tik ayristirma durumu var gibi hissediyorum.
Bu arada yanlış anlaşıldıysam bir dipnot bırakayım, amacım bu işi yapan ekibe niye halk günü olmuyor diye yüklenmek-saldırmak değildi, sadece ilginç gelen pist aktif hale gelmişken hala konuyla ilgili bir bilgi olmaması ki Buğra abi bu konuyla bayağı ilgileniyordu gördüğüm kadarıyla
Halk günüyle open piti karşılaştırmak tabi ki insan sayısı anlamında doğru değil. Geçirdiğimiz süreç tamamıyla bitmeden eskisiyle birebir aynı bir etkinlik de beklemiyoruz, ama belli başlı (nispeten basitçe uygulanabilecek) önlemlerle hem katılımcıların kendi arasındaki hem de organizasyon ekibiyle aralarındaki teması minimize ederek yapmanın yolları var. Bunların hepsi illa ki düşünülmüş konuşulmuştur, hayatında pist günü düzenlemekle uzaktan yakından alakası olmayan benim bile aklıma geliyorsa bu kadar tecrübeli ekip benim kaç katım opsiyonu değerlendirmiştir, ona şüphem yok. Sadece insanlar ilk etapta piste çıkalımdan ziyade bilgi almak istiyor bence, onun eksikliği var.
Parklara bahcelere, toplu tasiyama, trafige, carsiya pazara bakin abi, hic bi yerde virus kapmayacaz gelip halk gunun de mi kapacaz, bu mudur olay :) maskesiz girisler ve dolasmak yasaklanip bi takim onlemlerle pekala halk gunu de artik acilabilir.
Arkadaşlar sizden farklı düşünmek, hatta sizi sizden fazla düşünmek bizim işimiz.
Zaman içinde normalleştikçe normal pist günleri de yapacağız ancak bu süreçte sokakta, cafelerde şuan gördüğümüz ve üzülerek izlediğimiz tedbirsizliğin bir kopyası olamayız. Bu nedenle yavaş yavaş open pit pist günleri ile başlayıp, normal pist günleri ile 2020 sezonunda sizlere kapılarımızı açacağız.
Sevgiler,
pist günleri hakkında yapılan toplantıdan bir sahne
- ya ben diyorum ki bu motor ayrımını kaldıralım tek fiyat tarifesi olsun
+ olabilir bazı kişiler haksızlık olduğunu düşünüyor
- tamam o zaman kaldırın ayrımı
+ tamamdır ben yeni fiyatları tek tarife 250 lira olarak açıklıyorum
- yok yaaa olur mu öyle yaz direkt düz 300
+ tamamdır
- he bu arada bir araç piste girecek bile olsa 20 lira otopark ücreti almaya devam edin. yok öyle hem 100 liraya piste girip işin içinden çıkmak. artık 300 + 20 lira verecek herkes, ki iş daha saçma olsun
+ bu yeni fikrimize halkımız bayılacak
#ÇabukIntercityBiziDüşünüyorcularGelmeden