Hadi bakalım A101'i görelim pistte. :D
Printable View
Harca harca bitmicek lastikler :)
Pazar günü B seansı Renault Laguna Coupe ile arkadaşım Umut'un ilk pist deneyimi. Bende yanında elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. Araç 2,0 dci 150hp Otomatik. Yazılımlı 200hp civarı şuanda. En iyi süre 3.01. Telemetri' de problem olmuş start finish harita üzerinde biraz kaymış ama süre doğru. B seansında olupta kendini izlemek isteyenler buyursun. :)
https://www.youtube.com/watch?v=af59...ature=youtu.be
Bugun cbaskani ile F1 Ceo su saat 12'de toplanti yaptilar. Iyi haberler varrrr!!!
2 ay oldu alalı, doğru düzgün alışamadığım noktalar var hala, erken frenliyorum o yüzden :)
2.49.22, boş turdan sonraki 2. turda geldi, 5. turda ikinci sektörde yavaşlamak zorunda kalmasam 2.47 gelebilecek kadar iyileşme varmış 1 ve 3. sektörlerde. Artık Mayıs ayına inşallah :D Kumo Ecsta Lesport 205/40R17 lastikler.. Eski sahibinin biraz kırptığı oem yaylar :D
https://www.youtube.com/watch?v=fPDegbZZDtQ
09.04.2017 Polo TDi - İstanbul Park Trackday - YouTube
Çalışıyoruz ;)
Nerde o bi arkadaş vardı ...
Organizasyonun kalabalığını gördükten sonra Vural bey doğru yolda olunduğunu ve oradaki diğer organizasyonlara da (cup yarışları , amg ,2.eller vs) ilginin çok daha fazla olacağını görmüştür kimse de memnuniyetsiz kalmamıştır. Çok güzel geçti haftasonu. Amg mağazasında satışları kısa bir süre gözlemledim de o bile fark etti kesinlikle.
122'lik TSI'lar için süre aralığı nedir iyi bir süre?
@Bar35
Zeki ve Onur demiş ama bence de 2.50 altındaki süreler gayet iyi süreler ki sende bildiğim kadarıyla yazılım vb var, 48-49 lar gelir trafik ve sıcak hava engellemezse :)
Öncelikle Buğra abi ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Çok güzel ve eğlenceli zaman geçirdik.
Umarım diğer seanslara da katılıp; süremi daha aşağı çekebilirim.
Sürücü olarak ilk deneyimim;
Intercity İstanbul Park - 2:45 - Leon FR - YouTube
https://youtu.be/wVVSW8KY3qY
@DR059 İlk deneyim için tebrikler. Araç stock mu yazılım egzoz yok sanırım , jant 17 mi 18 mi lastik ne var merak ettim.
Çizgide bazı düzeltmeler, doğru frenle aracı daha az zorlayan dönüşler, lastik sesini daha az duyduğunuz bir kullanım ile süre inecektir.
8. virajdaki mavi FR ın çıkışı da biraz piyango olmuş o denk gelmese daha güzel dönebilirmişsiniz.
Araçta yazılım var. Bunun dışında herşey stock.
Lastikler 225/45/R17 bridgestone turanza t001, ilk fırsatta değişeceğim inşallah.
Bunun dışında mavi fr da arkadaşımın, onda benim araçtan farklı olarak dv + downpipe + yaylar + michelin PS4 var. 2.43 döndü o da. (Tek kişi)
Eşimle beraber çok eğlendik, videoları izlerken gördüm yaptığım hatalarımı.
Bir daha ki ilk seansa kesinlikle daha yavaş bir hızla virajlara gireceğim.
Leon işin geyiği tabi ki; semi-slick ve affermarket frenleri ile her virajın hem girişinde hem de çıkışında benden hızlıydı.
Bu arada çok video izledik kesinlikle, sizin cupra videoları da dahil buna :)
başarılı bir pist ama mod; bazı kusurları var. resmi olarak gelsin diye biraz uğraştık ama olmadı.
Petition * Assetto Corsa Racing Sim adding Istanbul Park to its content * Change.org
F1 2018 de geldi diyolar anlasmislar sadece imzaya kalmis olay. Guzel oldu ins bilet fiyatlari vs organizasyonda sikinti olmazsa ilk senrsi gibi dolu tribunler goruruz
Bilet fiyatlarında çok da bir şey beklemeyin ***** kur yüksek. Ama mesire alanları tahminim 300-350 gibi satışa çıkar.
https://www.youtube.com/watch?v=Iy39OHzKcyE&feature=youtu.be
Benim direksiyon tutuş bozulmuş, nedenini anlayamadım. 3. viraj sıkıntılı, 7 baya sıkıntılı. 9da dışarı taşmışım, son kombine çok yavaş. Lastik biraz fazla ısındı, biraz da ondan oldu ama tecrübeyle daha iyileri gelir sanırım. Sağolsun kayıt eden arkadaş zokora demiş o da ayrı :D
Candan 1.5 dci mı araç çok iyi süre maaşallah. Çipli sanırım?
fren balatasi tavsiyesi alabilirmiyim kullanip memnun kaldiginiz varsa ozellikle
oem alicam en kotu ama semi slick aldigimdan dayanimi biraz daha iyi olsun istiyorum daha fazla yuk olucagindan sanirim bluegt nin bicok modelle ayni disk balatasi vs
Dızel ıcın guzel sure,sanırım cup2'nınde katkısı olmustur :)
Partıkul fıltresı ıptalı var mı?
Bende 1.6 tdi leon ile 2.43,55 sure cikardim.. aracta ili kisiydik... sanirim tek kisi ve guzel bir lastik ile 2.40 altina inebilirim... hatta belki semi-slickler ile 2.35 ler seviyelerine... ama kendimi daha gelistirmem lazim...
Seat Leon 1.6 TDI @ Istanbul Park / 09.04.2017 - YouTube
Merhabalar,
Güzel bir pist günüydü. İlk başta başlarken yağmurlu olması bizi biraz hüzünlendirsede , sonrasında mükemmel bir pist ve hava ile seansı bitirdik :)
Emeği geçen herkese teşekkürler.
ilk deneyimdi. Hatalarımı ve önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
Video :
Intercity İstanbul Park - 2:43 - Leon FR 1.4Tsi 125hp (Ecu Tuned) - YouTube
E36 m3 istanbul park - YouTube
öncelikle çok güzel bir gündü,
aracım 1994 m3, 9 nisan c seansında çıktım, öndeki petlas lastikler beni hüsrana uğrattı viraj limiti epeyce düşükmüş, bir sonraki sefer cup 2 'ler ile çıkmayı düşünüyorum, bende ilk defa bu videoda kendimi izleme fırsatı buldum, sizde hatalarımı söylerseniz memnun olurum.