Evet dogru. Araç modellerindede cok yanlislar var maalesef.
Printable View
Evet dogru. Araç modellerindede cok yanlislar var maalesef.
21 ağustos açılmış galiba.
Eyvallah baskan.
C seansında yapılan jest için şahsım adına Intercity'e teşekkür ederim :bravo:
Ayrıca arka düzlükte roll yapacak gibi kurulmaya çalışan 3 arabaya ve gri porscheye de ayrıca teşekkürler (!)
bugün çıkan M2 Comp'un specleri nedir acaba?
çok güzel süre çıkarmış
araç benim tamamen stok, lastikler trofeo R
süre için sağol, çok daha iyisi olur gibi..
Süre nedir acaba ? Merak ettim.
Süreler için teşekkürler. i20N ler tam olarak 2.32 ye demir atmış. TypeR da güzel süre yapmış.
21 agustostak hafta kaza yapan turuncu rus plakalı porsche tam olarak neden virajda tam ters hareket yaptı çok merak ettim. Arkadaşla konuşan oldumu hiç ?
3.16ti specleri nedir bilen var mı çok merak ettim :confused: :Bravoo:
Buğra bey gorur mü bilemedim. Vweekend için otomobil otoparkı 50TL olacak yazılmış. Motosiklet için bir ücret olacak mı?
kendi sorduğuma biraz ben cevap vereyim geçen sene motora bedava imiş. bu sene motor pist günlerinde misafir alımında 30TL alınmış. Vweekend özelinde 50TL olduğundan Motor 30TL mi olur yoksa geçen seneki gibi beleş mi olur bilemem dedi girişteki arkadaş.
Nakit para taşımayı genelde unuttuğumdan gelirken 50-100TL bir para getireyim diye düşünüyorum.
Daha önce soruldumu bulamadım ama bir sorum olacak.
LPG deposunu tamamen boş şekilde ve vanası kapalı olsa.
Sigortası sökülüp tamamen devre dışı bırakırsak piste çıkabiliyormuyuz acaba?
Tankın şamandırasını söküp kabul ettiklerini hatırlıyorum. Yani bir nevi kapağı açık kavanoz oluyor tank.
çekilin ben LPG'li araç ile girdim :)
şamandıra vidalarını döküp komple gaz boşalmış olması yeterli. pist günü sonrası geri vidaları kapayıp gaz doldurabilirsin.
el becerim var dersen komple lpg tankını sök ağırlık azaltmış olursun :)
Cevaplarınız için çok teşekkürler. El becerim var bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten :) Hem zarar lpg komple sökmek istiyorum ama 100 km de 150 tl yakıt farkediyor sökemiyorum :D
V weekend pazar gunu yapilacak pistte bisiklet surusu icin kayit yaptirmamiz gerekiyor mu ? Detaylari bilen var mi acaba ?
Pazar günü hanımı kandırabilirsem Balıkesir den motosikletimle gelmeyi düşünüyorum.
Çok önceden oteli bile alıp, ailecek planı yaptık. Cumartesi sabah erkenden İzmir'den yola çıkıp V weekend'e geleceğiz. Tüm günü eşim ve oğlumla beraber pistte geçireceğiz inş bir aksilik olmazsa.
En son yanlış hatırlamıyorsam, pandemi öncesi 2019 Eylül'de yapılmıştı ve ona yine ailecek katılmıştık, müthiş keyifliydi. İnsta'dan gördüğüm kadarı ile bu yıl daha bile büyük bir hazırlık yapılmış. Heyecanlıyız yani.
Ben de Cumartesi günü gelmeyi planlıyorum festivale. İnşallah hava açık olur.
Ben de cumartesi gideceğim, hava iyi görünüyor.