GoPro nedir ? Nasıl uçar? isimli videomuz![]()
GoPro nedir ? Nasıl uçar? isimli videomuz![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
organizasyon atmosfer kalite harikaydı. Buğra abi bizlere tanıdığın güzel imkanlar için teşekkürler.
Aracımda malzeme eksikliği olduğundan dolayı mertcana eşlik ettim.
Çok eğlendik bir sonraki seansta kesinlikle gireceğim![]()
Kazasiz belasiz guzel ,sezon acilisina yakisan bi gun oldu.
Hava mukemmeldi.Her zaman denk gelmiyor böyle kivaminda hava.
Günü sorunsuz ve hedefleri yakalamis olarak bitirmek yorgunlugumuzu aldı.
A seansi 2:35.584
B seansi 2:34.644
C seansi 2:34.127
En iyi surelerim. Istikrari devam ettirmeye calisacagiz![]()
Bahçe tadilatı ve şerefsiz ustaların yalanları sebebiyle gelemedim malesef Ayvalığa gitmek zorunda kaldım, içimde kaldı![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
A seansına katılarak ilk pist deneyimimizi gerçekleştirdik.Kazasız belasız bitti. Emeği geçenlere teşekkürler.
A seansından ve seans bitiminden birer fotoğraf
![]()
Konu Sleeper61 tarafından (22-04-2019 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
Çok güzel ve eğlenceli geçti. Yol lastikleriyle piste direnmeye çalıştık ama olmadıMaksat pisti öğrenmek, keyif almaktı. İkisinide başardık. iki hızlı turda lastikler patates oldu
Start finish akustiği muazzammış gerçekten, sonradan videoları izleyince bu ses benim warex den mi çıkıyor lan oldum, gaza geldim apexi n1 egzozu mu takacağım. Bir dahaki sefere onunla geçicem oradan![]()
Benim nopro sjcam videoları 3er dk şeklinde bölmüş. Videoları birleştiremedim. Başında bastığım sonrasında soğuttuğum bir video o nedenle. Kendimce eğleniyordum, start düzlüğünde big turbolu polo tarafından geçiliş de içerir![]()
Savaş MotorSports
Çok güzel zevkli bir Gün oldu
Buğra abiye desteği motivasyonu için çok teşekkur ederım
Hayatıdaki ilk pist deneyimi oldu
Polo 1.6 tdi ile katıldım Khumo yol lastikleri
St coilover gti fren vardı aracımda
İlk seans da iki kişi hiç basmadan 3.01 yaptım
daha sonra bi seans daha alıp tek basıma çıktım
fazla zorlamadan Harry^s lap timer ile 2.45 ölçtüm
İlk deneyim için guzel bı sure sanırım
Hazıran ıcın 2 seans sımdıden almayı dusunuyorum ıyı bı lastık ıle kendımı geliştirmeyi dusunuyorum
Gelen herkesn ayagına saglık
Selam veremedıgım arkadaşlar da oldu ısee kusura bakmasın cok kalabalık organızasyon oldu
Eğlenceli bir hafta sonuydu emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler.
Bu sefer Mavi Palio 1.3 Multijet ile 2 seans katıldım,birkaç aksaklığa rağmen transponder da 2.52 süre aldık.
Dikkat ettimde dün kalabalığa rağmen çok güzel süreler gelmiş gerçekten hava süre için müthişti zeminde öyle, kazasız belasız bitmesi en güzel kısmı zaten. Tribünlerde kalabalıktı o da günü daha güzel yapan bir durum. Kalabalıklar azaldığında çıkmak için sabırsızlanıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)