User Tag List

Sayfa 117/172 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167 ... SonSon
3260 sonuçtan 2.205 ile 2.223 arası

Konu: Intercity İstanbul Park Pist Günleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuşmalarina bakılırsa buyuk ihtimal askersin.

Kimse senin imali komusmalarina kayıtsız kalmaz burda. Karsinda emir verdigin acemi asker yok.

Kimseyide evinden köyünden aldıramazsın bunuda cok iyi biliyosun. Dava acarim flan diyosun acarsin davani herkes kendi gider mahkemeye.

Su an sanada cok guzel dava acilir aslinda. Gorevi kotuye kullammak , tehdit, adresten adam alan arkadaşlarinla birlikte çete kurmak flan.
    İbocum saçmalama lütfen..
    O dediğin dava açmalar falan istenirse yapılır.. Öyle hayalini kurduğun şeylerin de da olmadığı görülür zaten. Onlar mühim değil.

Ben sana izah ediyorum... Gereksiz gaza gelme. Haa boş vaktin varsa aç davanı kardeşim. Ne yapalım. Adalet herkes için var. Vakit geçer hiç olmadı

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin arabanın bagaj kapağının üstüne benim dekatlon kamp masasından bi kanat yapmayı düşünüyorum. O zaman göreceksin aero nasıl farkediyor, cup dediğin nedir ki yoksa 2 kanada bakar. Ayrıca elimde 13 anahtarla bekliyorum piste cuprayı çıkaracağın günü, diyet uzmanı ayağına geldi. Az kaldı biraz daha piste çıkarmazsan anahtarı araklamama..
    Cup dediğin araçta karbon çamurluklar, sıralı şanzıman falan var. Hatta kilit bile var

Pist disiplin işi, hele bizim sürelerde esgeçemeyeceğin kontroller ve hazırlıklar var. Sokakta iki asılıp 310 km/h kadran görmeye benzemez pist Arka düzlükte abudik heçbek Leon'la 245 kadranla frene bastığında sorun çıkarsa fatiha'ya başlasan elham derken duvar çıkıyor. Emin olmak lazım araçtan. Yarışlar, iş güç derken sokamadım. Bu sene inşallah.

Carmageddon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok kabaca yapılabilir. Baya emsal alınacak araç tipi ve süre var nihayetinde.
    Bu pistte 170 hp ile 2.15 de dönülüyor, 300 HP ile 2.30 da. Ağırlık ve güce dayalı bol toleranslı bir matrix yapılabilir belki.

Ancak çok göreceli rakamlar çıkacaktır. Atıyorum Jason ayarında pilotun süresini yazsak, birçok kişi için oldukça zor bir hedef çıkacaktır. Pist beygir sevse de teknik spec kadar pilotaj da mühim. Forumda çok tecrübeli ve limite yakın süren pilot da var, piste aşinalığı amatör olan da var.

Bir de tuhaf araçlar var, 360 HP ile önden çeker Leon Cup ile 2.10 yapıldı misal. Tabloda nereye konulur bilemedim
    Cup araçların ağırlık güç oranlarını ayırmak lazım onlar çok ayrı yerdeler.

Tabi üst düzey pilotaj çok fark edecektir benim amacım ortalama bir süre yakalamak.

Dediğiniz gibi farklı özelliklerde bir çok araç mevcut piste çıkan +30 tur atan kişilerin hemen hemen belli bir çizgide gideceğini düşünüyorum, o yönde bir çalışma yapılabilir.

En azından 120hp 1200kg bir araçla çıkan kişi kendisi için olması gereken süreyi bulabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bunu bırak hadi beni kim çağırıyor hangi asker arkadaşın beni arıyor bekliyorum yarın son gün. Hafta dolmadan haberin olur demiştin. Arama geldikten sonra bakalım neler oluyor. Ben mi geliyorum yoksa o arayan arkadaşlar rahatsız ettik diye özür mü diliyorlar. Dora soyadını bulmuşsun da Bahriyede ne demek olduğunu bulamamışsın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu bunu bırak hadi beni kim çağırıyor hangi asker arkadaşın beni arıyor bekliyorum yarın son gün. Hafta dolmadan haberin olur demiştin. Arama geldikten sonra bakalım neler oluyor. Ben mi geliyorum yoksa o arayan arkadaşlar rahatsız ettik diye özür mü diliyorlar. Dora soyadını bulmuşsun da Bahriyede ne demek olduğunu bulamamışsın.
    Bahriye derken?
    Ben de Bahriyelim.
    Arkadaş lafın gelişi. Tanımam etmem. Araştırılabilir.. Hazır gaza gelmişken mahkemeye de verilebilir.
    Siz olayı anlamamışsınız bile. Buna İbrahim de dahil. Merci lafı geçince sizin aklınıza mafya, örgüt, çete, vb. geliyosa bişey diyemiyorum. Benim aklıma adliye geliyo mesela. Polis geliyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahriyeliysen Vedat Dora dedem Ömer Gücer Dora da babam olur. Bi araştır sonra konuşalım. Telefonu bekliyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahriyeliysen Vedat Dora dedem Ömer Gücer Dora da babam olur. Bi araştır sonra konuşalım. Telefonu bekliyorum.
    Benim de sülalemde vardır bolca. Kani Kambak mesela.Sayın dedeniz bilecektir. Tanıdık bile olabilirler. Rahmetli oldu gerçi.

kiyanf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ef186 Buğra abi sitenizde Clio ve Megane araçların kiralanması konusunda bir bölüm göremedim fiyat listesi, gün vb. yayınlanmadı mı?

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kiyanf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ef186 Buğra abi sitenizde Clio ve Megane araçların kiralanması konusunda bir bölüm göremedim fiyat listesi, gün vb. yayınlanmadı mı?
    Bu haftasonu 100 bin kişi ağırlayacağımızdan biraz yoğunuz halledicez hepsini
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pistte süreyi etkiyene bir sürü faktör var. Hp olarak yüksek olup berbat süreler çıkaran var. Bu iş Güven Özveri ve Tecrübe isteyen bir iş.
    Lastik sıcaklığından frenlerin durumuna aracın her genel durumu yazılımlı ise haritasındaki en ufacık saçma sapan bir hata en önemlisi pisti bilmek araca hakimiyet gibi konular.
    Kimse anne karnında öğrenmiyor İstanbul Parkta ne kadar çok katılırsan süre yaparsan o kadar gelişirsin.
    Bu yazdıklarımı herkes biliyor olmalı.
    Burada insanların araçlarına şahıslarına birşey yazılacak ise şöyle yazılabilirdi.
    Aracın çok güçlü çok hafif ama bence daha iyi süreler yapabilirdi.Araç da ya da pilotaj da bir sorun olmalı deseydi. İnş bir sonraki pist gününde daha iyi süre yaparsın deseydi. Bu kadar uzamazdı.
    Ben pistci değilim, masrafı bana göre hem aracın yıpranması hem ekipman olan bütçe gerektiren bir etkinlik olduğundan ben bugüne kadar hiç girmedim mesela.
    Ama merak eder takip ederim severimde izlemesini.Tercih meselesidir.
    Pistde kalıcı süre bırakmak güzel bir hadise ölsen bile derecen varsa onu geçmeye çalışacak yeni nesiller olduğunu bileceksin mesela güzel şeyler.
    Arkadaşın emeği var sadece herşeyi geçtim bir insanın emeği ile alay edilmemeli.Piste hazırlık için ne kadar para harcandığını herkes aşağı yukarı bilir.
    3 günlük ömür için kimse kimsenin kalbini kırmasın.Hepimiz öleceğiz.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence 1dakika 30 sn altinda pistte tur atan butun araclar kotu sonuc cikarmis.. sonucta benim dusuncem..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var mı yardım edilecek bişey

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya 1 gun gırmedık,ne sacma seyler yazılmıs. 10 kısı bır kısıye anlatmıs,1 kişi anlamamıs....
    Yahu bu kadar mı zor cevap vermemek,gormezden gelmek.
    Teknık bır pıstten bahsedıyoruz. 1 vırajı ıdeal gıremeyıp,0.5 sec hatta belki 1 sec kaybettıgınız zaman o zamanı telafı edıcek yerınız pek yok cunku zaten hatasız surmelısınız kı hedef zamana ulasın. Ben leon ıle 2.18.200 yaptıgım gub toplam 3 adet 2.18 im vardı. En ıyı tutumda bıle 3 tane barız hata var.
    Ist park da hızlı olabılmek ve sınıfında ıyı sure yapmak ıcın,hatasız ve cok ıyı yapılmıs araca,ıyı pılota ve ıdeal pıst tutunmasına ıhtıyac var. Pıst ***** cok tozlu,etrafı acık buyuzden Baybars ın da dedıgı gıbı yagmur sonrası en guzel sartlar. Aslında yarıs aracları bolca gırse ve kaucuk bıraksalar da guzel.
    Ben 1 hafta rıng deydım,amg gts kullandım,hanı nasıl vs dıye,kafa tutusu adamı bezdırır,hayal kırıklıgı oldu bende ama sonra onun gt4 versıyonunu ile pıate cıktım,bambaska bır yaratık ıdı....
    Yarıs araclarının alt yapısı ve kullanılan parcalar herseyı cok degıstırıyor. Bızde onlardan esınlenıp,arabamıza takıp takıstırıyoruz. Sonra sure beklıyoruz...
    Ama takılan parcaların getırısını,bırbırıne uyumunu hıc hesap etmıyoruz. Keske pıstımız cok daha fazla acık olsa da yaptıklarımızı fazlaca test etsek. Takılan vıraj demırı ve ona gore yapılan toe ve kamber ayarı dogru mu? Gırdık,aaa toe fazla geldı yada fren dengesı kotulesmıs. Degıstırdım,test edeyım 1 ay bekle. Yagmus olabılır,asırı sıcak olabılır yada ısın cıkabılır. 1 ay daha bekle
    Ist park gıbı kırıcı ve cok teknık pıstlerde,aynı aracı 2 farklı kısı kullansın,farklı seylerden sıkayet edıceklerdır. Yanı aaa şu abı soyle ayar yapıyormus ıst park ıcın dıyıp kendı aracınıza uygulamanız fayda getırmeyecek. Orneklerı yıllarca mevcut.
    Ders calıstırıyor ıst park adama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pistte en iyi setup şudur budur diyemezsin. Sürüş tarzına göre setup kurarsın. O nedenle de ben mesela araba yurtdışı araba test videolarını izlerken kendi tarzıma yakın hissettiğim adamların yorumlarını dikkate alıyorum. Çünkü biri iyi derken diğeri rezalet diyebiliyor. Ben oversteer kullanımı tercih ettiğim için megane ı daha çok seviyorum mesela. Bana arabanın kıçı hakkında daha çok belirgin tepki veriyor. O nedenle de zorladığım zaman kıçı da gelse kontrol edebiliyorum ya da özellikle kafayı viraj içine oturtmak için dengesini hafif bozup o şekilde kullanıyorum. Mesela o konuda Fabia VRS süper aletti ama fabrika ayarı hatalı yapmış dengeyi bozduğun zaman kıçını viraj içine atıyordu.
    IN BOOST WE TRUST

kiyanf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi cup araçlarını kiralama durumı haziran etkinliklerine yetişirmi yoksa daha zamanı varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amacımız Haziran ayına yetiştirmek.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ısrarla beklemekteyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ef186 abi merhaba, biz 16 haziranda 12-13 kişilik bir ekip olarak katılacağız da piste, 2 arkadaş clio veya megane ile katılmak istiyor, durumun detayları ne zaman belli olur? Bu kiralık araçlar normal bizim araçlarla aynı seansa mı çıkacak? Fiyat tarifesi nasıl olur? Yoksa başka bir firmadan araç kiralayıp gelseler firma tarafından sıkıntı yaşama ihtimali nedir? Sixt tarzı büyük bir firmadan kiralarlar zaten. Teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler