User Tag List

Sayfa 128/172 İlkİlk ... 2878118126127128129130138 ... SonSon
3258 sonuçtan 2.414 ile 2.432 arası

Konu: Intercity İstanbul Park Pist Günleri

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun zaman geçti tabi karışabiliyor çok farklı araçla çok farklı süre yapınca ama zır stok 235 trofeolu 2.26.497 gelmişti fren yakana kadarki turlarda senin süren Murat abi. Yanıltıcı olmasın çünkü fwd de hedef koyanlar için stok bu dönülmüş ben niye burdayım algısı ve moral bozukluğu yaratmasın
    Sende ne hafiza var,helal. Frenler hemen yanmisti hatta alev almasi kucuk capli panik yaratmisti.
    İlk cikisimin ilk turu hatta yanimda ahmet cipa vardi, 2.26 alisma icin cok iyi derece. Demek ki 24 rahat yapar. Ki biz arabada muhabbet ederken yabi cok zorlamadan frenleri yaktik. Beyaz di. Ha buarada disk balata degistim(tarox),yine yandi. Sogutma zayif ötesi.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende ne hafiza var,helal. Frenler hemen yanmisti hatta alev almasi kucuk capli panik yaratmisti.
    İlk cikisimin ilk turu hatta yanimda ahmet cipa vardi, 2.26 alisma icin cok iyi derece. Demek ki 24 rahat yapar. Ki biz arabada muhabbet ederken yabi cok zorlamadan frenleri yaktik. Beyaz di. Ha buarada disk balata degistim(tarox),yine yandi. Sogutma zayif ötesi.
    Arkanda da @olivera7 Güray’ın arabada biz vardık abi 9. virajda gitmişti sanki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkanda da @olivera7 Güray’ın arabada biz vardık abi 9. virajda gitmişti sanki
    Aynen,9 da iyice tutmuyordu,ulan dedim heralde hidrolikte hava var yada kaynadi. Megerse yaniyormusuz,gaz biraz kestim ama sonra 12 he dogru duzlukte sogur diye dusunurken orada ki frende alevi ben bile gorunce,dedim mangali erken yaktik. Ona ragmen 2.26 gelmis.
    Fakat isin ilginci,o alev baya dir icin yanmis olmali,kaliperin kirmizi rengi turuncumsu olmustu
    Yaniyorsun fuat abi esprisi de o aralar cok meshurdu,baya taciz oldu.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet abi hafıza aslında 0 ama internet sitesinde yazıyor zaten intercitynin. İlk turunu pit çıkışı lastik ısıtma attın sonra 2.26.497 döndün sonraki turun sonuna doğru balatan yandı. 24 dönmez 23 döner çünkü 225 cup2 ile döndü zaten abi stok, tatilde yoruyorsun kendini takipteyim işin ilginci senle Baybars abide frenler yolda ve pistte bile hemen yanarken ben aynı oem frenle 2.19 a kadar indim araba aynı setup aynı pist aynı tek çözemediğim o oldu. O da sürüş tarzı ile alakalı heralde bilemiyorum artık başka bir sebep olamaz çünkü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogru,zamanlara bakmak gerek. Orası hıc aklıma gelmıyor.
    Sen sogutmayla ılgılı bırseyler yapmısmıydın?
    23 stok doner mı,doner heralde ama 24 tahmını yaptım. Sartlar bıle sanıyeyı cokk etkılıyor.
    Demek kı ben arabayla ılk cıkısımda ve ılk turumda ıkı kısı,sacma frenle 26 yaptıysam,23 dogru olur.
    Ama zaten o alısma turunda bıle Ahmet abıyle arabayı degerlendırıyorduk,ona ragmen frenler ilk turda uctu gıttı. Acaba benım arabaya ozel bır sroun mu vardı?
    Baybars kesınlıkle arabayı yoran bırı degıl,hatta alısarak basan bırı. O zamanlar grupta cok yartısıyorduk ama aklımda kalmadı ki sebeblerı. Sadece sogutma dıyebılırım....
    Tatil guzel,keske hep yorsam kendımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogru,zamanlara bakmak gerek. Orası hıc aklıma gelmıyor.
    Sen sogutmayla ılgılı bırseyler yapmısmıydın?
    23 stok doner mı,doner heralde ama 24 tahmını yaptım. Sartlar bıle sanıyeyı cokk etkılıyor.
    Demek kı ben arabayla ılk cıkısımda ve ılk turumda ıkı kısı,sacma frenle 26 yaptıysam,23 dogru olur.
    Ama zaten o alısma turunda bıle Ahmet abıyle arabayı degerlendırıyorduk,ona ragmen frenler ilk turda uctu gıttı. Acaba benım arabaya ozel bır sroun mu vardı?
    Baybars kesınlıkle arabayı yoran bırı degıl,hatta alısarak basan bırı. O zamanlar grupta cok yartısıyorduk ama aklımda kalmadı ki sebeblerı. Sadece sogutma dıyebılırım....
    Tatil guzel,keske hep yorsam kendımı
    Stok 23 döndü zaten 225cup2 ile, kaliperim amortisörüm yazılımım komple stoktu o zaman soğutma yoktu maalesef yer yok aradık bulamadık,sadece siyah sacdan disk muhafazaları sökülüydü ama daha sonra 365 hp iken de frenleri stoktu balata disk vardı yine yakmadım. Sorun arabada olmamalı çünkü bir farkı yoktu gerçi Baybars abi yolda da yaktı balatayı bilemiyorum. Kısacası frensiz arabayla park olmuyor. Bu arada 340 hp iken de oem disk kaliper 2.21 i var onda da yakmadı balata vs.
    Konu Zero tarafından (02-08-2019 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bestime ajans yine şov yapmış herkes resimlerini istesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman baybars ile ikimiz kotu fren kullaniyoruz
    Ne diyim simdi,yakinda lastik ve fren bile takmamis olabilirime dogru gidiyoruz.
    Kesinlikle araba kaynakli. Ben uzun yillardir bu isin icindeyim, hic frenim 1 turda YANMADİ...
    sanirim siyah sac ise yaradi yada beyaza has birsey vardi. Allahdan fren aldi da kurtuldu.
    Lastik bizde baya fark ediyor hatta jantda. Cunku torklu araba,yol lastigini hacamat ediyor.
    İnşallah birileri 2.17 yaparda cita yukari tasinir
    Honda da potansiyel var,stabil guc yok.
    Cupra tam arabasiydi valla.
    Yol tutus ve spastik sanziman farkini stabil gucle kapatiyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman baybars ile ikimiz kotu fren kullaniyoruz
    Ne diyim simdi,yakinda lastik ve fren bile takmamis olabilirime dogru gidiyoruz.
    Kesinlikle araba kaynakli. Ben uzun yillardir bu isin icindeyim, hic frenim 1 turda YANMADİ...
    sanirim siyah sac ise yaradi yada beyaza has birsey vardi. Allahdan fren aldi da kurtuldu.
    Lastik bizde baya fark ediyor hatta jantda. Cunku torklu araba,yol lastigini hacamat ediyor.
    İnşallah birileri 2.17 yaparda cita yukari tasinir
    Honda da potansiyel var,stabil guc yok.
    Cupra tam arabasiydi valla.
    Yol tutus ve spastik sanziman farkini stabil gucle kapatiyordu.
    Bilmiyorum belki sac üzerindeyken soğumasına çok fazla etki ediyor olabilir. Zaten pist için kullanılan arabalarda o tip korumalar gereksiz ayrıntı. Honda gibi güzel bir frenle getirilmemesi büyük eksiydi zaten. Sonradan kitler yaygınlaştı da insanlar bu durumdan kurtuldu. Şanstı demekki bende sorun yaşanmaması(sorun vardı aslında her seferinde farklı yerde duruyordu). Neyse geçmiş zaman, yenisi 2020 de çıkacak heralde söylentiler o yönde bakalım daha ne kadar gelişecek bu tip hothatchler.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    @Zero önümüzdeki serin aylarda gelsene sen de yahu traktör ile bile olsa gir arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Zero önümüzdeki serin aylarda gelsene sen de yahu traktör ile bile olsa gir arada
    Traktörü verdim geçen ay katılımcılar için riskli olur diye çıkaramadım işin doğrusu, yoksa Buğra abiyle istişare etmiştim o konuyu. Yeni bir traktör yapma planım var belki #under4minutes etiketiyle onla çıkarız belli mi olur yeni katılımcılar var hedefler var izlemesi de katılmak kadar keyifli zaten şimdilik yetiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslinda frenli versiyin vardi da TR ye gelmedi. Sub8 paket de vardi ama gelde kazulet Doğuş a anlat...
    Adamlara 2 sene Cupra R getirtemedim.
    Gecen sene Cenevre de sikayet etmistim.bunlari...
    2020 de eminim ustune koyucaklardir ama ne sanssiz ulkeyiz kia herseyi anca ucundan yakaliyabiliyoruz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslinda frenli versiyin vardi da TR ye gelmedi. Sub8 paket de vardi ama gelde kazulet Doğuş a anlat...
    Adamlara 2 sene Cupra R getirtemedim.
    Gecen sene Cenevre de sikayet etmistim.bunlari...
    2020 de eminim ustune koyucaklardir ama ne sanssiz ulkeyiz kia herseyi anca ucundan yakaliyabiliyoruz...
    Sorma çok uğraştım ilk 280 çıktığında sub8 li getirtmek için kesinlikle parasıyla bile getirmediler mecburen ilk gelen fuardakini almıştık işte o zaman. Daha sonra ücreti mukabilinde kiti dışardan getirmeyi kabul ettiler o da muhtemelen yedek parça bulundurma zorunluluğu olmayacağı içindi lanet ettik almadık. Manuel, tek kapı, cam tavansız kısmını anlatmıyorum bile ne yaptıysak olmadı. Bunlar ufak görünen ama ciddi müşteri memnuniyetsizliği yaratan şeyler belki stok 21- 22 dönecekti rekabet bambaşka bir seviyeye gelecekti. Satılan honda sayısına bak cupra sayısına bak. Yenisini görelim bakalım neler değişecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen,fk2 ve fk8 bir sürü satıldı.
    İsinma sorunlarina ragmen birr cok kisi fk2 aldi ki yuruyeni de demodeydi.
    Sonra buyuk reklamla fk8 cikti,on taraf gelistirilmis megane rs idi(fk2 tam kopya)
    Motoru da hallettik dediler ama olmadi.
    Yoksa yoltutusu ciddi keyifliydi ve bir cok seyi yapabilir Typer.
    Ama elinde bu kadar basarili araba,parasini onceden veriyorum,neden getirmiyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen,fk2 ve fk8 bir sürü satıldı.
    İsinma sorunlarina ragmen birr cok kisi fk2 aldi ki yuruyeni de demodeydi.
    Sonra buyuk reklamla fk8 cikti,on taraf gelistirilmis megane rs idi(fk2 tam kopya)
    Motoru da hallettik dediler ama olmadi.
    Yoksa yoltutusu ciddi keyifliydi ve bir cok seyi yapabilir Typer.
    Ama elinde bu kadar basarili araba,parasini onceden veriyorum,neden getirmiyorsun?
    Fk8 büyük hayal kırıklığına uğrattı beni pistte aynı motor problemlerinin devam etmesiyle, halbuki anlatmıştın fuarda sana çözdük falan demişlerdi. Ne dersin abi distribütör vw in kendisi olursa değişir mi işler, Clubsportlar cupra R lar falan gelir mi siparişle bile olsa?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok cahilce bi yorumla taçlandırayım.
    Yıl neredeyse 2020 olacak. Isınma sorununu halledebilmek (fabrikasyon olarak) halledebilmek bu kadar zor mu ? ? ?
    Ar-ge.ni ya da artık her neyse.. Bitir. Ondan sonra seri üretime geç.
    Ne bileyim.. Bana garip geliyo bu mevzular. :/

Sinan Koc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sasirdim dereceye cidden.
    Ben stok halde 2.24 yapmistim ama 2.turda frenlerim alev almisti.
    Cupra eksikleri giderilince cidden f\p araci....
    7 ve 8 de trafiğe kaldık, 2 kişi, yol lastigi goodyear supersport, stock suspansiyon , 365mm 6piston brembo ( daha iyi olmasini bekliyordum istedigim gibi gec fren yapamadim hava cok.sicakti onun da etkisi olabilir) . Aracın potansiyeli tabi ki cok daha iyi 2.20 alti döner. Videosu salı geliyor.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan Koc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 ve 8 de trafiğe kaldık, 2 kişi, yol lastigi goodyear supersport, stock suspansiyon , 365mm 6piston brembo ( daha iyi olmasini bekliyordum istedigim gibi gec fren yapamadim hava cok.sicakti onun da etkisi olabilir) . Aracın potansiyeli tabi ki cok daha iyi 2.20 alti döner. Videosu salı geliyor.
    Sonuç aynı şartlarda kim hızlı şimdi

Sinan Koc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuç aynı şartlarda kim hızlı şimdi
    Aynı şartlarda hiç denk gelmedik ama megane kiralama işi olursa çok güzel tatlı rekabet olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler