helallll sonerim beee :icon_tup: işte herkesin korkulu rüyası laci vtec burdaaa :D alttan 5.resim galiba arkadan gelip geçme ile ilgili spekülasyonları ortadan kaldırır herhalde :icon_wack
Printable View
helallll sonerim beee :icon_tup: işte herkesin korkulu rüyası laci vtec burdaaa :D alttan 5.resim galiba arkadan gelip geçme ile ilgili spekülasyonları ortadan kaldırır herhalde :icon_wack
video yokmu kimsede arkadaşlar kök saldım video gelicek diye :D
laci vtec'e tebrikler :icon_tup: istanbuldaki gibi keyifli bir yarış çıkarmış, maşallah..
senın gıbılere kumda oyna dıyoruz bız... 2004 senesı sezonunda erkan bastasın beyaz 106 sıyla ızmıtte kalktım sedan vtecımle 2-0 acık ara gectım bunuda ekleyım ...
buda klımasına kadar ustunde olan vtecımız VY 567
http://www.youtube.com/watch?v=RPFKWK72yG4
ahada selçuk şalteri kaldırdın şimdi :D :D
şimdi arkadasşalr şöylede bı gercek var en yakın yarış olan yer antalyaya 5-6 saat ve baya mesafe var izmirdeki yarışacak bı araba pınarbasına zaten paramparca gelıo her yerı sökülmüş antalyadan gıden bı arabayı bu kadar sökme sansı olmuyo tabı oda bı dezavantaj
sınanın lacının olabılecegı agırlık 960 970 kılo bu halde zaten 106 stock agırlıgı ıle ondan 40 50 kılo hafıf kalıyo. kı 106 yı sokmedık dıye bırsey soylemesınler buna kımse ınanmaz orada yarısan 106 max 870 kılo felandır sokulmemıs modtaysa
lacide sökük ne varki? benim bildiğim bagaj ve kaput fiber buda kurallara uygun araç içi sökük değil doğrumuyum arkadaşlar.