User Tag List

Sayfa 3/13 İlkİlk 12345 ... SonSon
241 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 17 mayıs izmir pınarbaşı pisti drag yarışları

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izmir icindekiler icin kolay max 20 km yol yapip piste giderler etkinlik olmadigini gorup geri donmek o kadar koymaz adama .. 240 KM oteden gelip bombos bir pist gormek cok sinir bozucu ama .. Kaldi ki bir de Istanbul'dan , Ankara'dan vs .. gelen var ..
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni dusuncedeyiz ben de bunu soyledim .. Hep guvensiz diyorlar bir hafta sonra baska bir organizator drag yapacagini acikliyor .. Pist kosullarina yorum getirmedim ki ben .. " soneR " rumuzlu arkadas pat dige savunmaya gecti ..
    kardşm benim yarış düzenlemeyle vırt zırtla alakam yok benim hiçbişi ayarladıgımda yok sadece görüşümü söylüyorum herkez biliyor zaten..

başka bişi de yazmama gerek yok..
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şu dragları yapanlar neden 4 ila 8 arası yapmıyor izmir sıcak memleket kardeşim

bybmw(ss) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar neden izmir yarış pistine çamur atılıyo çamur atılacak birileri varsa oda yöneticileri kendilerine rant sağlamak için güzelim hafta sonunu rezil ettiler yoksa böle pist (drag pisti demiyorum ) kac tane memlekette var ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drag izmir de yalan olur, TT forever : ) daha once de katildik ve memnun kalmadik gerek anlamsiz fodeparlar gerekse yanlis teknik olcumler birdaha girmeyi düsünmem. En azindan TT icin gerekli bir kategori belirlenmiyor ve bu sekilde haksizliklarin bir sekilde onune geciliyor.

Bir dahaki TT i sabirsizlikla bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 Mayıs Akhisar yarışının iptal olduguna eminmisiniz ?

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bybmw(ss) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar neden izmir yarış pistine çamur atılıyo çamur atılacak birileri varsa oda yöneticileri kendilerine rant sağlamak için güzelim hafta sonunu rezil ettiler yoksa böle pist (drag pisti demiyorum ) kac tane memlekette var ..
    +1000000 sorun piste deil piste kendini formula 1 patronu zanneden kişilerdedir ...

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir Yarış Pisti güzeldir bir pisttir ama evet drag için uygun değil, kaldı ki inşa edilirken drag denilen şeyin esamesi okunmuyordu ülkede

Erol Hülagü İzmir Yarış Pisti'nin hak sahibidir. O yüzden herşeyi yapmakta serbesttir Ancak elinden mahalli, ulusal, uluslararası düzeyde yarış düzenleme yetkisi alınmış, autodrom'a kaydırılmıştır kabaca.

9-10 Mayıs'ta PistGunleri.com'un organizasyonu olacaktı orada ne oldu bilmiyorum, hiç ses seda yok ben de gidemedim.. Bu konudan okuduğum kadarıyla köstek olunmuş deniyor ama zaten o pistte drag düzenleme fikri yanlış..

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toplanıp piste gidip eylem yapalım hihihi

su106GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi kesin yarış olcakmı yarın

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir Yarış Pisti güzeldir bir pisttir ama evet drag için uygun değil, kaldı ki inşa edilirken drag denilen şeyin esamesi okunmuyordu ülkede

Erol Hülagü İzmir Yarış Pisti'nin hak sahibidir. O yüzden herşeyi yapmakta serbesttir Ancak elinden mahalli, ulusal, uluslararası düzeyde yarış düzenleme yetkisi alınmış, autodrom'a kaydırılmıştır kabaca.

9-10 Mayıs'ta PistGunleri.com'un organizasyonu olacaktı orada ne oldu bilmiyorum, hiç ses seda yok ben de gidemedim.. Bu konudan okuduğum kadarıyla köstek olunmuş deniyor ama zaten o pistte drag düzenleme fikri yanlış..

erol hulagu hak sahıbımı emınmısın? eskıdendı o. suan o pıstın herseyı ethem abıye aıt. mumtaz tahıncıoglu ve kaymakamlık tarafından verılmıs bı yetkıyle hemde. ethem genım neye ızın verırse o olur tmf nın bılgısı dahılınde. erol hulagu sadece pıstı kıralar parasını oder tmf den ızın alabılırse organızayson yapar. burada ınsanları yanlıs bılgılendırmeyın. 9 unda yapılacak dragı kımın ıptal ettırdıgı herkesce bılınıyor kımse merak etmesın. bu sebeplede bızım tayfamızdan yanı bu camıadakı en buyuk tayfadan kımse o draga katılmayacak. ayrıyetten erol hulagu drag duzenleyınce o pıstte drag duzenleme fıkrı dogruda bugra duzenleyıncemı yanlıs?
    komık olma bılırkısı

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Pist günleri adına yazıyım 9-10 unda organizasyonumuz 31 otomobillik katılımla tamamlandı .
    Gayet keyifli eğlenceli bi hafta sonu oldu bizim açımızdan .Diğer yazdıkarında da hatalar var ama benim bunları burdan yazmam pek iyi olmaz o nedenle boşverin herkez baksın işine gücüne başkasının işini gücünü kurcalamasın ...

Buğra
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

hsyn_çvk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 mayıs yani bugün izmir'de düzenlenen oto drag yarışı ne çok ne az olan (yanlış hatırlamıosam) 17 arac katılımı ile çok güsel bi şekilde gerçekleştirildi.gerçekten zamanında ve herhangi bir aksilik olmadan yapılan ve eğlenceli geçen bir organizasyondu.günün en güsel olayı ise akhisardaki yarışa katılan lacivert vteğimizin avans ve distiribitör sorunlarının çözülmüş olması ve beyanlara göre 180-184 hp olan antalyadan gelen 106'ları eleyip kupayı kaldırması oldu!antalyadan gelen arkadaslarımızında araclarıda iyi yürüyen araclar amaaa akhisar draglarından sonra sakin bi şekilde 'aracımızın avans ayarı yok,distiribitöründe sorun var'dediğimizde bize yüklenen,gerginliğe neden olan 'çıplak kral' diyen şahıslar laci vtec'in gerçek gücünü bugün gördü!!!evet bugün aracımızda sorun yoktu herşeyi tamdı ve finishe doğru gaz keserek çok zorlamamak için önden salıpta arkadan yetişip geçerek güsel bi drag organizasyonunu geride bıraktık.konyada görüşmek üzere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hüseyin videolar var mı? laci vtec'e tebrikler...

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel yarıştı m5 coşturdu
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deli kerem girdimi ?(pislik k20)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    girdim5 le yurudu kanka
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

hsyn_çvk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hüseyin videolar var mı? laci vtec'e tebrikler...
    sonerim videolar varda bende değil arkadaşta yarın ekler herhalde amaaa laci bugün yaktı yıktı çok konuşanlarında ağzına pamuk tıktı

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 mayıs yani bugün izmir'de düzenlenen oto drag yarışı ne çok ne az olan (yanlış hatırlamıosam) 17 arac katılımı ile çok güsel bi şekilde gerçekleştirildi.gerçekten zamanında ve herhangi bir aksilik olmadan yapılan ve eğlenceli geçen bir organizasyondu.günün en güsel olayı ise akhisardaki yarışa katılan lacivert vteğimizin avans ve distiribitör sorunlarının çözülmüş olması ve beyanlara göre 180-184 hp olan antalyadan gelen 106'ları eleyip kupayı kaldırması oldu!antalyadan gelen arkadaslarımızında araclarıda iyi yürüyen araclar amaaa akhisar draglarından sonra sakin bi şekilde 'aracımızın avans ayarı yok,distiribitöründe sorun var'dediğimizde bize yüklenen,gerginliğe neden olan 'çıplak kral' diyen şahıslar laci vtec'in gerçek gücünü bugün gördü!!!evet bugün aracımızda sorun yoktu herşeyi tamdı ve finishe doğru gaz keserek çok zorlamamak için önden salıpta arkadan yetişip geçerek güsel bi drag organizasyonunu geride bıraktık.konyada görüşmek üzere
    herşeyi mükemmel anlatmıssın hüseyin abi çıplak krala tebrikler akıtmıs gene zehirini

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)