kardeşim 6 silndir daha az yakması lazım degilmi neden okadar cok yakıosun ?
ben normal kullanırken bile afr 13 14 arası senin ne durumda
Printable View
kardeşim 6 silndir daha az yakması lazım degilmi neden okadar cok yakıosun ?
ben normal kullanırken bile afr 13 14 arası senin ne durumda
Şu zamanda fiyatlar cok ucuk erken cıkıp cir cir gelmek daha bantıklı hem bakarada olur peş peşe gelirseniz. :)
valla ilk nedeni ayarsızlıktan :D bi iki eksiğim var o yüzden tam anlamıyla ayar yapamıyoruz zenginim bu aralar :D bi ara çok iyiydi mesela ciddi anlamda gazlamada bile 0,50 kuruşu geçmiyodu şu eksikleri bir tamamlayım hayırlısı ile de hks buji aldım buji kablomu değiştirdim msd bobin taktım iyide bi ayar yaptıkmı güzel olacak kısmetse.
konya gitgel 1300 km yakıcagım en fazla 300-350 belki onu bile gitmez gidiş makara kukara olur dönüş Allah büyük gülü seven dikenine katlanır evet kimler geliyor :)
bende hesaplamadım ama 700 km yaptım full depo %60ı gazlayarak
neyse konu dagılmasın hadi ne yapıyoruz
tır şirketleriyle görüşüp boş olanlara yerleşmek bence çok mantıklı. yada katlı çekici kiralancak 4 araba alsa bölüşülür. bi şekilde
cumartesi antremana girmem lazım benim planımızı ona göre yapalım herkese uyucakmı cuma akşamdan cıkmak yola ;?
ben yarın karaambar kamyoncular derneğine gidip yeni üye kaydı yaptırayım ozaman haber ederım auhuaehaeea
ben çarşamba veya perşembe haber verebilirim.
bana cuma akşamı uyar.
cuma banada uyar. çekicide uyar kamyonda uyar konvoyda uyar
göki senın araba hafiflan çekerim ben senı :D
karaambar kurufasulyeye üyeyim ben sıkıntı kaydımı gecen yıl yaptırdıydım :)
önceden izmire giderken cts çıkıp sabah orda oluyoduk yarışıp hemen geri geldimiz için çok kötü oluyodu şimdi cumadan gidicemiz için sorun yok dönüş için jeton yeni düştü her yol paris artık nevaleleri hazırlayın:D