Kaç Maz !!! :D
Printable View
Kaç Maz !!! :D
valla şimdi bizim firmanın nakliye işlerini yapan vatandaşlarla görüştüm bir tır yaklaşık 13 metre yani 3 araba alabiliyor araçları tıra yükleme organizasyonu bize ait olmak üzere cumartesi akşamından pazar gecesine tır kiralama fiyatları 10 dk içerisinde geliyor :D
ben arabanın içinde duramıyorum dün izmitten zor geldim,
miniks i düşünemiyorum.
Yunusda gelmeyi düşünüyordu en son erayda gelirim gibi laflar ediyordu en kötü ihtimal 2 araba.
araç çok oldumu fiyatta anlaşılır.
benzin parası git gel dünyanın parası ve çektiğin eziyet gidiş sorun olmuyorda dönüşler tam sefillik,eziyet.
aslında mekanik mustafayada sormak lazım onların ankaraya gittiği bir tır vardı 3 araba yüklemişlerdi oda bilgi verebilir.
arkadaslar cumartesıden gelmeyı dusunuosanız pıstın ustu kapalı alan oldugu ıcın kalacak arkadasları pıstın ıcınde cadırlarıya arabalarıyla muhafaza ederız pıslık yapan olmaz sonucda kapı kılıtlı olur kımse gıremez rahatsız edemez sızı..ayrıca tır olayında malıyetı dusurmek ıstıosanız ıstanbula mal goturup bos gelecek bı konya tırı ayarlarsanız bos gelcegıne konyaya adam hesaplı getırır arabaları artı ordan naklıye sırketıylede gorusursenız burdan da ıstanbul arabası ayarlanır
bu yarışla ilgili son durum nedir ?
varmı yokmu katılım ne durumda ?
yarış yapılıcak kayıtmı olucaksın ?
Eyer kayıt yaptırıcaksan
Form :
http://www.dosya.tc/OTODRAGKAYIT26_1_.TEMMUZ.rar.html
ya gidiş dönüş tır için korkunç fiyat çektiler :D 2500 lira isteniyor...
çüş
mustafayı bi arıyım onunla konuşayım sonra bikaç kişi daha var olmadı konya yolları güzelmiş sıka sıka gideriz :D
vay babam vay 700 km yol olsa total de ben 500 tl benzin yakarım ordada harcasam 200 toplam 700 tl
gelcekler böle hesbalarını yapıp yazarsa ona göre maliyete bakalım galiba karayolu daha mantıklı olucak
ben sesi cekerim sıkıntı yok benim acımdan biraz inince gecici sagırlık oluyor ama olsun :)
çok Kamyon geliyor konyadan buraya ve boş dönüyorlar diye biliyorm aslında detaylı bi araştırmayla boş dönen kamyona uygun fiyta götürtebilinir.... Sizlerde dikkat ettiyseniz akşam 10 dan sonra 42 plaka kamyon çok olur e5'de TEM'de.... ordan gelirkenide bi türlü ayarlanır kanısındayım...
başkan sen km de ne kadar yakıyon sorması ayıp :D gidiş dönüş artı pist 1500 km desen 0,33 lira yaparki şahinden az yakmış oluyo :hehe: en kötü 0,50 yaksan 750 tl benzin parası yapmaz mı benmi yanlış düşünüyorum :D
valla sıze soyle deyım konya ova olan bı sehır ve her yer duzluk arabalarla gelsenız sorun olmaz ama tek sorun hava sıcaklıgı antalyaya yakın oldugu ıcın cok sıcak burası hararet sorun olmaz dıosanız konya yolları otobandan farksız 3 serıtlı yollar var artı ankara yolu uzerı gelırsenız pıst yok yakın obur yollara gore
valla bro aslına bakarsan çok uygun sonuçta 3 gün o kamyonu kiralıyosun 1500 km yol tepeceksin gelen mail bu deva lojistik ten aldığım fiyat kdv yi boşverin onu ayarlarık :D
Mustafa Bey merhaba
Konya ya gidiş dönüş tır fiyatımız 2485 + kdv dir.
selamlar
Mujdat İMİR
bro 50 kuruş yaksın arabam bi saniye düünmem valla :D bu 6 silindir ve hacim benim belimi fena büktü :D izmite gidemiyorum korkuma gazlamassam 0,50-0,60 yakıyo :D