gökhan abi sizi karşılayacak kimse varmı konya girişinde
Printable View
gökhan abi sizi karşılayacak kimse varmı konya girişinde
hilmi kardeşime geçmiş olsun diorum burdanda az önce ahmetle konuştum ilaç vererek yavaş yavaş düzeltiolarmış.miniks olmadan hiç keyfi olmayacak gitmenin.yakın zamanda tekrarlamak şart oldu inşallah sağlığına hemen kavuşur tekrar giderriz
hilmi abiye geçmiş olsn dileklerimi iletiyorum Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah hemen iyileşirde gelmeye karar verir, onu aramızda görmek eminim hepimizi cok mutlu edicektir
miniks kardeslerim cok gecmis olsun, allahtan acil sifalar dilerim.
alla alla hilmiye ne olmus ki hiç haberım yok ona bişey olmazbe aslında ama nese gecmiş olsun diyelim kardeşimize:D
Tam acik adresi bende bilmiyorum ama kisaca soyle saracoglu mh. saracoglu spor tesisleri yanı Karatay/Konya adanadan gelirlen sehir merkezine gelmeden sorarsaniz daha iyi olur cunku biraz sehir disnda kaliyor
haberler pek iyi degil arkadaşlar msky nin debrajı kaçırıyo msupranın sadece yagını degiştirdim ne olur bilmiyorum genede elimden geleni yapmaya çalışacagım hangisi daha iyi olursa onunla girmeyi düşünüyorum
ben daha yeni rodaja başladığım için gelemiyorum meteninde araba bitmedi inş. bidahaki organizasyonda bizde katılma şansı buluruz yarışıcak arkadaşlara başarılar tüm arkadaşlarımada allah kaza bela vermesin
Hayırlısı olsun :( yarın pistteyiz (:
miniks abilerede geçmiş olsun..
Ankaradan gelen varmı ve boş yeri olan ...
Ruhi abi gitmeyi düşünürsen seni karşılatabilirim orda.
hılmı telde de konustuk ama umarım daha ıyısındır sımdı..tekrar gecmıs olsun, en kısa zamanda ıyıles yakısmıyor hastalık...daha sonra kendımız toplasıp bı konya yaparız...
su anda konyaya gıtmeye calısıyoruz bolu tunelınde fena trafık var otobuslerın ınternetını kullanarak yazıyorum saygılar sevgıler hormetler :D