Normal fiyat ...
Printable View
çüş
mustafayı bi arıyım onunla konuşayım sonra bikaç kişi daha var olmadı konya yolları güzelmiş sıka sıka gideriz :D
vay babam vay 700 km yol olsa total de ben 500 tl benzin yakarım ordada harcasam 200 toplam 700 tl
gelcekler böle hesbalarını yapıp yazarsa ona göre maliyete bakalım galiba karayolu daha mantıklı olucak
ben sesi cekerim sıkıntı yok benim acımdan biraz inince gecici sagırlık oluyor ama olsun :)
çok Kamyon geliyor konyadan buraya ve boş dönüyorlar diye biliyorm aslında detaylı bi araştırmayla boş dönen kamyona uygun fiyta götürtebilinir.... Sizlerde dikkat ettiyseniz akşam 10 dan sonra 42 plaka kamyon çok olur e5'de TEM'de.... ordan gelirkenide bi türlü ayarlanır kanısındayım...
başkan sen km de ne kadar yakıyon sorması ayıp :D gidiş dönüş artı pist 1500 km desen 0,33 lira yaparki şahinden az yakmış oluyo :hehe: en kötü 0,50 yaksan 750 tl benzin parası yapmaz mı benmi yanlış düşünüyorum :D
valla sıze soyle deyım konya ova olan bı sehır ve her yer duzluk arabalarla gelsenız sorun olmaz ama tek sorun hava sıcaklıgı antalyaya yakın oldugu ıcın cok sıcak burası hararet sorun olmaz dıosanız konya yolları otobandan farksız 3 serıtlı yollar var artı ankara yolu uzerı gelırsenız pıst yok yakın obur yollara gore
valla bro aslına bakarsan çok uygun sonuçta 3 gün o kamyonu kiralıyosun 1500 km yol tepeceksin gelen mail bu deva lojistik ten aldığım fiyat kdv yi boşverin onu ayarlarık :D
Mustafa Bey merhaba
Konya ya gidiş dönüş tır fiyatımız 2485 + kdv dir.
selamlar
Mujdat İMİR
bro 50 kuruş yaksın arabam bi saniye düünmem valla :D bu 6 silindir ve hacim benim belimi fena büktü :D izmite gidemiyorum korkuma gazlamassam 0,50-0,60 yakıyo :D
kardeşim 6 silndir daha az yakması lazım degilmi neden okadar cok yakıosun ?
ben normal kullanırken bile afr 13 14 arası senin ne durumda
Şu zamanda fiyatlar cok ucuk erken cıkıp cir cir gelmek daha bantıklı hem bakarada olur peş peşe gelirseniz. :)
valla ilk nedeni ayarsızlıktan :D bi iki eksiğim var o yüzden tam anlamıyla ayar yapamıyoruz zenginim bu aralar :D bi ara çok iyiydi mesela ciddi anlamda gazlamada bile 0,50 kuruşu geçmiyodu şu eksikleri bir tamamlayım hayırlısı ile de hks buji aldım buji kablomu değiştirdim msd bobin taktım iyide bi ayar yaptıkmı güzel olacak kısmetse.
konya gitgel 1300 km yakıcagım en fazla 300-350 belki onu bile gitmez gidiş makara kukara olur dönüş Allah büyük gülü seven dikenine katlanır evet kimler geliyor :)
bende hesaplamadım ama 700 km yaptım full depo %60ı gazlayarak
neyse konu dagılmasın hadi ne yapıyoruz
tır şirketleriyle görüşüp boş olanlara yerleşmek bence çok mantıklı. yada katlı çekici kiralancak 4 araba alsa bölüşülür. bi şekilde
cumartesi antremana girmem lazım benim planımızı ona göre yapalım herkese uyucakmı cuma akşamdan cıkmak yola ;?
ben yarın karaambar kamyoncular derneğine gidip yeni üye kaydı yaptırayım ozaman haber ederım auhuaehaeea
ben çarşamba veya perşembe haber verebilirim.
bana cuma akşamı uyar.
cuma banada uyar. çekicide uyar kamyonda uyar konvoyda uyar
göki senın araba hafiflan çekerim ben senı :D
karaambar kurufasulyeye üyeyim ben sıkıntı kaydımı gecen yıl yaptırdıydım :)
önceden izmire giderken cts çıkıp sabah orda oluyoduk yarışıp hemen geri geldimiz için çok kötü oluyodu şimdi cumadan gidicemiz için sorun yok dönüş için jeton yeni düştü her yol paris artık nevaleleri hazırlayın:D
gecerken benıde alın :D beraber gıdelım
geçerken sende konvoya katıl kanka kuru kuru olmasın artık.
Kayıt formunun formatı ne? word,excel değil indirip açtım karakterler birbirine girmiş acaip bişeyler çıktı.
bende bakmadım daha forma dur bide ben indireyim
valla tır isterseniz tırı ayarlarım dediğim gibi cumartesi akşam araçlar yüklenecek pazar akşamda oradan dönüş bir tıra 3 araç sığıyor ve fiyatı 2500 tl he cuma akşamından gidelim derseniz onun içinde fiyat sorarım ben deva lojistikten alıyorum fiyatları
cumartesi antreaman girmemiz ayarlarımızı yapmamız lazım orda birbirimizi gecmekten cok 0 400 metre süresine kasıcaz cünkü hepimiz
bide öyle bir fiyat alırım yarın.
arkadaşlar yer sorunu yok arabada yatmazsanız otel vaya pansiyona bakarız kardeşim hasan da tel vermiş ararsanız konya girişinde karşılarız şimdiden yarışa katılacak ve seyırcı olmak uzere gelecek arkadaşlara tşk ederiz hasana ulaşamayan arkadaşlara kendı tel 05367236436