konu ile alakasız mesajlarımız silinsin organizasyona hernagibir etkisi olsun istemem .
400 metre keyfi zevkle yaşansın istiyorum .
Printable View
konu ile alakasız mesajlarımız silinsin organizasyona hernagibir etkisi olsun istemem .
400 metre keyfi zevkle yaşansın istiyorum .
Şimdi bu org. Şehir dısından kimler gidiyor?
demi efsane org. gidicem gidicem diyip gidemeyen ben bilem :D
Arkadaşlar 25 temmuz cumartesi günü yani yarışdan bir gün önce antreman yapmak isteyen yarışcı arkadaşlarımız için pist açılacaktır.gelmek isteyen 1 gün önceden gelebilir ama 26 temmuz da yarışacak olanlar için geçerlidir antreman
ortalama kaç araç katılıcak acaba pazar günü bilgisi olan varmı?
aksilik olmaz ise ZN orada, belki alt gruplara da bir kac tane sti gelebilir:)
biz tam tayfa olarak oradayiz.
O tarihte tatile cıkıyodum ama bi kac gün erteledim.Aynı gün sabahı ankaradan kurtarıcı ile arkadaşlarımı karşılıyacagız İstanbul tarafından Yavuz abi felan geliyodur daha konuşmadım ama geliyodur :) şehir girişinden alıp hep beraber gideriz işallah. Profdan msn adresim var emre_ li olan tel ise 5058701915 ;)
yok yavaş gideyim derdim yok zaten benim sürem 12,8 12,9 gibi launch kullanabilirsem belki 12,5 ama launch işi garip bişi her zaman olmuyo :D
ben pist adamıyım iyice alışmaya başladım ilk defa aynı araçla 3. defa piste çıkıcam :D bazı arkadaşlar pist organizayonu yapsada drag mrag ugrasmasak :heyoo:
ay em redi :D yeni oyuncak evc 6 aldım umarım dayanır bu zülümlere araba :D
kesin kayıt yaptıranları bilirsek seyirci olarak geleceklere iyi olur gelip gelmemek acısından
bugaru msupra yada msky için kesin gelirim
ben görevli olduğum için bugaru nun gelmesi pek etik olmaz.MSky kesin ordaa..
bizde adanadan gelicez buyuk ıhtımal
tohan kardeşimizi bugaruyla yarışırken görmek isterizz
ahmet abi sizin orda çift katlı cekici varmı eger kabul edersen ben ankaraya kadar yürüterek geleyim ordan konyaya cekici ile seninki ile beraber paylaşarak götürelim yol masrafını
konuşalım bi utkuyu kandırıp çekici ile beraber götürelim diorduk ama şanzumanı problemli onun şu an bi konuşalımda haberleşiriz olur büyük ihtimalle
kesin katılacaklar yazarsa iyi olur süleyman abi ile görüştüm eğer 10 araç falan olursa yarışı yapmayacakmış henüz para yatıran olmamış galiba.
ben ve abim 2 araba biz giriyoruz katılacak olanlarda yazarsa ii olur
ben katılcam büyük ihtimal,
cumartesi gidilcek olursa konyalı arkadaşlar kalacak yer önerebilir mi?
Allahın izni ile bende gelicem hulk la bakalım yol durumuna göre burdan gelicek arac var
valla kesin belli değil ama hafta sonuna kadar belli olur dizel punto römorkla çeker derseniz ben çekerim :D 1,3 75 bg römork+hulk+ben 100 kg+siz 300+ :D dayanırsa giderik ahuahau
istanbuldan kimler gidicek ona göre belki bende dahil olabilirim
edit: mustu +92 kg bende varım :D
ALLAH nasıp ederse,bı terslık olmazsa ızlemeye gelıcem.
eğer tır bulamaz isek minik ile gidicez ben karar verdim gidicem bende. fikri olan varmı hiç 3-4 aracı koyabilceğimiz tır nerden buluruz ?
kanka ben bugün bir sorarım ama gidiş geliş çok tutar mı ya tır :D
Kaç Maz !!! :D
valla şimdi bizim firmanın nakliye işlerini yapan vatandaşlarla görüştüm bir tır yaklaşık 13 metre yani 3 araba alabiliyor araçları tıra yükleme organizasyonu bize ait olmak üzere cumartesi akşamından pazar gecesine tır kiralama fiyatları 10 dk içerisinde geliyor :D
ben arabanın içinde duramıyorum dün izmitten zor geldim,
miniks i düşünemiyorum.
Yunusda gelmeyi düşünüyordu en son erayda gelirim gibi laflar ediyordu en kötü ihtimal 2 araba.
araç çok oldumu fiyatta anlaşılır.
benzin parası git gel dünyanın parası ve çektiğin eziyet gidiş sorun olmuyorda dönüşler tam sefillik,eziyet.
aslında mekanik mustafayada sormak lazım onların ankaraya gittiği bir tır vardı 3 araba yüklemişlerdi oda bilgi verebilir.
arkadaslar cumartesıden gelmeyı dusunuosanız pıstın ustu kapalı alan oldugu ıcın kalacak arkadasları pıstın ıcınde cadırlarıya arabalarıyla muhafaza ederız pıslık yapan olmaz sonucda kapı kılıtlı olur kımse gıremez rahatsız edemez sızı..ayrıca tır olayında malıyetı dusurmek ıstıosanız ıstanbula mal goturup bos gelecek bı konya tırı ayarlarsanız bos gelcegıne konyaya adam hesaplı getırır arabaları artı ordan naklıye sırketıylede gorusursenız burdan da ıstanbul arabası ayarlanır
bu yarışla ilgili son durum nedir ?
varmı yokmu katılım ne durumda ?
yarış yapılıcak kayıtmı olucaksın ?
Eyer kayıt yaptırıcaksan
Form :
http://www.dosya.tc/OTODRAGKAYIT26_1_.TEMMUZ.rar.html
ya gidiş dönüş tır için korkunç fiyat çektiler :D 2500 lira isteniyor...