üçüncüyüm yediriceğin bişey varsa telefonum .... / Buğra Yıldırım.
Ne rahat yazıyosunuz internet başında adam gibi yazı yazmak zormu bukadar ???
Ayrıca mesajını editlemene gerek yok delikanlılık yapıp yazıyosan silmiyceksin .
Printable View
brutal biraz dinlen
yenı yonetımı anlayısını cok sevıyorum:)
konu ile alakasız mesajlarımız silinsin organizasyona hernagibir etkisi olsun istemem .
400 metre keyfi zevkle yaşansın istiyorum .
Şimdi bu org. Şehir dısından kimler gidiyor?
demi efsane org. gidicem gidicem diyip gidemeyen ben bilem :D
Arkadaşlar 25 temmuz cumartesi günü yani yarışdan bir gün önce antreman yapmak isteyen yarışcı arkadaşlarımız için pist açılacaktır.gelmek isteyen 1 gün önceden gelebilir ama 26 temmuz da yarışacak olanlar için geçerlidir antreman
ortalama kaç araç katılıcak acaba pazar günü bilgisi olan varmı?
aksilik olmaz ise ZN orada, belki alt gruplara da bir kac tane sti gelebilir:)
biz tam tayfa olarak oradayiz.
O tarihte tatile cıkıyodum ama bi kac gün erteledim.Aynı gün sabahı ankaradan kurtarıcı ile arkadaşlarımı karşılıyacagız İstanbul tarafından Yavuz abi felan geliyodur daha konuşmadım ama geliyodur :) şehir girişinden alıp hep beraber gideriz işallah. Profdan msn adresim var emre_ li olan tel ise 5058701915 ;)
yok yavaş gideyim derdim yok zaten benim sürem 12,8 12,9 gibi launch kullanabilirsem belki 12,5 ama launch işi garip bişi her zaman olmuyo :D
ben pist adamıyım iyice alışmaya başladım ilk defa aynı araçla 3. defa piste çıkıcam :D bazı arkadaşlar pist organizayonu yapsada drag mrag ugrasmasak :heyoo:
ay em redi :D yeni oyuncak evc 6 aldım umarım dayanır bu zülümlere araba :D
kesin kayıt yaptıranları bilirsek seyirci olarak geleceklere iyi olur gelip gelmemek acısından