User Tag List

Sayfa 33/41 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon
776 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: Konya Mahalli Oto Drag 26 temmuz

asiufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ewet bütün sıkıntılara rağmen bir yarış daha sona erdi. Bende oradaydım ve sadece sesten başka birşey duymadım. Bu benim ve sizler için bir hüsran oldu. Ama arkadaşlar çalıştı çabaladı. Bir şeyler yapmak için. Bu Konya'nın ilk organizasyonuydu. Çevik kuvvet bile geldi. Bir ara korktum aceba jandarma falanda gelir mi diye Bence bir daha ki organizasyona bunlar giderilecektir. İşin açıkcası burada bir diğer suçluda Konya Büyükşehir Belediyesi; pisti yaptılar kenara çekildiler. Ben düşünüyorum Dün orada yaklaşık 2.000 kişi wardı. Oraya bir otopark ve bir tribün yapılsaydı. Girişlerden ve otoparktan kazanacağı parayla oraya dökülecek asfalt ve tribün masrafını rahatlıkla çıkaracaktır. Anca kaldırım değiştirmeyi bilirler."

Bize böyle bir gün yaşattıkları için emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu 400 mt pistin kaç yüzüncü metresine tribün yapılacak

asiufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu 400 mt pistin kaç yüzüncü metresine tribün yapılacak
    100-200-300 veya 400 farketmez olsunda bir tane

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_krc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtechasan kardeş seninle tanışmıyorum

ben dün geldim baktım atmosfere sıcakdı ve yarım saat durmadık

ben adem usta v.s.
    sana kim küfür etti söle arkadaşım ve senın arabayıda biliyoruz. hepimiz tanıyoruz.

ve kansunun arkadaşları bizis mst cıvıl ben adem usta mahmut konyatunıng komple

kerim lafı tersten anlama ben sizden küfür eden oldu demiyorum zaten EDEMEZSİNİZDE.kapatın bu konuyu dedim burası tartışma alanımız deil

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtechasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah kamer saolasın senide bekliyordum bi dahakine inşallah.sende görmüşündür sarmaktan artık denemediğim devir kalmadı pisttede basılmadık yer bırakmadım
    senın araba cok ıı ya benım kı yavas kalırdıama cok ıstıodum maddı sıkıntı olmasa gırerdım.bı dahakıne yarışırız inş sarıodun evet ama gene bmwlerle ıı başa çıktın
    gelıcektım yanına da tanımazsın dıe gelmedım

by_krc
    Misafir
    o zaman kardeş kansu nun arkadaşları diye konuşmayacann
    kansu nun arkadaşları biziz dolayısıyla üstümüze alınırız

ortada bişey yok ve büyütüyosunuz yorum yapacagınız yere burda tartışıyonuz..

mhm42
    Misafir
    Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler. İzleyiciler için gerçekten şartlar iyi değildi eksiklikler giderilecektir umarız. Katılan tüm yarışmacıları ve ekiplerini tebrik ediyorum. Konya dışından gelen arkadalarımız hoş olmayan polemikler yaşamışlar buda bizleri üzdü gerçekten ama bunu tüm konyaya mal etmekte doğru değil sanırım keşke sizleri daha iyi ağırlayabilseydik. Önemli olan yaşanan tatsızlıkların birdaha yaşanmaması.
    Hasancım senide tekrar tebrik ederim güzel bir performans sergiledin ve hak ettiğin kupayı aldın. Başarılarının devamını diliyorum.

Şimdi yukardaki tartışmaları okudum üzerime alındığım bişey yok ama kansunun arkadaşları olarak genelleme yapmışın hoş olmamış sen başkalarının sözü ile hareket etmeyecek kadar olgun ve saygılı birisin gerek yok burda bu polemiklere. Kapansın konu.

Videoların neredeyse tamamıvar bende ama nette bir sorunmu var yada benim bağlantımda yükleyemedim bir türlü.
    Buyrun birkaç foto.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şu sonuçları tam olarak kim açıklayacak...............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şu sonuçları tam olarak kim açıklayacak...............

sonra ben organızasyona laf edınce suclu oluyorum kardesım organızasyon dedıgın arabaları toplayıp yarıstırmak degıldır....daha sonuclar yok ortada guzel bır lıste yapıp acıklayacaksın...yada en azından yapılan elestırılere cevap vereceksın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tamam moruk ne desen haklısın bitanesin sen senin değerini gün geçtikçe anlıyoruz halil çakır gibisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tamam moruk ne desen haklısın bitanesin sen senin değerini gün geçtikçe anlıyoruz halil çakır gibisin

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonra ben organızasyona laf edınce suclu oluyorum kardesım organızasyon dedıgın arabaları toplayıp yarıstırmak degıldır....daha sonuclar yok ortada guzel bır lıste yapıp acıklayacaksın...yada en azından yapılan elestırılere cevap vereceksın...
    orda direk koymuslar ilk 3e bakmak icin sureleri okumak icin: farkinda misiniz
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha yeni girdik evlere Çok şükür sorunsuz sağ salim geldik büzük yemedi uykusuz yola çıkmaya 2 saat uyuyalım diye durduk biyerde sabah 10 olmuş

Uykusuz geçen 4 günün ardında iyi kötü herşeyi yaşadık.

Bizi Konyada ağırlayan OtoKonya Ali abimiz ve ailesi kendi evimizdeymişiz gibi ağırladılar hiç yabancılık çekmedik.Siteden konuştuğumuz arkadaş ve abilerimiz ile tanıştık.Hepsini çaya at karıştır

Ben ömrü hayatımda bu kadar şahini bir arada görmedim hepsi beyaz bide
    Cts. gecesi sanayideydik muhabbet mangal filan gece 4 e kadar, ben böyle birşey görmedim her köşe başından yanlayarak çıkan turbo şahin ama her köşeden 1 dakika eksik olmuyor konya drift team , JDMworks'e rakip geliyor

Pisti Cts günü ele geçirmiştik zaten yunus ile yaptıgımız kalkış sayısı aldı başını gitti yarım depoya yakın benzin bitirdik
    Konyaya giderken boludaki trafikde debriyajların ömrünü yemiştik kalanıda antrenmanda yedik pazara pek birşey kalmadı zaten bu yarış araçlarımızı görmek içindi pek iddamızda yoktu eksiklerimizi gördükde şimdi Gökmen abiyi beklicez.

Pist için asfaltın kötü ve pistin çok tozlu olduğunu söylemiştim.Cts günü pist boş olduğu için seyircilerin durumu hiç gelmemişti aklıma ama pzr günü o durumu görünce bu ne rezalet dememek elde değil her ne kadar pist yeni olsada tribün eksikliği büyük bişeydi.

Lastik ısıtma tam sıkıntıydı zaten herkes çadırın altında ve yer eksikliğinden dolayı herkes start noktasında ısıtmak zorunda kaldı ilk başta geride yapın diyorlardı ama baktılar olucak gibi değil insanları boşaltamadılar.Lastik ısıtmasını start noktasından biraz geride yapılsaydı daha iyi olurdu bence tam startın üstünde yapılınca kalkışlar daha zorlu oldu.

Güne damgasını ZN,Msky vurdu.Bu araçlara söylenicek laf yok aralarındaki güzel rekabet hiç bozulmasın

Daha yazılcak çok şey varda dinlenelim artık 1500 km yol yaptık bittim resmen.Tek gidip gelmek koydu halen kulağımda sagopa çalıyor ahahahaha
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olum gece bi yerdemi kaldınız yoksa sabah mı çıktınız yola

34 NZM 88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emr_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarış günü İzmirden gelen abimizi taburcu ettik ve yola cıktık.

Boluda cok kalabalıktı araba yanmış sanırım ...34NZM88 LE bolu cıkışı biraz yürüdük arac güzel yürüyor maşallah.

İlk organizasyondur aksilik olabilir eksikleri giderme adına örnek bi yarıştı...Bu güne kadar drag dediğimiz gercek standartların cok altında yerlerde kalkıldı orgin ölcülerde pistte yarışılık ufak şeyler için büyük eleştirilere gerek yok !

Gelen gelmeyen herkeze teşekkürler.
    kardeşim yolda gelirken herkes salça oldu bana oraya gelinceye kadar herkesle gazladım..konyaya gidişimiz ani oldu ankaradanda e30 cu arkadaşlarımız katılım gösterceklerini ögrendikten sonra bi süprizde biz yapalım dedik sınıf 2 de katılım çok olunca bizimde siliks lastiğim olmayınca derece alamadan elendik ortam guzel konyadaki arkadaşlarımıza teşekkür ederim çogu ilgilendi bizlerle saolsunlar birdahaki org görüşmek dilegi ile
    DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orda direk koymuslar ilk 3e bakmak icin sureleri okumak icin: farkinda misiniz

yazdıgınızdan hıc bırsey anlayamadım sayın modum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olum gece bi yerdemi kaldınız yoksa sabah mı çıktınız yola
    saat kaçtı bilmiyorum akşam 10 a geliyordu galiba 150 km gittik fena uyku bastırdı yunus benzinciye çekti ne oldu dedik kanka uyuyalım dedi bi yattık güya 2 saat uyucaktık uyandıgımızda sabah 10 du

34 NZM 88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saat kaçtı bilmiyorum akşam 10 a geliyordu galiba 150 km gittik fena uyku bastırdı yunus benzinciye çekti ne oldu dedik kanka uyuyalım dedi bi yattık güya 2 saat uyucaktık uyandıgımızda sabah 10 du
    kanka bende reset attım adapazarında gerçekten çok yorulduk hepimiz bi ara dedim bunlar basıp gitmişlerdir dedim ankaradan 11 de çıktım basa bas geldim ama sizi göremedim arayacaktım senin numaran yoktu eşlik ederim yolda ama bende uyudum kardeşim orda draglarda kura çekiminde yunus un seni senin yunusu çekmen çok enteresandı
    DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bende reset attım adapazarında gerçekten çok yorulduk hepimiz bi ara dedim bunlar basıp gitmişlerdir dedim ankaradan 11 de çıktım basa bas geldim ama sizi göremedim arayacaktım senin numaran yoktu eşlik ederim yolda ama bende uyudum kardeşim orda draglarda kura çekiminde yunus un seni senin yunusu çekmen çok enteresandı
    sen iyi dayanmışsın yine biz resetin dibine vurduk ahahahaha

yunusun eline nediyim ben sanki hiç denemedik bugune kdar

bizin sınıfda en adil eşleşme

turboCivic - Evo 9
    K20si - K20si

Bende By çekicektim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)