başkan bizde ankaradan haşlanmış mısır tezgahı götürsek :D
Printable View
Arkadaşlar tribün daha yok çalışmalarımız hala sürüyor inş o zamana kadar bişeyler olacak
yarış için tarihide mayısın 2.haftasını düşünüyoruz allahdan bir mani gelmesse lisans içinde mahalli drag lisansı çıkarabilirsiniz federasyonla görüştüm sezonluk 95 tl oldugunu söylediler gerekli belgelerde aşşağıdaki link de inş bu sezon konyada güzel drag lar yapacagız bu sezon 6 tane drag yapmayı düşünüyoruz yarışa katılacak arkadaşlar ona göre hazırlansınlar.cumartesi antreman içinde yarışa katılacak arkadaşlar bana 1-2 gün önceden bilgi verirlerse pisti açabilirim.sorularınız ve cevap almak istediğiniz herşeyi bana sorabilirsiniz.
http://www.tosfed.org.tr/lisans_tescil_esaslari.asp
1yildir tek civi cakilmadi mi acaba, seyirci olayini neden atliyorsunuz hep?
walla kusura bakmayın beyefendi bizi kulübü aşan bir iş bir tribün ne paralara yapılıyor biliyormusun ? bizde o kadar zenginleyemedik kulüb olarak pistin yeri zaten GSGM nin onlarında çalışmaları sürüyor yanlız ne devletten nede bi sponsordan yardım alamadık
çalışmalarımız devam etmekte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz...
süleyman bu motorcu tafasından ve kulubunden bir hareket yokmu ?
mesela otomobil kulubu ile motor kulubu ortak tribün yaptıramazmı ?
en azından bir pistiniz var.ne mutluki bakın nekdarda güzel organizasyon yapılıyor şu türkiye şartlarında.bunada şükür.adanada yıllardır uğraşılıyor okadar imza toplandı okadar girişimde bulunuldu tık yok.sevgili süper dolandırıcı aytaç durak beyefendi sağolsun hiç girmedi bu işe.varsın tribunde olmayı versin elbet olur.kim istemez olmamasını ama yapacak bişe yok.nekadar para okadar köfte.
miniks kardeşim tribün işi çok pahalı bunu bu kulübler karşılayamaz ben bu konuyu otomobil ve motosiklet federasyonları ilede konuşuyorum ben iki federasyonun il temsilcisiyim ama hiç bir şekilde olumlu cevap yok benim de güzel projelerim var pistle ilgili ama herşey para biliyorusun inş çabalarımız boşa çıkmaz birilerini bulur yaptırırız..
en temızı butceyı olusturmak. trıbun malıyetını cıkarın rakamı buraya belırtın. hep beraber 3 - 5 demeden yardım yapalım pıstleırmız trıbunsuz kalmasın. ama aynı ozverıyı motor camıasındandan rıca edelım
50 mt 3000 kişilik bir tribün fiyatı aldım ne kadar biliyormusunuz ???
tam 270.000 tl bu bizi çok çok aşar kardeşlerim devletin bütçe ayırması gerek yada büyük sponsorlar bulmak gerek pist inşası başlamadan ben bunlarla uğraşıyordum ama olmadı ama bırakmışda değiliz daha hala uğraşıyoruz..
rakam bana çok uçuk geldi
sanki biraz şişirme var gibi...
peki bu 270 liralık tribün metal profil mi yoksa beton mu?
fıyat normal. trıbun u 3000 kısılık ıstemen normal deıl :) 1000 kısılık olarak fıyat alır mısın ona gore butce cıkarırsın. bızlerde gonul verenler oalrak elımzıden geldıgınce yardım etmeye calısırız