süleyman tesekkür ederim cevapların için fakat mayısa daha cok var 2 araba olarak gireceğimiz için katılım da seninle ne zaman veya ücret için seninle görülşebliriz lisans olmadan girebilirmiyiz sonuçta mahalli bi drag bilgilendirirsen sevinebiliriz
Printable View
süleyman tesekkür ederim cevapların için fakat mayısa daha cok var 2 araba olarak gireceğimiz için katılım da seninle ne zaman veya ücret için seninle görülşebliriz lisans olmadan girebilirmiyiz sonuçta mahalli bi drag bilgilendirirsen sevinebiliriz
ücret olarak nitelendirdiim konyadaki araç bası katılım ücretidir
beton blok çok pahalı
bu sezon 6 farklı yarış düzenlenecek diyosunuz.girişde zaten gelenlerde cüzi bir para alsanız.5lira gibi 1000 kişi gelse 5000 tl yapar 6 organizasyonda 30,000 tl yapar.ki 1000 den daha fazla katılım olacağı kesin.tamam tribun parasını karşılamaz belki ama.en azından.katkıda bulunur bir nebzede olsa.girişte para alınması bence çokta abest kaçmaz.kii alınmalıda ama o para karşılığındada insanlar o hizmeti görmeli.
En azından yan tarafa kum tepe yapılsa uzunca insanlar üzerine çıkıp izlesin yüksekten. isteyen şemsiyesini getirsin bi kısmına da branda yapılır oldu bitti. formula 1 de bile en populer tribün bu şekilde ister yat ister uyu ister otur.
pistin sağ tarafı baştan sona kadar zaten kum döktürdük gelen seyirciler bu kum tepelerinin üzerinde seyrediyor .
http://www.yukleresim.com/images/zxa...vvgnqxhlkd.jpg
[QUOTE=suleyman__83;1276133]pistin sağ tarafı baştan sona kadar zaten kum döktürdük gelen seyirciler bu kum tepelerinin üzerinde seyrediyor .
[QUOTE]
abicim ne kumu resmen toprak orasıda maşallah iyi esiyo bişiy değil pist toz oluyo.yarış sabahı yıkatacan orayı gıdım toz istemiyorum. hadi onu geçtik padok yetmeyecek dışarıya ne yapıyorsun asvalt döktürdün mü?lastik değişimi gibi mekanik operasyonları padok dışında yaparsak ordaki birikimi.seyircinin oluşturduğu karmaşayı önlemek için yan tarafdaki kum(!) tepelerinin oraya geçen seyirci girişini ayrı yerden yaparsan ve padok girişine seyirci yığılmasını önlersin padokda o kadar adam olmaz iki kapıdan zızıp içeri giremez.geçen sene acemiydin bu sene kök söktürecem sana bu kadar araba varken karmaşa yüzünden kimseyi küstürmeyelim.çok maliyetli işler değil bu söylediklerim sen yaparsın yürüüüü bee kim tutar seni..:icon_tup:
[QUOTE=E30///M3;1276258][QUOTE=suleyman__83;1276133]pistin sağ tarafı baştan sona kadar zaten kum döktürdük gelen seyirciler bu kum tepelerinin üzerinde seyrediyor .
ver gazı abim ver :)) abi bu pist senin ne istersen gel yap :))Alıntı:
abicim ne kumu resmen toprak orasıda maşallah iyi esiyo bişiy değil pist toz oluyo.yarış sabahı yıkatacan orayı gıdım toz istemiyorum. hadi onu geçtik padok yetmeyecek dışarıya ne yapıyorsun asvalt döktürdün mü?lastik değişimi gibi mekanik operasyonları padok dışında yaparsak ordaki birikimi.seyircinin oluşturduğu karmaşayı önlemek için yan tarafdaki kum(!) tepelerinin oraya geçen seyirci girişini ayrı yerden yaparsan ve padok girişine seyirci yığılmasını önlersin padokda o kadar adam olmaz iki kapıdan zızıp içeri giremez.geçen sene acemiydin bu sene kök söktürecem sana bu kadar araba varken karmaşa yüzünden kimseyi küstürmeyelim.çok maliyetli işler değil bu söylediklerim sen yaparsın yürüüüü bee kim tutar seni..:icon_tup:
pıst hepımızın hepımız calısalım guzellestırelım ınsallah. hepberaber guzel yarıslar cıksın. ozledık yarısmayı ozledık kaynasmayaı ozledık halıme yı bıle ozledık :)
Mustafa Bey iyi gunler ,
Teklifimizi asagida bilgilerinize sunar olumlu olumsuz donusunuzu rica ederiz.
ROTA
TOPLAM
İstanbul (Avrupa)-Konya- İstanbul (Avrupa)
2.950 TL
İstanbul (Asya)-Konya- İstanbul (Asya)
2.750 TL
Saygilarimla,
T. İlker SEZER
Satış ve İş Geliştirme
Sales and Business Development
OMSAN LOJİSTİK A.Ş.
Farklı firmalardanda fiyat istiyorum ama hep aynı rakamlar geliyor :(
muştu korkutuyorsun beni bu azminle
Kanka sımdı tır 350tl mı kısı bası gıt gel tek araba ıcın
konya yarışımız mayıs ayının kaçı?