Sanırım aynı zamanda da taşıma sigortası yapıyorlar yanlışım varsa muştu düzeltsin
Printable View
aynen kanka ben 300 lere indirmeye çalıştım ama yemedi :D
polisler bakıp dururlar artık :D
bir de fiyatta indirim olmuyo sigorta istemedik oda 25 tl gibi bir rakam düşüyo bu da riskine değmez araçlar yolda full kaskolu bir iki biryerden daha bakalım
miniksim valla hesaplara göre bu paranın 2 katını yakacağımız gibi görünüyor ama daha azı olurmu bilmem ben muştuyada söledim yavaş yavaş giderik diye heri durmuyo ki yerin de kendini ibliyor ben sıka sıka giderim dedi tır mantıklı biraz daha araştırma yapalım
moruk cok yakmaktan zıyadearaba ıcınde durulmuyor ses vıbrasyon ne gerek var. benı yazın Allah ızın verırse 2 olmazsa tek araba ınsallah
git gel 350 bedava...yanına birde mınıbus kralandımı tamamdır bu iş ..:D
reysastan ılk fıyat bız aldık 375 dedıler sonra 350 oldu sıgortalı dahada belkı bıseyler yapabılırız konusmak lazım.bı arkadasımdanda fıyat aldım onda sıgorta yok tır 5 arac alıyo 320 veya 300 gıbı olur ne kadar ıstersenız tırda ayarlarım dedı onlarda kar amaclı dııl yarıs ızlemek hafta sonu eglenmek ıcın gelırız dedı mazot parası artı masraflar cıksın yeter dedıler.yannız ole olursa sakaryaya kadar gelmek durumunda kalabılırsınız.ve hala arastırıyoruz
gelsinler gelsinler benimkide bikere aynı hatayı yaptı yarış dedimmi o gece annesine gidiyor hemen hahahahaha
arkadaslar ve ev sahibi süleymen bey için bir sorum olacak heyecanımızı hoş karşılayın bu lisansı mahalli için cıkarmak kesin gereklimi birde bu lisanş işi cok prosüdürlü bi iş gibi görünüyor nasıl cıkaracağımız hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz birileri gençlik ve spor bakanlığından diyor birileri sadece tosfed diyor şimdiden tesekkürlerimi sunuyorum
,
mahalli yarışlarda yarışa katılmak isteyenlere lisansı yarış yerinde veriyoruz yanlız ikici sefer aynı kişi yarışa girmek isterse o zaman mahalli drag lisansı olmak zorunda onuda aşşağıdaki gibi gerekli evrakları ve linkdeki formu doldurarak tosfede gönderiyorsunuz lisansınız elinize geliyor yani bir sefer değil yarışların hepsine katılacam diyorsanız bu lisansı çıkarmanız şart.
Lisans Almak için Gerekli Evraklar
•Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
•Ehliyet Fotokopisi *
•Sağlık Raporu **
•1 adet fotoğraf ***
•Resmi internet sitesinde yer alan online sporcu formunun doldurulması
http://www.tosfed.org.tr/tosfed_lisansv2/index.asp
tesekkür ederim süleyman bey eger istediğimiz ve hayal ettiğmiz gibi güzel bi gün gecirebilirsek ne mutlu bize emek ve organizasyona şimdiden tesekürlerimizi sunuyoruz yardımlarınızı şimdiki gibi ordada bekliyoruz iyi akşamlar saygılar tek sorum olacak orda cıkan lisansa ücret olarak degerlandireceğiniz bir rakam varmı bizi anlamanız gerekebilir çünki maddi durumumuz biraz kısıtlı tessük.
süleyman bey allahtan bir mani keder olmassa arac ismi ve katılım sayısını size gönderebilecegimiz bir tarih ve gün varmı bunuda yazarsanız cok seviniriz şimdiden kolay gelsin