bana uyar moruk
adapazarı dedigin yere roll yapa yapa giderük sen kesinleştir bence o secenegi hem özgür ü de kurtarmış oluruz dedigin gibi
Printable View
Elbet dusunmussunuzdur ama en azindan bir transit bulsaniz 350'lik kasa HB civic rahat sigar arka kapagi duz sekilde acik tutarak bagladiktan sonra da problem olmaz dige dusunuyorum. 2.500 cc'lik transit km basina uzun yolda ortalama 100 km hiz ile 300 kurus yakmaz bile. cok sehir disi yaptim oradan biliyorum. En azindan HULK'u goturmeyi dusunuyorsunuz diyerekten bir fikir sundum.
Yarışa katılacak arkadaşlar pazar günü sabah 09:00 da piste olsunlar teknik kontrol ve kayıt bu saatte başlayacak..
cumartesi antreman serbestmi ?
yoksa oda pazar günü mü olucak
yola ona göre cıkıcaz
evet süleyman bu çok önemli geçen sefer cumartesi antreman yapılmıştı bu seferde olacak sanırım
niye tam detaylı bilgi verilmez ki :(
Muştu bugun nasıl ve kaç kişi gidicegimizi kararlaştıralım ve mümkünse adamların ödemesini de yapalım
Büyük ihtimalle açılır cumartesi o kadar kişi antrenman için erken geliyor.
Bence de bügün tır için ödemeler yapılsın da bi aksilik çıkmasın
kadro tamammı şimdi?
Ben tamamım
muştu kesinleştirsin adapazarındanmı yoksa istanbuldan mı yüklenicez
sonra da yolcu araclarını ayarlarız
şimdi talih ile bir görüşüp son bilgiyi yazıyorum
muştu aga sana özel mesaj attım tel bilgilerini duruma göre dönersin ;)
gördüm yavrım haber verecem şu adapazarındaki tır işini kovalıyorum 5 araçlık ve 350 lira olacak gün içinde netleşecek
kanka adapazarı diye de kasmaya gerek yok bence 8 kişilik tıra 6 arabada binsek 450 tl versek adam başı aynı mantıga geliyor
kankacım maddiyattan ziyade adapazarı olursa eğer tırı akşam istediğimiz saatlerde yükleyecez
diğer türlü olursa cuma günü çoğu kişi çalışıyo saat 1-2 gibi yükleme sorun olacak
muştu adapazarındaki tır da arabaların içinde durmaya izin veriyorlarmı ? eğer öle bi durum söz konusu ise adapazarı bence daha iyi olur :D bi konussana onu
Çarşamba yeni iş görüşmem var eğer Allahın izni ile olumlu sonuçlanırsa bende gelirim burayı bırakmış olacağım için. Bu makara kaçmaz :)