Gel tabi abi ya:D
Printable View
Gel tabi abi ya:D
mmustu bızı dısco yaa goturrr :D
mmustu sultankızı tır soforunun yanında gıdıcekmıs :D
bi konuş kanka extra araç masrafı ve yakıt parasından sıyırtılır.
bide adapazarındaki gelmeyen araç lpg'li olan o drag a giremez ki lpg ile :) sökecekmi acaba orda merak ettim :)
kanka biz daha beteri ile ankara dan geldik romork üstünde :D Allah'a emanet
[QUOTE=imhotep;1389007]muştuyla yola cıktınmı gelebilecek butun olaylara açık olman lazım kanka hahaha vukaat herif at uzerinde bile getirirdi sizi:D QUOTE]
hauha olum öyle rahat geldikki ruhumuz duymadı uyuya uyuya geldik :D
Size minibüs ayarlayımmı la. Yayın yayın gidersiniz renault master var iş yerinden bi arkadaşımda isterseniz danışayım.
typer slick lastik baktırıyorumda 17 ler var üzerinde önleri 16 yapsak ne olur acaba ?
Beyler şimdi konuştumda Adapazarındaki TIR bildiğiniz uzun dorseli bir TIR yani şehirler arası araç taşıyan TIR lardan değilmiş
yani demir konteynır değil etrafı muşambalı olan dorselerden ;)
ve isteyen herkes aracının içinde seyahat edebilir boğulmazsa :D
şimdi bana herkes kesin fikrini yazsın bu arabaya yükleyelim araçları derseniz adama onay verecem 350 TL araçlar adapazarından yüklenecek
bana acil haber verin özellikle MİNİKLER sizin fikriniz önemli yoksa biz koyun sürüsü gibi her y..ğım var diyene tuzu alıp gidiyoruz bi karar verelim artık
1) Gideceğiniz Tır'ın taşımacılık için kaskosu olacakmı bu çok önemli
2) Bahsettiğin Tır kapalı Dorse ise ki sanırım öyle. Ona ancak 2 araba sığarsınız fazlası sığmaz. Çift katlı olarak taşıyamayacağı için.
kapalı dorse multecı ıısıne gırer :D
sonra demesınler mustu ınsan tıcaretı yapıyor dıye :D
ben başındada dediğim gibi işin maddi tarafında değilim açıkçası
diğer büyük tıra araçların cuma günü öğlen yüklenmesi gerekiyor bu araca ise biz istediğimiz saatte
bende aracın dorseli olduğunu yeni öğrendim açıkçası
şimdi büyük tır araç başı 460 TL + 100 lira yolcu minibüsü + 150 lira kayıt
küçük tır 350 lira + 150 lira kayıt gibi bişi oluyo araçlarında seyahat etmek isteyenler için ama yok dorsede gidilmez derse adam hesap aynı hesaba geliyo neredeyse
ben bunları yazıyorum veren veremeyen herkes için hesap yapıyorum bilinsin diye
bana her yol paris ;)
dediğim gibi asıl etken araçların yüklenmesi benim açımdan