bu olayı görünce hulk a eke ye bu kadar emek harcanmış görmemek olmaz...
yan çizenler filan eksiği kapatayim dedim ;)
Printable View
Beyler şuanda 6 kişiyiz Kişi başı 460 TL tır ücreti
Araçlar Tıra Cuma günü 13:00-14:00 sularında anadolu yakasından yüklenecek
EKE
HULK
İMHOTEP
İSOTTA
TARANTİNO
YİĞİT-Y
Gelmek isteyen olursa 2 araç daha alabiliriz ve buna göre fiyat düşer
kanka sorarım hemen :icon_tup:
eyvallah gülüm Asıl iddialı olan görmek istediğimiz araç zaten HULK
benim araba bildiğin gariban zaten :D sırf makarasına dostlarımızı abilerimizi kardeşlerimizi görmeye gidiyoruz
kop42 ye saplasam yeter bana :hehe:
mustu birde şu telini bi açsan:D.benim açımdan sorun yok;).ben yine kesinim.
harbi muştu kime borç taktın olm yabancı numara açmıyosun hiç :hehe:
pm attım ben perşembe günü cuma için nerede ne zaman yükleme yapılacak ise haber alırım ;)
hauhau olum ne bilim alışkanlık oldu yabancı numarayı açmıyorum hiç :D :D
şimdi tarantino ile görüştüm talih leri bir arayacam adapazarı tarafında sanırım bir tır daha varmış biraz daha uygun olabilir fiyat inşallah
Allah razı olsun
benim kongoo ile 5 kişi gideriz
konyaya git gel 300 tl yakar 5 e böl 60 tl kişi başı
kankacım olursa inşallah güzel bir haber var :D
5 araçlık bir tır tek kusur tır adapazarı sakarya tarafında burdan oraya gider orada yükleriz derseniz 5 araç yine ilk konuştuğumuz paralara gidebilecez sanırım ;)
kelide kurtarmış oluruz :D
kanka çoğunluk ne derse o. benim için farketmez.yalnız yolda ekiplere paket olmayalım yeter:)muayenem yokda..
huahau benimde yok abi :D :D hallederizz :D
atmosferık kım var benı kım delıcek mustu dısında :D cıgerlılerden gelen yokmu hıc
inşallah bi aksilik yaşanmazda herkez gelir.çok zevkli olacak çok.
kanka RRRR benım kıtabımda var ıcımde var napım :D yokmu su cıgerlı rs lerden felaan yaa arka koltuklarım yok sadece :) gecın benıde rahatlıyım strese gırdım :D:D:D
huahauhauhau bulunur olum illa saplayacak adam bulunur ama seni kimseye yar etmem :D
hayırlısı olsun bakalım insallah ayarı cekersinizde o kadar zaman ugras emek bosa gitmez yiğiti gonderdik bi araba daha bulursak tamamdır:D
şimdi ben buradn yazacam küfür ediceniz hemen gelin güvey oluyoz da olm daha benim egzantirik gelmedi araba sökük be b.. yicem ben de kara kara düşünüyom