gunun belkıde en iyi derecesini cıkarcak bi araba..
Printable View
gunun belkıde en iyi derecesini cıkarcak bi araba..
yaptığı işe inanan insanları seviyorum helal olsun miniksler inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız tüm yarışacak arkadaşlar abaşarılar dilerim buyarışa hepinizden çok katılmayı ben istedim ama olmadı aksiliikler oldu gelemedim giremedim tekrardan emek verip arabasını hazırlayan herkese başarılar dilerim kazasız belşasız gidin gelin arkadaşlar
hafta sonu bi gelse yaaa (: maşallahh..
aksilik cıkmaz Allah ızın verırse pazar gunu gorusmek uzere :)
hauhaua moruk sen suyu ısıt pazara hazır ol :D bi halvet olayım senle :D :D
mustu gözume çöp kactı dötume dük kactı ben anlamam kılıc kusanandır :D yagmur yagdı yan yattı camura battı lastıgım tutmadı debrıyajım kacırdı ayarım yoktu ben anlamam gardaş eksıksız ve tam gel !!!!!
olm seeding de süreleriniz farklı olup farklı sınıflara düşerseniz ne olucak ?az süre yapan mı saplamış sayıcaz yoksa ne yapıp edip özelmi kalkıcaksınız ahuahua
denk getırırım ben onu orda kanka ::D
kanka biz onla bi şekilde sevişirik :D :D
bu arada cumartesi günü antrenmanda bol bol gazlayabiliyoruz demi ?
ben debriyajı orda bitirmiştim kanka :D:D ama bu sene ciddi bi kalabalık olucak öle gözüküyor antrenman gününe gelecek olursa işiniz zor :D
sana hersey serbest mustu ben cumartesı yokum cumartesı gece cıkıcam yola :D cekıyle allah ızın verırse pazar sabahı gorusuruk
ya moruk bu arada bana 17 slick lazım nerden bulacaz ???
gebze ibrahimdekiler bildiğin fosil çıktı taşlaşmışlar :D
mustunun gözune çöp kacmaya basladı bıraz sonra dükkk de kacar yan yatar camurada batar puahuhauhuahauhuahuaa
selim abiye sorsana kanka varsa onda vardır yada sulhi de aklıma başka gelen yok
moruk çokta ipimde :D en olmadı minikler gibi sheltox sıkarım hauhauhau
alp2 denen transexuel kılıklı ayıcık da gelıcekmı ?
gelmez kanka benim gelmem bile zor gözüküyor gibi gibi :S