miniksler hazırlıkları tamamlamış araç fena duruyor slicklerle maşallah...
Printable View
miniksler hazırlıkları tamamlamış araç fena duruyor slicklerle maşallah...
hulk çok fena olmuş 41 kere maşallah
Eğer o dediğiniz normalde araba taşımayan tır ile giderseniz HULK boydan değilde EN den nasıl sığacak o lastiklerle ben onu merak ettim :)
Şaka bir yana İnşallah gelirsiniz biz Gaziantepden bir minübüs dolusu adam sizleri izlemeye ve aramızdan katılan atmosferik 106 gti desteklemeye geleceğiz. Sizleri görmemek üzücü olur :(
arkdaslar adresı tam yazarmısınız pıstın nerden gırılcek nereye gıdılcek googleden felan bı harıtası varsa eklermısınız konyanın tam neresı nereye dusuyor yanlıs bı yerlere gırmyelım
şehir merkezine girdiğinde alt geçitli mini stadyum kadar kocaman bir göbek var.o göbekten batıya doğru güzel geniş bir yol ilerliyor.zaten oralara bez afiş asılıyor.yanlış hatırlamıyosam adliye binasını felan önündne geçiyosun.zaten yolda kime sorsan gösterir derler ya herkes biliyor.kime sorsan gösterir:D
http://img203.imageshack.us/img203/5213/dm6ttv.jpg
Sanırım yardımcı olur. :icon_tup:
Ben gelmiyorum mazereti bana kalsın....
Ne oldu la o kadar dedik hulk 'u göreceğiz seyredeceğiz kısmet.
herşeyde bir hayır vardır hayırlısı olmuş hepsi için
kankacım zaten son dakika iptalleri ile moraller ve planlar bozulmuştu
her ne kadar farklı çözümler üretip aşmaya çalıştıysak ta yine bir son saniye golü oldu kısmet değilmiş yapacak birşey yok ;)
muştu sen ben + 3 kişi daha bulalım benzin masrafını paylaşalım gidelim kanka, sen girmezsen olmaz ahuahau onur seni bekliyor :D ona göre bişe bende memlekete gidicem bu hafta dinlenicem biraz :D
Ulan gökan masturbasyon yapacam diye illa muştuyu götürtecen oraya :)
vtec king leri görelim dragda aslan :D
hauhaua moruk ben benzin parasınıda geçtim :D yolda son nefesini verir :D :D :D
şaka bir yana moruk şuanda araba istanbul trafiğinde 0,75 kr yakıyor :(
hadi bunu uzun yolda 90 km sabit hızda 0,50 krş a düşür 1500 km de 750 lira yakar :D
yani dediğin gibi 3-4 kişi doluşsak gideriz ama uzun yol abi ştandart dışı ve illegal bir araba muayene falan daha yapılmadı sıkıntı olur :icon_tup:
ama onur şu yarışı atlatsın sırf üstünden atlamaya ankaraya gideriz birlikte :D
sağlık olsun kanka artık fazlada kasmamak gerek herşeyde bi hayır vardır diyelim.
ben hala kasıyorum
sagolsun Ahmet abi de yardımlarını esirgemiyor