arabalarla gidelim dicem mustunun araba essek gibi yakıyor..
minikler gurultuden gidemez sanıyorum.:(
Printable View
arabalarla gidelim dicem mustunun araba essek gibi yakıyor..
minikler gurultuden gidemez sanıyorum.:(
ya muştu ayar yapın benzin yakmadan git kanka olmamı :D yunus öle yapmıştı
Ya kulağa gereğinden fazla basit geliyor ama, daha küçük bi tır ayarlasanız?
Lastikler 0.9 barda dükkanın önünde ki boktan asfaltta 3 te tutunuyor :) Maşallah
http://px6.streetfire.net/0001/32/49/1922394_600.jpg
http://px6.streetfire.net/0001/42/74/1922447_600.jpg
Hulk Çok ürkütücü olmuş hadi hayırlısı :)
maşallah kankacım hayırlı olsun
ohaa hiç kalkmasada olur hulk zaten bu görüntü yeter
fena sayko olmuş hacı :D
arkadaslar once kasko falan yok mustu ve mehmet rıca ettıgı ıcın arkadasımla gorustum.ben arkaslara hb arabalar sıgar bı sekılde dedım.saxo 106 clıo hb vtec olctuk zar zor sıgabılır tabii oda araclarına kıyabılrseniz.biz tıcaret ıcın dııl ıs gorulsun dıye ugrastık benım aracım yok sonucta.hee bu arada dorse ozel bı dorse uzunlugu standarttan bıraz daha fazla.emin olun 2 arabadan fazla araba sıgar oyle yazmıslar.ben iş gorulsun dıye ugrastım kusura bakmayın makaraya gerek yok.
çok korkutucu bir goruntusu var fena masallah :)
ben neler edem nerelere gidem hay bu izmit körfezi kapatanın komple techturkey makatını ....
talih makara falan yapıldığı yok sende uğraştın ettin teşekkürler sağolasın
hee sizin araçlarınızda yetişseydi zaten fazla bi sıkıntımız kalmayacaktı :icon_tup:
valla şuanda 5 aracız ve benim ilk konuştuğum büyük tır ile gitme ihtimalimiz çok düşük maliyeti yüksek olacağından
eğer benim sana saydığım araçlar bı tıra sığar diyorsan diğer arkadaşlarda kabul ederse gidilir
ek civic hb
ek civic sedan
kadett gsı
tayyar
e30
Hulk yıkıyorrrr şanına laik tam pisko olmuş.
hay maşallah hulka...o nasıl duruştur öyle,ee görelimm bu halini :D
Hulk on numara görünüyor ya maşaallah.
arkadaşlar son durum nedir.kimler var kimler yok?bi sonuca bağlansın artık.bizde işimizi ona göre ayarlıyalım.ya gidelim ya gitmeyelim.
süper bi görüntü ürkütücü :)