miniksler hazırlıkları tamamlamış araç fena duruyor slicklerle maşallah...
hulk çok fena olmuş 41 kere maşallah
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Eğer o dediğiniz normalde araba taşımayan tır ile giderseniz HULK boydan değilde EN den nasıl sığacak o lastiklerle ben onu merak ettim
Şaka bir yana İnşallah gelirsiniz biz Gaziantepden bir minübüs dolusu adam sizleri izlemeye ve aramızdan katılan atmosferik 106 gti desteklemeye geleceğiz. Sizleri görmemek üzücü olur![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
arkdaslar adresı tam yazarmısınız pıstın nerden gırılcek nereye gıdılcek googleden felan bı harıtası varsa eklermısınız konyanın tam neresı nereye dusuyor yanlıs bı yerlere gırmyelım
şehir merkezine girdiğinde alt geçitli mini stadyum kadar kocaman bir göbek var.o göbekten batıya doğru güzel geniş bir yol ilerliyor.zaten oralara bez afiş asılıyor.yanlış hatırlamıyosam adliye binasını felan önündne geçiyosun.zaten yolda kime sorsan gösterir derler ya herkes biliyor.kime sorsan gösterir![]()
Ben gelmiyorum mazereti bana kalsın....
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kankacım zaten son dakika iptalleri ile moraller ve planlar bozulmuştu
her ne kadar farklı çözümler üretip aşmaya çalıştıysak ta yine bir son saniye golü oldu kısmet değilmiş yapacak birşey yok![]()
hauhaua moruk ben benzin parasınıda geçtimyolda son nefesini verir
![]()
![]()
şaka bir yana moruk şuanda araba istanbul trafiğinde 0,75 kr yakıyor
hadi bunu uzun yolda 90 km sabit hızda 0,50 krş a düşür 1500 km de 750 lira yakar
yani dediğin gibi 3-4 kişi doluşsak gideriz ama uzun yol abi ştandart dışı ve illegal bir araba muayene falan daha yapılmadı sıkıntı olur
ama onur şu yarışı atlatsın sırf üstünden atlamaya ankaraya gideriz birlikte![]()
ben hala kasıyorum
sagolsun Ahmet abi de yardımlarını esirgemiyor
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)