User Tag List

Sayfa 34/55 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
1042 sonuçtan 628 ile 646 arası

Konu: 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen senenin bunlar

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozamn sılıyorum baska sıteden keko bugunku dıye yazmıs bende aldım orda olmadıgım ıcın bılmıyordum neler var dıye koydum bbugunku dıye sory arkadaslar

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu fotodan anladım ki , maymundan gelmişiz
    tribün yapmayacaklarsa bari birkaç ağaç daha dikselerde rahat rahat izlesek
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bukadar rezil bi durum olur adamın yaptığı arabalar fransız bi sitede dünya üçüncüsü seçiliyo konyada dırag da rakibi doğan karbüratörlü k16 lı 131 ayıp o arabayı hadi yarışın demek bile organizasyonun nekadar içler acısı olduğunu gösteriyo
    gerçekten msky la 131 ne alaka

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    131 yurdumun aracı, Msky ile kalkış aklınız alıyormu ? Seeding o kalkış..

Ben hayatımda bu kadar rezil bir org. görmedim, aslında rezil az kalır.. 1 öküze vermişler mikrofon bütün gün anırdı durdu, lan sığır sen konuşmasını öğren ondan sonra o kadar insana seslen yontulmamış sığır sen kim o kadar insanı orda bilgilendirmek kim

Kumdan bir tepecik yapmışsınız o güneş ve km fırtınası eşliğinde yarış yaptırıyorsunuz harbi gidin siz kumda oynayın, bide seyirci ücretsiz diyorsun yok bide üsretli olsun

Bundan sonra konya mı asla, konya şahin ve 131 lerin mekanı onlar kalksın dursun,
    Ben araba hafiflettim diyodum, aga ben bi *** yapmamışsım ya adamlar uc noktalarda geziniyor inanmışlar resmen emeğe saygı +rep in rep i
    akşam ki mersinlilerin olayları drag tarihine geçer nos sıkma olayı bizi kopardı tork garaj tayfasıda yerde kopuyordu videosu var en kısa sürede eklicem zaten onun dışında 1 tane bile video çekmedim.

bu yarış Tr drag tarihinin en kötü org. ve yarışıdır.. geçen senede sıkıntı olmuştu yarışan ve seyirci açısından ama bu çok farklı bi durum anlatılmaz yaşanır ama Allah göstermesin, ben böle sefalet çekmedim

Msky,TorkGaraj,Kop42,RcKid,BmsCivic,TH106,VtsPower ,e30Anıl bu kişiler TEbrik ederim, Geri kalan mı Ümraniye çöplüğü

İzmirli 2010 STI çok güzel duruyordu, Allah kaza bela vermesin MAŞALLAH...
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

RUF50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seyirciye bedavaymıs oraya kadar gelmısım 5 i 10 umu vermıcem kardesim paralı yap düzgün bişey olsun coluk cocukda gırmesın
    ruf50 m3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akisar insallah herseyi unutturur...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde gelemedik bitakım aksiliklerden dolayı.iyikide gelmemişiz.zaten o rüzgar-güneş-fırtına için önlemlerimi alacaktım.geçen seneden tecrübe edinmiştik ama demekki iiki gelmemişiz.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde çok şükür gittik geldik. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk.

Sabahın erken saatlerinde şehre girdiğimizde , ne yarışla ilgili bir tabela ne bir yön allaha emanet bir şekilde kahvaltıdan sonra pisti bulduk.Girdiğimiz andan itibaren olumsuzluklar başladı.

Padok alanından bulunanlar tüm araçlar dışarı çıkarıldı ama pistte 200sx 1 saat kadar antreman yaptı , diğer araçların bu taleplerine olumsuz cevap verildi nedense.

Saat 9'da başlanan kayıtla beraber Padok alanı şenlik yerine döndü , araçlarla beraber giren kişi sayısını kontrol etmeyen baştan bunun önlemini alamayan Konya Yönetimi yarış boyunca İPTAL oldu İPTAL oldu diye diye bütün yarışı böylece geçirdi. (yarışı iptal etmek yürek ister.)

Saatlerce insanlar bir aracın piste çıkmasını bekledi , saat 12 gibi ilk kategori belirleme turu başladı. Gelen insanları saatlerce bekleterek ( basiretsizlikleri yüzünden ) domates gibi olmaları sağlandı.

Pistte bir araç arıza verdi 30 dakika aracın çıkarılmasını bekledik , yarıştan önce bir tane çekici sağlamak bu kadar mı zordu ?

Saat 13:30 gibi hala sıralama turları yapılıyordu , arabada kendimize gelip dinlendikten sonra 15:30 gibi yarışın bitmesini beklemeden yola koyulduk.

Memleketimizin aracını pistte görmedik , bu rezillikleri bizlere yaşatan Konya Yönetimine teşekkür eder , bir daha o pist düzenleme görmeden görüşmemek dileğiyle.

ClioSportAge
    Misafir
    KONYA O PİSTİ KAPASIN baska da hiç birşey demiyorum. lütfen adminler de kızmasın. bu kadar rezil bu kadar saçma bir organizasyon olamazdı. bu ne ya insanları hayvan gibi hışt kışt alooooooo çıldırıyorum artık anlama kabiliyetinz yokmu gibi cümleler kuraan bir adam. gördüğüm kadarıyla 5tanecik gözetmen.
    sen oraya güvenlik önlemlerini almazsan olacağı budur adamlar kalkıs yapacakları yerin hemen arkasında dizilmis bir eşşek de mikrafondan anırdı durdu .
    sadec3 131 doğan yarısıydı benim gözümde.
    siz aracı neden hazırladınız merak ettim kalktı hop bir şey sıyırdı regulatör bozuldu cai koptu.oranın yıldızları istanbul arabaları olmalıydı keske sitemizdem bir kaç araba daha görmeyi istiyodm ama iyikide gelmemişsiniz. Bu rezilliği çekmemiş oldunuz
    mehmet gazihanı yürekten kutlarım .gerçekten çok güzel yürüdü.
    Kop da bizi gurulandırdı.
    KONYA OTOMOBİL SPORLARI KULUBU kendini fes etsin burdan sölüyorum

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okudugum yorumlardan sonra iyikine gitmemişiz.. her işte bir hayır vardır derler
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür akhisara gidiyoruz demi ?

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustu canımı sıkma hala drag drag dıyıp durma

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kopçum akhisara gel moralini düzeltcem senin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hauhaua moruk senin saniyeleri duyduktan sonra çıktım e5 e kronometre tuttum her türlü yaslarım sana

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puhahuuhahuahuahu olm 5 kere lastık ısıttık araba tutmuyor yerı ben daha napım..hanı bız koltuk felan sokelım hafıfletelım dedımde mıllet şaseyı yapmıs gerısını fıber yapcaganına yurtıcıkargo bantıyla karton kaplamıs ulan dedım ben böle söksem yararım ortalıgı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk dün telefonda dedin zaten yarıldım adamlar şahinlerin kapıları söküp fiberle kapatmışlar

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o ne ya origami yarışmasımı bu
    74 model sehpa...

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde çok şükür gittik geldik. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk.

Sabahın erken saatlerinde şehre girdiğimizde , ne yarışla ilgili bir tabela ne bir yön allaha emanet bir şekilde kahvaltıdan sonra pisti bulduk.Girdiğimiz andan itibaren olumsuzluklar başladı.

Padok alanından bulunanlar tüm araçlar dışarı çıkarıldı ama pistte 200sx 1 saat kadar antreman yaptı , diğer araçların bu taleplerine olumsuz cevap verildi nedense.

Saat 9'da başlanan kayıtla beraber Padok alanı şenlik yerine döndü , araçlarla beraber giren kişi sayısını kontrol etmeyen baştan bunun önlemini alamayan Konya Yönetimi yarış boyunca İPTAL oldu İPTAL oldu diye diye bütün yarışı böylece geçirdi. (yarışı iptal etmek yürek ister.)

Saatlerce insanlar bir aracın piste çıkmasını bekledi , saat 12 gibi ilk kategori belirleme turu başladı. Gelen insanları saatlerce bekleterek ( basiretsizlikleri yüzünden ) domates gibi olmaları sağlandı.

Pistte bir araç arıza verdi 30 dakika aracın çıkarılmasını bekledik , yarıştan önce bir tane çekici sağlamak bu kadar mı zordu ?

Saat 13:30 gibi hala sıralama turları yapılıyordu , arabada kendimize gelip dinlendikten sonra 15:30 gibi yarışın bitmesini beklemeden yola koyulduk.

Memleketimizin aracını pistte görmedik , bu rezillikleri bizlere yaşatan Konya Yönetimine teşekkür eder , bir daha o pist düzenleme görmeden görüşmemek dileğiyle.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)