geçen senenin bunlar
ozamn sılıyorum baska sıteden keko bugunku dıye yazmıs bende aldım orda olmadıgım ıcın bılmıyordum neler var dıye koydum bbugunku dıye sory arkadaslar
131 yurdumun aracı, Msky ile kalkış aklınız alıyormu ? Seeding o kalkış..
Ben hayatımda bu kadar rezil bir org. görmedim, aslında rezil az kalır.. 1 öküze vermişler mikrofon bütün gün anırdı durdu, lan sığır sen konuşmasını öğren ondan sonra o kadar insana seslen yontulmamış sığırsen kim o kadar insanı orda bilgilendirmek kim
Kumdan bir tepecik yapmışsınız o güneş ve km fırtınası eşliğinde yarış yaptırıyorsunuz harbi gidin siz kumda oynayın, bide seyirci ücretsiz diyorsun yok bide üsretli olsun
Bundan sonra konya mı asla, konya şahin ve 131 lerin mekanı onlar kalksın dursun,
Ben araba hafiflettim diyodum, aga ben bi *** yapmamışsım ya adamlar uc noktalarda geziniyorinanmışlar resmen emeğe saygı +rep in rep i
akşam ki mersinlilerin olayları drag tarihine geçernos sıkma olayı bizi kopardı
tork garaj tayfasıda yerde kopuyordu
videosu var en kısa sürede eklicem zaten onun dışında 1 tane bile video çekmedim.
bu yarış Tr drag tarihinin en kötü org. ve yarışıdır.. geçen senede sıkıntı olmuştu yarışan ve seyirci açısından ama bu çok farklı bi durum anlatılmaz yaşanır ama Allah göstermesin, ben böle sefalet çekmedim
Msky,TorkGaraj,Kop42,RcKid,BmsCivic,TH106,VtsPower ,e30Anıl bu kişiler TEbrik ederim, Geri kalan mı Ümraniye çöplüğü
İzmirli 2010 STI çok güzel duruyordu, Allah kaza bela vermesin MAŞALLAH...![]()
seyirciye bedavaymıs oraya kadar gelmısım 5 i 10 umu vermıcem kardesim paralı yap düzgün bişey olsun coluk cocukda gırmesın
ruf50 m3
akisar insallah herseyi unutturur...
bizde gelemedik bitakım aksiliklerden dolayı.iyikide gelmemişiz.zaten o rüzgar-güneş-fırtına için önlemlerimi alacaktım.geçen seneden tecrübe edinmiştik ama demekki iiki gelmemişiz.
Bizde çok şükür gittik geldik. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk.
Sabahın erken saatlerinde şehre girdiğimizde , ne yarışla ilgili bir tabela ne bir yön allaha emanet bir şekilde kahvaltıdan sonra pisti bulduk.Girdiğimiz andan itibaren olumsuzluklar başladı.
Padok alanından bulunanlar tüm araçlar dışarı çıkarıldı ama pistte 200sx 1 saat kadar antreman yaptı , diğer araçların bu taleplerine olumsuz cevap verildi nedense.
Saat 9'da başlanan kayıtla beraber Padok alanı şenlik yerine döndü , araçlarla beraber giren kişi sayısını kontrol etmeyen baştan bunun önlemini alamayan Konya Yönetimi yarış boyunca İPTAL oldu İPTAL oldu diye diye bütün yarışı böylece geçirdi. (yarışı iptal etmek yürek ister.)
Saatlerce insanlar bir aracın piste çıkmasını bekledi , saat 12 gibi ilk kategori belirleme turu başladı. Gelen insanları saatlerce bekleterek ( basiretsizlikleri yüzünden ) domates gibi olmaları sağlandı.
Pistte bir araç arıza verdi 30 dakika aracın çıkarılmasını bekledik , yarıştan önce bir tane çekici sağlamak bu kadar mı zordu ?
Saat 13:30 gibi hala sıralama turları yapılıyordu , arabada kendimize gelip dinlendikten sonra 15:30 gibi yarışın bitmesini beklemeden yola koyulduk.
Memleketimizin aracını pistte görmedik , bu rezillikleri bizlere yaşatan Konya Yönetimine teşekkür eder , bir daha o pist düzenleme görmeden görüşmemek dileğiyle.
KONYA O PİSTİ KAPASIN baska da hiç birşey demiyorum. lütfen adminler de kızmasın. bu kadar rezil bu kadar saçma bir organizasyon olamazdı. bu ne ya insanları hayvan gibi hışt kışt alooooooo çıldırıyorum artık anlama kabiliyetinz yokmu gibi cümleler kuraan bir adam. gördüğüm kadarıyla 5tanecik gözetmen.
sen oraya güvenlik önlemlerini almazsan olacağı budur adamlar kalkıs yapacakları yerin hemen arkasında dizilmis bir eşşek de mikrafondan anırdı durdu .
sadec3 131 doğan yarısıydı benim gözümde.
siz aracı neden hazırladınız merak ettim kalktı hop bir şey sıyırdı regulatör bozuldu cai koptu.oranın yıldızları istanbul arabaları olmalıydı keske sitemizdem bir kaç araba daha görmeyi istiyodm ama iyikide gelmemişsiniz. Bu rezilliği çekmemiş oldunuz
mehmet gazihanı yürekten kutlarım .gerçekten çok güzel yürüdü.
Kop da bizi gurulandırdı.
KONYA OTOMOBİL SPORLARI KULUBU kendini fes etsin burdan sölüyorum
okudugum yorumlardan sonra iyikine gitmemişiz.. her işte bir hayır vardır derler
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
puhahuuhahuahuahu olm 5 kere lastık ısıttık araba tutmuyor yerı ben daha napım..hanı bız koltuk felan sokelım hafıfletelım dedımde mıllet şaseyı yapmıs gerısını fıber yapcaganına yurtıcıkargo bantıyla karton kaplamıs ulan dedım ben böle söksem yararım ortalıgı
Bizde çok şükür gittik geldik. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk.
Sabahın erken saatlerinde şehre girdiğimizde , ne yarışla ilgili bir tabela ne bir yön allaha emanet bir şekilde kahvaltıdan sonra pisti bulduk.Girdiğimiz andan itibaren olumsuzluklar başladı.
Padok alanından bulunanlar tüm araçlar dışarı çıkarıldı ama pistte 200sx 1 saat kadar antreman yaptı , diğer araçların bu taleplerine olumsuz cevap verildi nedense.
Saat 9'da başlanan kayıtla beraber Padok alanı şenlik yerine döndü , araçlarla beraber giren kişi sayısını kontrol etmeyen baştan bunun önlemini alamayan Konya Yönetimi yarış boyunca İPTAL oldu İPTAL oldu diye diye bütün yarışı böylece geçirdi. (yarışı iptal etmek yürek ister.)
Saatlerce insanlar bir aracın piste çıkmasını bekledi , saat 12 gibi ilk kategori belirleme turu başladı. Gelen insanları saatlerce bekleterek ( basiretsizlikleri yüzünden ) domates gibi olmaları sağlandı.
Pistte bir araç arıza verdi 30 dakika aracın çıkarılmasını bekledik , yarıştan önce bir tane çekici sağlamak bu kadar mı zordu ?
Saat 13:30 gibi hala sıralama turları yapılıyordu , arabada kendimize gelip dinlendikten sonra 15:30 gibi yarışın bitmesini beklemeden yola koyulduk.
Memleketimizin aracını pistte görmedik , bu rezillikleri bizlere yaşatan Konya Yönetimine teşekkür eder , bir daha o pist düzenleme görmeden görüşmemek dileğiyle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)