Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Ya sen şaşırmışsın
Bu araba daha ilk yapıldıgında Justy gibi ciddi aracı gecti
şu anda daha hızlı ve sen nelerden bahsediosun ?
ne çok biliosun
F1 deki yorum la bunun ne alakası var saçma sapan yorum yapıp insanların canını sıkma
TR de R34 GTR sanki tonla varda sende gözünle cok gördün de nasıl o sistem R34 de çalışıo
gelmiş MSKY da iş yapmıo diyosun neye göre konuşuosun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Omer, kotu niyetli bir cocuk degil bence yanlis anlasildi, suan hala konya derecesi mskyda ,rakibiz makibiz ama yigidi oldur hakkini ver demek ki is yapiyor.
Omer, Tr de isler cok farkli asfaltti, egimdi, solusyondu bilmemneydi, Tr den bir arabayi al gotur adam gibi bir piste koy minimumum minimumu 1.5 saniye siler suredenO yuzden youtube, streetfire ivir kivir sitelerde izlediginiz cogu araba konyaya gelip 10 saniye altina mumkun degil inemez emin olun. orada 11 giden araba, burada 12.5 13 arasi zor gider.
yarisan katilan emek veren herkezi bir kez daha tebrik ederim.
Oyle yada boyle herkez elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor, onemli olanda bu. Daha sundan 6,7 sene evvel egzoz filtre takan 50 tane araba draglardaydi, simdi gelinen noktada skyline yuruyeni, subaru bilmemnesi tartisiyoruz.![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
onu bunu bosverin de video cekenler yuklesede seyretsek![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Bende var 2 3 tane video msky-btu'nun yüklemeye çalışıyorum
Şimdi konyadan geldikResmen felaket rezil bir organizasyondu. Rezillik diz boyuydu ve hiçbirşey düzenli yada profesyonel değildi. Şuanda hertarafım toz toprak saçlarımın içine kadar böcekler var düşünün artık. Sizlere şu dakika sadece fikir olsun diye bir foto atıyorum varın gerisini siz düşünün....
EDİT : Video ve Fotoğrafları en kısa zamanda paylaşacağım. Şuanda pisliğimden kurtulmak için bütün gece duş almam gerek........![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
2010 sti in videosu varsa onuda yuklerseniz cok memnun olurum![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
foto ve vıdeolar ıcın yenı bı konu acılsada sadece onlar yuklense ya.
organizasyonun düzensizliğini hava şartları körükledi ve herşey birbirine girdi.
pist toz duman kimse tutunamıyor ondandırki bu süreler gerçekten o araçlara ait değil.
toz dan gözümü açamıyordum ki fotoğraf video çekebileyim.
o kadar uzun yollar tepip gelen arkadaşlara çok üzüldüm.
güzel konyayı 1 tribüne boğduruyorlarya yazıklar olsun organizatör ve yetkililere.
Drag organizasyonu yapmak sadece tarih belirtmek değildir. Altyapın yoksa hiç yapma bu kadar insan zor duruma düşmesin, sıkıntı olmasın, sövmesin!
Valla biz ağaca çıkmadık da ne oldu ki resmen toz toprak içimize işledi....30dk durdum ondan sonra gittim bu fotoyu çektiğim yerden sadece sesleri dinledim 2 saat sonrada döndük geldik. Okadar dayanabildik...
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)