izmir pistinin yerini hiçbiri tutmaz tabiki bu konudada çalışmalarımız var izmir yarış pistinde yeniden drag ve eskiden yapılan tüm organizasyonları yapmak adına. ama şu anda en kullanılabılır pist akhisar
Printable View
Gece spor haberlerine bakıyordum trt3 de denk geldim haberlerde verdiler Dragları başka izleyeniniz varmı bilmiyorm :) eksiklerimiz var diyo birisi acaba o kişi kimdi tanıyan varmı? :D
suleyman_83 sıstem ıcın 45 ytl fazla aldun kullanamadık sıstemı hesap numaramı verıyorum o 45 ytl yı yatırırsın bence herkeze gerı ıade edılmelı...abartmıyorum cıddı cıddı ıstıyorum.çirkeflık gıbı algılanmasın madem erkeklık yaptın sıstemımız ıcın aldık zam yaptım dıe kullanamadıgım bırseyın parasını verdık sende gerı ıade etmelısın
hala gelıp bısıyler yazmadın nereye kadar kacıcaksın okumuycakmısın bunları gece uyurken rahatmısın orda o kadar arabada ufaklı tefeklı sıkıntılar cıktı hatta o pıstın kenarında beklerken o tozlar nası gırdı motor ıclerıne bıde trıbun yaptım dedın kum dokturmusun hıcmı beynın calısmıyor o kum ruzgarda pıste ucucak ? bu sefer herseyı dusunduk dedın bumuydu dusundugun seyler
hatta sen bıze deıl 45 lerı gerı ıade etmeyı paranın 2 katını ıade edıp ozur dılemelısın madem bu kadar duyarsız ve sorumsuzsun suraya 2 satır yazı yazmakdan kactın acıklama yapmakdan kactın orda organeral edalarında dolanmayı bılıyordun erkek....ben doru duzgun yarısamadım arkdas paramı gerı ıade ıstıyorum!!!!
yasin kardeşim tebrikler sen elinden geleni yapmışsın arabanda on numara yürüyor, ben birkaç videonu izledim atmosferik bir e30 un nasıl yürüyebileceğini herkeze gösterdin. körfezde bir organizasyon yapılmıştı bende senin başına gelen gibi bir olay yaşadım, ben senin gibi defalarca yarışıp elenmedim kafadan 700kg bir arabaya elendim ne bir zevk aldım nede arabamı deneye bildim, orada en azından 2.lik veya 3.lük alabilirdim bu tip olaylar başımıza gelebiliyor. senin için kötünün iyisi olmuş kafadan kalkıp elenseydin daha bir üzücü olurdu bence...:icon_tup:
laa kop açsana face de bi grup konya yarışından sonra parasını isteyenler diye fena tutar hee :D
Yarış yapmak için en büyük desteği sponsorlardan alması gerek.
Farklar tekrar ödenmezse , bu yarışa sponsor olan tüm firmalarla görüşüp böylesi bir organizasyonda dolandırıldığımızı ve bunlara sizin çanak tuttuklarını anlatmak lazım esasında.
benim asıl anlamadığım olay süleyman arkadaşımızın vurdumduymazlığı
yani birtek bu yarış için söylemiyorum daha öncede aynı şeyleri gözlemledim
* adama soru soruyorsun cevap alamıyorsun
* bilgi istiyorsun dünyadan haberi yok
* biraz ağır yazıncada ukala ukala cevaplar
yani kardeşim belkide dünyanın en iyi insanı sensin ama bu şekilde olmuyor işte şuraya gelip 2 satır karalamak zor geliyorsa bu işlere hiç bulaşma o zaman ne sen kötü ol ne seni kötü bilelim
İnsanlara bu yazılanlar abartı gelebilir belki ama inanın bu yazılanlar çok hafif, daha ağırlarını hak ediyorlar, böyle bir rezillik yok arkadaş, küfür serbest bırakılsın bu konuda harbi çok doluyum :ofk:
gökı allah razı olsun senden valla arabanın ıcınde yandın bıttın perısan oldun gıkın cıkmadı zaten ne keyıf kalmıstı bızdede ne araba kaldırma ne bısıy artık bıtsede gıtsek gozuyle bakıoduk ama sabrın ıcın saol moruk
millet patlamaya hazır bomba gibi olmuş.yazık yaa böyle bir organizasyonu rezil etmişler.hadi rüzgar var hava sıcak ona dicek bişe yok allahın işine karışılmaz.ama sen tut hem adamlardan söylenenlerin üzerinde fazla para al ölçüm sistemi kullanılacak diye.hemde o vaadettiğin sistem birtürlü kullanılamasın.aslında herkes yarış bittikten sonra gidecekti bu adamın yanına ver kardeşim paramızı böyle rezillikmi olur diyecekti.anlaşılan bundan sonra konyada ne organizasyon olur nede başka bişe...
O gün pilotlar başta olmak üzere herkes öyle gerilmişti ki,en ufak bir kıvılcım bekler hâle gelmişti resmen...Zaten trübün denen kum yığınında bazı ufak kavgalar da oldu.Onur,rezillik üstüne rezillik yaşadıkça canı sıkılıyor ve konsantre olamıyordu hiçbirşeye!Hatta RCkid sendin sanırım (206 RC'nin pilotu),yüzünün aldığı hâli bir gördüm dedim adamı döverek yarıştırıyorlar herhâlde!!! :agbe:
PARALAR GERİ VERİLMELİ,FAZLADAN İSTEDİKLERİ TEK KURUŞ PARA HAKEDİLMEDİ !!!