Lan cenabat imam sen ne anlarsin bunlardan tovbe :D Edit yap lan ahahah :D
Printable View
Lan cenabat imam sen ne anlarsin bunlardan tovbe :D Edit yap lan ahahah :D
ya olm bi gece öncesi sen olmasan zaten o gün maytap geçecek konumuz olmıcaktı :D
:d :d :d :d :d
bak şu anki misafir ben değilim :D
Bir insan kendi kendini niye baltalar , o kadar kötü bir organizasyondan sonra oraya bir daha kimsenin gelmiceğini düşünmediniz mi?
Bomboş pisti napıcaksınız onu düşünün artık nasıl olsa siteye ne yazsam diye düşünmüyosunuz.
:D Göki varya,aklıma Konya'daki sözlerin geldikçe gülüyorum haa...Biz arabamızı hafiflettiğimizi zannediyormuşuz,bunlar artık olayı aşmışlar ve fiberin üstüne motor koymuşlar dedinya...Aklımıza geldikçe,burada kopuyoruz resmen yaa :hahaha:
Aga ben halen olayların şokundayım adamlar hakkaten inanmışlar, hayal güçlerine hayran kaldım:D bana çok fena fikirler verdiler. VtsPower ahmet abi sende hafiflettini sanıyorsun ama aldanıyosun abi :D ahauahuahu ya şaka gibi :D evdeki kapıların arasına bi köpük sıkılır sonra sertleşir ya serçe onu yapmıştı ben aracın içini inceledim hasss.. çektim :D o serçenin akşam bi videosunu paylaşıcaz hazır olun:D
wc'ye gıdılen alanı bıle kapatmışlar parti orada da duzenlenmez :) dedıgın gıbı sen sapkanı tak ızle bız senı bırak sevmeyı can yoldaşı ılan ederız yeterkı bı daha organızasyon yapma sen. yok yanı işden anlamayan bı organızasyon sırketıne verseydınız pıstı onlar gerekenı yapar bu işden anlayan bırını yarış komıtesının başına koyar yıne duzgun bı olay cıkardı ama sıkıfıra sıfır elde var sıfır ki eksileri saymazsak
ahhaha ne gecesi lan yeni gune sizle gunaydin dedim ben hahaha koltugun uzerinde plates yapan korelide bonusu ahahha :) :D
Parayi veripte karsiligini alamayan arkadaslar kissadan hisse " hakkimizi helal etmiyoruz ALLAH'indan bul " desinler .. o elemana yeter de artar bile ..
[QUOTE=Pug;1404999]ahhaha ne gecesi lan yeni gune sizle gunaydin dedim ben hahaha koltugun uzerinde plates yapan korelide bonusu ahahha :) :D
hauha moruk banlasanıza şunları :p
o elemana yeter mı ben bılmıyorum bunu emınım bu konuyu okudu yarıştan sonra ama bu kadar da olmaz ınsan bı cevap yazar bı ozur dıler yada ozru gectım ne dıyorsunuz lan sız der yanı muhakkak bırşey der suskun kalamaz bu kadar lafa yada bız cok geri kafalıyız bızım zorumuza gıder bu kadar laf !!!
alkış yoksa kalkış yok dedi. ne kadar alkış o kadar kalkış değil :ofk: