yok yok başkası ankaradan bir arkadaşım :) ama sanırım çoğu kişi aynı fikirde...hasan abi ankara yarışı istiyoruz...duy biziiiiiiiii !!!!!
Printable View
yok yok başkası ankaradan bir arkadaşım :) ama sanırım çoğu kişi aynı fikirde...hasan abi ankara yarışı istiyoruz...duy biziiiiiiiii !!!!!
vala duy sesmı hasan abi ister arayım istersen msnenden yazayım ama angara ya valla angara ora baska 400ü 400 pist mi pist seyirci yerı var var oğlu varrrr..
Evet ortam kotuymus ama bir anda herkez zart diye organizasyon yapmayi ogrenemez, eksikler saptanacak ve bence gunden gune iyiye gidecek.
Hasan abimin ne kadar emek verdigini ben biliyorum ve niye sinirlendigini anliyorum o yuzden. Arkadaslar herkez tasin altina elini koyacak, hepimiz birden super bir organizasyon yapilsin, bizden de hicbirsey cikmasin ve hepimiz ozel muamele gorelim diye bekliyoruz oyle birsey yok. Padok kalabalikti diyoruz ama hepimiz sevdigimiz arkadaslarimi iceri sokmaya calistigimiz icin kalabalik orasi normalde 1 pilot 2 mekanik olmasi lazim ama kendimize gelince kankamiz, dostumuz, arkadasimiz kim varsa iceri girsin istiyoruz nasil olacak ?
Imkanlara gelince, bu yarislar imkansizliklar icinde yapiliyor, adamlarin yaris basi misal 20-30 bin lira butcesi olsa ve sartlar boyle olsa o zaman tamam kizalim ama adamlarin butcesi yok, yoksa onlarda biliyor bence tribun yapmayi, adam gibi bir sistem kurmayi hatta hazir sistem alip getirmeyi, ozel guvenlik ile anlasip yarisi daha guvenilir hale getirmeyi.
Ben kizmiyormuyum tabiki kiziyorum ama imkanlari bildigim icin kimseye birsey diyemiyorum, elestiri ve rekabet iyidir ama yapici, olumlu olmali. Yikici olursak kimseye hicbirsey katmaz hatta olanlarida bitirir.
Ama ahmetinde dedigi gibi artik daha guzel organizasyonlarin zamani geldi, icap ediyorsa katilim yukseltilip yapilan islerin kalitesinin arttirilmasi lazim.
195 degil de 350-400 lira olsun ama organizasyon kaliteli olsun.
Zaten herkes (pilotlarda dahil) padok'tan çıkarıldı.Daha sonra isimler okunarak yanında 2 kişi alındı.Kimsenin yanında 5-6 kişi girmedi.Buraya kadar herşey doğruydu.
Fakat bu olaydan ortalama 30-40 dk sonra padok girişindeki kapı açıldı.İçeriye izdiham şeklinde insan yağdı.Arabalar ile poz verenler.Fotoğraf çekenler bunların hiçbirinde bileklik yoktu ve onları oraya hiç bir araç sahibi sokmadı...
350 leri verip 400 die taa manisaya gitmelerimiz ardından kafalarına göre yarışı 300mt ye çekenler olmuştu değilmi.yarışı kaybetmiştik sayelerinde.kulakları hala çınlıyodur sanırım anneleri halaa anılır..
(Mitsubishi EVO IX) (En iyi: 13.390)
16 ağustos 2009da konyada yapılan draglarda evo yukarıdaki en iyi zamanlamayı yapıyor, şimdiki yarışlarda bakıyorumda atmosferik araçlar bu yarışlarda bu zamanları yapıyor + nos bağlayanlarda evoya 2-3 boy fark atıyor ya artık modifiye her sene iyiye gidiyor yada fotoseller o gün gerçekten hatalı sonuçlar veriyor...
[QUOTE=khan;1407618]
Ben kizmiyormuyum tabiki kiziyorum ama imkanlari bildigim icin kimseye birsey diyemiyorum, elestiri ve rekabet iyidir ama yapici, olumlu olmali. Yikici olursak kimseye hicbirsey katmaz hatta olanlarida bitirir.
QUOTE]
+1000000000000 hay ağzına sağlık bir türlü anlatamadığım olay bu sağol Korhan abicimm.
Hilmi abicim estafurullah telde de konuştuk bu gün elele daha iyi şeyler yapıcaz inşallah.aksilik olmaz akhisarda buluşur yüzyüze konuşuruz.Ahmet abi maziyi deştikçe neler geldi neler başımıza unutmadığımız sürece bu günün kıymetini biliriz.skorbord problemsiz olurda pro arkadaşların gönlünü alırız inşallah bir dahaki sefere.öyle hemen drag yok deme bende de var oyuncakevo9 :D drift ayrı drag ayrı güzel.söz Bugaru yu getirecem birdahaki yarış.
cilo325i doğrudur geçen sene ışık sistemi çok kötüydü yeşil ve kırmızı lambadan oluşuyordu birden yeşil yanıyordu ve tepki süresi çok uzundu .. kalkışda herkes çok geç kalıyordu.bu yeni sistemde tepki süresi kısaldı.pazartesi sistem tekrar programlandı proların istediği gibi süreler daha da kısalacak yeşil yandıkdan sonra araç fotoselden geçince süre işleyecek.
nese arkadaşlar bu böle uzayıp gidicek önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...buda bi tecrübe oldu...yinede en çok eğlenen ben olduğum için mutluyum...fakat abi telefonla kimseden habersiz mangal havası dahi düşünülmüş olsa en az 500 kişi gelir başka çarelere bakalım..
1000 posttuda ben atayım bari olan oldu artık bidaha iyi yarışolsa bile kimsenin gideceğini düşünmüyorum 2uyarıştır kötü izlenim bıraktılar bundan sonra diğer pistlere devam
Bence de...
iyi şeylerde vardı..
http://www.facebook.com/reqs.php#!/a...2877331&page=3
dostum şimdi senı hep biz benım yarışlarımda alt sınıfta gördüm yarıştın aracını dedeoğlu hazırladı emegıne saglık ve ben orda sana sordumkı araca bişey yaptınmı sende dedinki yok kardeş yapmadık benım aklım orda kaldı ve sen 12.6 yapınca harbi diyom aklım gıttı inanamadım.ama gurur verici yarıştın aracın e30 uzayan kol bizden olsun biz senin o sn yakalıcanı gerçekten tahmın etmedık ben geçen senekı yarışta 14.9 yaptık 14.2 de de an 240 ile sh 555 tfa 12 yarışıyodu onlarda gırtlak doluydu ve nosluydu aklım orda kalınca tarih yazmaz 12.6 yı demek ıstedım umarım kırıcı bi kelıme kullanmamışımdır.helal olsun aracın dehşet olmuş :D yaşasın e30 kardeşliği :)