06 hue 52 den belkide tek cevap
Alıntı:
34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı
knka ben size bişey söleyımmı bence o araç o sanıyeyı tarih yazmaz çıkaramaz çogu araçta farklı derece aldı ve msky a yakın dereceler oldu.çok aşırı ruzgar vardı ve sn de bıı sıkıntı oluştu bozuldu skor bord
Nazım merhaba ben 06 HUE 52 mavi e 30 un sahibi Tuncay. Aslında konuşulacak çok şey var.Bu sonuç beni bile şaşırttı fakat yolunda giden o kadar ilginç şeyler vardıki lastiğin iyi ısınması vites geçişlerinin zamanında olması ve nos un gerçekten arabayı bir sapan gibi ileri atması v.s. Eğer normal şahin veya denk bir araç ile kalkmış olsaydık bende inanmazdım.Hadi ölçüm saatinde bir yanlışlık,var benim zaman nerede ise imkansız fakat birde gerçek var yanımdaki araç en dolusundan bir 2010 model sti subaru ve bu araç ile finish e burun buruna girdik yanımdaki aracın 12.583 gibi bir sürede bitirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? kaldıki bu araç beni eledikten sonra dahada alt sürelere indi (yanılmıyorsam 11 küsürlü sn.) Tabiki bunun yanında birde şansızlığımız vardı ve nos umuz bitti son kalkışımızdada subarunun bizi ayırdığını hep beraber gördük.çünkü nos olmayınca bu kadar gidiyor.Ayrıca buradan DEDEOĞLU METİN abiye emekleri için çok teşekkür ederim.selamlar