User Tag List

Sayfa 45/55 İlkİlk ... 354344454647 ... SonSon
1042 sonuçtan 837 ile 855 arası

Konu: 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Manisa pistinin yeri konumu sekli park alani vs gayet iyi hos tamam .. Asfaltta guzel fakat bence tribunlerin onundeki agaclardan dolayi 150 metreden sonra gorus alani azaliyor .. Ancak pist duvarina yakin durabilirseniz okey .. tabi her halukarda konyadan iyi oldugu kesin .. Izmir ve Izmit pistleri on numaraydi bana gore . Hele ki Izmir kisa olabilir ama kantini wc'si park alani ve en park alaninin tamamina dokulen sicak asfalttan sonra on numara oldu. Hele ki tribunden oturdugun yerden start ve finisi gorebilmek baha bicilemez .. Hele ki yaris sonrasi keyifle Izmir turu of off
    izmir pistinin yerini hiçbiri tutmaz tabiki bu konudada çalışmalarımız var izmir yarış pistinde yeniden drag ve eskiden yapılan tüm organizasyonları yapmak adına. ama şu anda en kullanılabılır pist akhisar
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece spor haberlerine bakıyordum trt3 de denk geldim haberlerde verdiler Dragları başka izleyeniniz varmı bilmiyorm eksiklerimiz var diyo birisi acaba o kişi kimdi tanıyan varmı?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suleyman_83 sıstem ıcın 45 ytl fazla aldun kullanamadık sıstemı hesap numaramı verıyorum o 45 ytl yı yatırırsın bence herkeze gerı ıade edılmelı...abartmıyorum cıddı cıddı ıstıyorum.çirkeflık gıbı algılanmasın madem erkeklık yaptın sıstemımız ıcın aldık zam yaptım dıe kullanamadıgım bırseyın parasını verdık sende gerı ıade etmelısın

hala gelıp bısıyler yazmadın nereye kadar kacıcaksın okumuycakmısın bunları gece uyurken rahatmısın orda o kadar arabada ufaklı tefeklı sıkıntılar cıktı hatta o pıstın kenarında beklerken o tozlar nası gırdı motor ıclerıne bıde trıbun yaptım dedın kum dokturmusun hıcmı beynın calısmıyor o kum ruzgarda pıste ucucak ? bu sefer herseyı dusunduk dedın bumuydu dusundugun seyler

hatta sen bıze deıl 45 lerı gerı ıade etmeyı paranın 2 katını ıade edıp ozur dılemelısın madem bu kadar duyarsız ve sorumsuzsun suraya 2 satır yazı yazmakdan kactın acıklama yapmakdan kactın orda organeral edalarında dolanmayı bılıyordun erkek....ben doru duzgun yarısamadım arkdas paramı gerı ıade ıstıyorum!!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suleyman_83 sıstem ıcın 45 ytl fazla aldun kullanamadık sıstemı hesap numaramı verıyorum o 45 ytl yı yatırırsın bence herkeze gerı ıade edılmelı...abartmıyorum cıddı cıddı ıstıyorum.çirkeflık gıbı algılanmasın madem erkeklık yaptın sıstemımız ıcın aldık zam yaptım dıe kullanamadıgım bırseyın parasını verdık sende gerı ıade etmelısın

hala gelıp bısıyler yazmadın nereye kadar kacıcaksın okumuycakmısın bunları gece uyurken rahatmısın orda o kadar arabada ufaklı tefeklı sıkıntılar cıktı hatta o pıstın kenarında beklerken o tozlar nası gırdı motor ıclerıne bıde trıbun yaptım dedın kum dokturmusun hıcmı beynın calısmıyor o kum ruzgarda pıste ucucak ? bu sefer herseyı dusunduk dedın bumuydu dusundugun seyler

hatta sen bıze deıl 45 lerı gerı ıade etmeyı paranın 2 katını ıade edıp ozur dılemelısın madem bu kadar duyarsız ve sorumsuzsun suraya 2 satır yazı yazmakdan kactın acıklama yapmakdan kactın orda organeral edalarında dolanmayı bılıyordun erkek....ben doru duzgun yarısamadım arkdas paramı gerı ıade ıstıyorum!!!!
    +1907... hakkınızı arayın arkadaşlar...

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o günü hatırladıkça insan sinirleniyor. son derece haklısın.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

34 NZM 88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaso325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle organizasyon görmedim...günlerdir hazırlanıyorum aile huzurumu bozdum konya için üç gündür 10 saat uyumamışımdır ama herşey boş..saçmalık...katılım ücretinin ne kadar olduğunu bilmiodum daha önceden oraya gidince 195 e çıktığını bilseydim o süleyman dallamasından si.e s.ke alırdım o parayı..burayıda okuduğunda bi cavabın olursa ö.m at nerdeysen yaso anında yanında menüsü çıkacak.onu tıkla..
    açıkcası hasan abinin görüşleri benim için önemliydi ve onla yarıştan önce günlerce konuştuk seeding ve gruplar bu sene bi alicengiz çevrilmeden belirlencek,hafif araç farklı sınıfta yarışcak gruplar arasdında 2.sn olcak felan...hiçbiri yoktu...11 sefer kontak kapatmadan araba kaldırttılar bana ilk kalkışta subaruyu yanıma çektiler benim aracım atmosferik e30 325 [mavi olanla karıştırılmasın]yinede kalkarım dedim...üst üste 2 subaru,poloturbo,206rcturbo dan sonra hiç yarışmıyan hatta motoru subap ayarı yapacak kadar soğuk 3.5+noslu aracı çıkarıp birinciyi belirlediler...kardeşim gibi sevdiğim anıl olmasa o araç bu işler çok farklı yerlere gelicekti...ben dönen oyunun ne olduğunu biliyorum yinede mutluytum gün benim günüm oldu en çok araç kaldıran en çok eğlenen ben oldum...yarıştığımız ar4kdaşlarda çok centilmendi arızalandılar onlarada teşekür ederim...sevdiklerimize kalbimiz kırık düzenliyen dallamaya zaten mokoko
    DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88

CİLO 3.25i
    Misafir
    Alıntı yaso325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle organizasyon görmedim...günlerdir hazırlanıyorum aile huzurumu bozdum konya için üç gündür 10 saat uyumamışımdır ama herşey boş..saçmalık...katılım ücretinin ne kadar olduğunu bilmiodum daha önceden oraya gidince 195 e çıktığını bilseydim o süleyman dallamasından si.e s.ke alırdım o parayı..burayıda okuduğunda bi cavabın olursa ö.m at nerdeysen yaso anında yanında menüsü çıkacak.onu tıkla..
    açıkcası hasan abinin görüşleri benim için önemliydi ve onla yarıştan önce günlerce konuştuk seeding ve gruplar bu sene bi alicengiz çevrilmeden belirlencek,hafif araç farklı sınıfta yarışcak gruplar arasdında 2.sn olcak felan...hiçbiri yoktu...11 sefer kontak kapatmadan araba kaldırttılar bana ilk kalkışta subaruyu yanıma çektiler benim aracım atmosferik e30 325 [mavi olanla karıştırılmasın]yinede kalkarım dedim...üst üste 2 subaru,poloturbo,206rcturbo dan sonra hiç yarışmıyan hatta motoru subap ayarı yapacak kadar soğuk 3.5+noslu aracı çıkarıp birinciyi belirlediler...kardeşim gibi sevdiğim anıl olmasa o araç bu işler çok farklı yerlere gelicekti...ben dönen oyunun ne olduğunu biliyorum yinede mutluytum gün benim günüm oldu en çok araç kaldıran en çok eğlenen ben oldum...yarıştığımız ar4kdaşlarda çok centilmendi arızalandılar onlarada teşekür ederim...sevdiklerimize kalbimiz kırık düzenliyen dallamaya zaten mokoko
    yasin kardeşim tebrikler sen elinden geleni yapmışsın arabanda on numara yürüyor, ben birkaç videonu izledim atmosferik bir e30 un nasıl yürüyebileceğini herkeze gösterdin. körfezde bir organizasyon yapılmıştı bende senin başına gelen gibi bir olay yaşadım, ben senin gibi defalarca yarışıp elenmedim kafadan 700kg bir arabaya elendim ne bir zevk aldım nede arabamı deneye bildim, orada en azından 2.lik veya 3.lük alabilirdim bu tip olaylar başımıza gelebiliyor. senin için kötünün iyisi olmuş kafadan kalkıp elenseydin daha bir üzücü olurdu bence...

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HER TÜRLÜ DESTEK
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laa kop açsana face de bi grup konya yarışından sonra parasını isteyenler diye fena tutar hee

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kesinlikle katılıyorum
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarış yapmak için en büyük desteği sponsorlardan alması gerek.

Farklar tekrar ödenmezse , bu yarışa sponsor olan tüm firmalarla görüşüp böylesi bir organizasyonda dolandırıldığımızı ve bunlara sizin çanak tuttuklarını anlatmak lazım esasında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim asıl anlamadığım olay süleyman arkadaşımızın vurdumduymazlığı

yani birtek bu yarış için söylemiyorum daha öncede aynı şeyleri gözlemledim

* adama soru soruyorsun cevap alamıyorsun
    * bilgi istiyorsun dünyadan haberi yok
    * biraz ağır yazıncada ukala ukala cevaplar

yani kardeşim belkide dünyanın en iyi insanı sensin ama bu şekilde olmuyor işte şuraya gelip 2 satır karalamak zor geliyorsa bu işlere hiç bulaşma o zaman ne sen kötü ol ne seni kötü bilelim

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlara bu yazılanlar abartı gelebilir belki ama inanın bu yazılanlar çok hafif, daha ağırlarını hak ediyorlar, böyle bir rezillik yok arkadaş, küfür serbest bırakılsın bu konuda harbi çok doluyum
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökı allah razı olsun senden valla arabanın ıcınde yandın bıttın perısan oldun gıkın cıkmadı zaten ne keyıf kalmıstı bızdede ne araba kaldırma ne bısıy artık bıtsede gıtsek gozuyle bakıoduk ama sabrın ıcın saol moruk

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökı allah razı olsun senden valla arabanın ıcınde yandın bıttın perısan oldun gıkın cıkmadı zaten ne keyıf kalmıstı bızdede ne araba kaldırma ne bısıy artık bıtsede gıtsek gozuyle bakıoduk ama sabrın ıcın saol moruk
    yavrucum senin için geldik oraya hep destek tam destek yine olsa yine gelirim. şeyede gidemedik zaten
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavrucum senin için geldik oraya hep destek tam destek yine olsa yine gelirim. şeyede gidemedik zaten
    hauhaua la onur bu adam ne için katlandı onca şeye sanıyon sen

ama moruk bak en kısa sürede bi hafta sonu angara yapacaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gıdemedık oraya ama olsun gece çalısma odasını merak ettım neler oldu dıe hıc seslerıde cıkmadı

sanzımanı actık dun 2 ıncı dıslı yok sana yolluycam onu benden sana hatıra

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet patlamaya hazır bomba gibi olmuş.yazık yaa böyle bir organizasyonu rezil etmişler.hadi rüzgar var hava sıcak ona dicek bişe yok allahın işine karışılmaz.ama sen tut hem adamlardan söylenenlerin üzerinde fazla para al ölçüm sistemi kullanılacak diye.hemde o vaadettiğin sistem birtürlü kullanılamasın.aslında herkes yarış bittikten sonra gidecekti bu adamın yanına ver kardeşim paramızı böyle rezillikmi olur diyecekti.anlaşılan bundan sonra konyada ne organizasyon olur nede başka bişe...

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O gün pilotlar başta olmak üzere herkes öyle gerilmişti ki,en ufak bir kıvılcım bekler hâle gelmişti resmen...Zaten trübün denen kum yığınında bazı ufak kavgalar da oldu.Onur,rezillik üstüne rezillik yaşadıkça canı sıkılıyor ve konsantre olamıyordu hiçbirşeye!Hatta RCkid sendin sanırım (206 RC'nin pilotu),yüzünün aldığı hâli bir gördüm dedim adamı döverek yarıştırıyorlar herhâlde!!!
    PARALAR GERİ VERİLMELİ,FAZLADAN İSTEDİKLERİ TEK KURUŞ PARA HAKEDİLMEDİ !!!
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)