User Tag List

Sayfa 46/55 İlkİlk ... 364445464748 ... SonSon
1042 sonuçtan 856 ile 874 arası

Konu: 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk mesajda yarıs ucretlerini belirtmek yerine sadece otel ucretlerini yazmak kotu olmus.
    izleyiciler icinde giris ucretli yapılabilir en azından tribun icin gerekli ucret toplanana kadar. sonucta oraya il dısından 100lerce km gelen kisiler bi suru harcama yapıyo konya icinden katılımcılarda senede bi kac kez yapılan bi organizasyon icin bi sinema bi sigara parasını gozden cıkarıcak artık giristeki 5lira vs insanları rahatsız etmez fazla ama tribunsuz pist rahatsız ediyo.

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlara bu yazılanlar abartı gelebilir belki ama inanın bu yazılanlar çok hafif, daha ağırlarını hak ediyorlar, böyle bir rezillik yok arkadaş, küfür serbest bırakılsın bu konuda harbi çok doluyum
    Ya,abartılan en ufak bişey yok ki!Herkes susuyor yine bakmayın...
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rockford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk mesajda yarıs ucretlerini belirtmek yerine sadece otel ucretlerini yazmak kotu olmus.
    izleyiciler icinde giris ucretli yapılabilir en azından tribun icin gerekli ucret toplanana kadar. sonucta oraya il dısından 100lerce km gelen kisiler bi suru harcama yapıyo konya icinden katılımcılarda senede bi kac kez yapılan bi organizasyon icin bi sinema bi sigara parasını gozden cıkarıcak artık giristeki 5lira vs insanları rahatsız etmez fazla ama tribunsuz pist rahatsız ediyo.
    evet o gün göki'ylede konustuk orda 5 lira seyirci ücreti olucak bişeyler daha değişir.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mixercempl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet patlamaya hazır bomba gibi olmuş.yazık yaa böyle bir organizasyonu rezil etmişler.hadi rüzgar var hava sıcak ona dicek bişe yok allahın işine karışılmaz.ama sen tut hem adamlardan söylenenlerin üzerinde fazla para al ölçüm sistemi kullanılacak diye.hemde o vaadettiğin sistem birtürlü kullanılamasın.aslında herkes yarış bittikten sonra gidecekti bu adamın yanına ver kardeşim paramızı böyle rezillikmi olur diyecekti.anlaşılan bundan sonra konyada ne organizasyon olur nede başka bişe...
    ya ınan bana kendımı ıvedıkde enkada araba denıyor gıbı hısettım elle kalkısmı olur ya....bı ara gıttım dedım elle kalkısmı olur bu ne dedım aldıgım cevap napalım bıtsın kımse madur olmasın dıe böle yapıyoruz dedıler yanı bızı dusunduklerı ıcın adamlar nelere katlandı ınanabılıomusunuz tam 2 bucuk saat sıstemın calısmasını bekledık kapı numaram okunuyor piste gırmek ıcın neler cekıyorum kapı numaram 2 ıncı kez okunuyor ben daha yerımden cıkamıyorum kontagı kapattım bekledım artık cekılsınler dıe anos gelıyor pıste gelmedıgın ıcın dıskalıfıye olucaksın böle bı sacmalık varmı ? lastık ısıtıcam benı bunaltıyorlar hadı hadı rakıbın senı beklıyor dıe yalandan 2 cevırıyosun lastıgı kaskı takıcam cama vuruyor hadısene dıe pıste gırıyorsun zaten kıc kadar yer ılerı gerı lastık ısıtıcaksın arabayı gerıye alıosun cama 50 kısı bırden hoooopppp gelme ezıceksın bızı eee cekılın orda ne ısınız var ? yemın ederım şaka gıbıydı cıddı cıddı ben paramı ıstıyorum nasıl bır yola basvurulcaksa vuralım su alıcam dısarı cıkmam lazım cıkarsan bıdaha gıremezsın dıolar bana yemın ederım wc ye gıdıcem gıdemedım susuz kaldım ac kaldım bayılcaktım bı ara aclıkdan en son tecavuz kacınılmazsa zevk alalım barı dedık yooookkk ne zevk alabılırsın ne nefes öle berbat bır durumkı dedım bı ara ızleyım barı yarısı yok ızlıyemıyorum seyırcıler ıttrıyor yer kavgası yapıyoruz dedım benım ne ısım var burda ya saat 2 gıbı gokıye dedım hadı gıdelım ya baslarım yarısına 50 sefer arabanın yerını degıstırdık mars yandı kapıları acalım dedık arabanın ıcınde oyturalım kapıyı acıyorum ıcerıye resmen toz yagıyor kaputu actım bı baktım yemın ederım bırı sankı gelmıs elıyle kumu dokmus gıtmıs rezıllık dız boyuydu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bide 45tl yarışmacılardan falza alınacağına tüm gelen seyircilerden geçtim 5 lirayı 2şer lira alınsa bisürü para ederdi.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet o gün göki'ylede konustuk orda 5 lira seyirci ücreti olucak bişeyler daha değişir.
    GSGM'nin olduğu için alamıyorlarmış öyle biliyorum.

Peki piste gelirken sağ tarafta hipodrom öyle birşey var , orda sanki atıl bir tribün gördüm ben yanlış mı gördüm acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srdralc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GSGM'nin olduğu için alamıyorlarmış öyle biliyorum.

Peki piste gelirken sağ tarafta hipodrom öyle birşey var , orda sanki atıl bir tribün gördüm ben yanlış mı gördüm acaba ?
    orda bi saha var heralde tam bilmiyorum bende orda olabilir.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurum,bundan sonra ENKA'ya gidelim pazarları.Vallaha daha temiz orası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onurum,bundan sonra ENKA'ya gidelim pazarları.Vallaha daha temiz orası
    aynen hıc degılse evıme yakın rezılık cekmeyız.... ceza yersekde orda 195 ytl den daha ucuz olur heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen hıc degılse evıme yakın rezılık cekmeyız.... ceza yersekde orda 195 ytl den daha ucuz olur heralde
    Plakayı sökeriz zaten,jandarma geldiğinde de uzarız hemen

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ınan bana kendımı ıvedıkde enkada araba denıyor gıbı hısettım elle kalkısmı olur ya....bı ara gıttım dedım elle kalkısmı olur bu ne dedım aldıgım cevap napalım bıtsın kımse madur olmasın dıe böle yapıyoruz dedıler yanı bızı dusunduklerı ıcın adamlar nelere katlandı ınanabılıomusunuz tam 2 bucuk saat sıstemın calısmasını bekledık kapı numaram okunuyor piste gırmek ıcın neler cekıyorum kapı numaram 2 ıncı kez okunuyor ben daha yerımden cıkamıyorum kontagı kapattım bekledım artık cekılsınler dıe anos gelıyor pıste gelmedıgın ıcın dıskalıfıye olucaksın böle bı sacmalık varmı ? lastık ısıtıcam benı bunaltıyorlar hadı hadı rakıbın senı beklıyor dıe yalandan 2 cevırıyosun lastıgı kaskı takıcam cama vuruyor hadısene dıe pıste gırıyorsun zaten kıc kadar yer ılerı gerı lastık ısıtıcaksın arabayı gerıye alıosun cama 50 kısı bırden hoooopppp gelme ezıceksın bızı eee cekılın orda ne ısınız var ? yemın ederım şaka gıbıydı cıddı cıddı ben paramı ıstıyorum nasıl bır yola basvurulcaksa vuralım su alıcam dısarı cıkmam lazım cıkarsan bıdaha gıremezsın dıolar bana yemın ederım wc ye gıdıcem gıdemedım susuz kaldım ac kaldım bayılcaktım bı ara aclıkdan en son tecavuz kacınılmazsa zevk alalım barı dedık yooookkk ne zevk alabılırsın ne nefes öle berbat bır durumkı dedım bı ara ızleyım barı yarısı yok ızlıyemıyorum seyırcıler ıttrıyor yer kavgası yapıyoruz dedım benım ne ısım var burda ya saat 2 gıbı gokıye dedım hadı gıdelım ya baslarım yarısına 50 sefer arabanın yerını degıstırdık mars yandı kapıları acalım dedık arabanın ıcınde oyturalım kapıyı acıyorum ıcerıye resmen toz yagıyor kaputu actım bı baktım yemın ederım bırı sankı gelmıs elıyle kumu dokmus gıtmıs rezıllık dız boyuydu
    Kopcan sunlari okudum ya bro gozumde canlandiriyorum , benim seker firlat valla yarisini kaskini sistemini ...... der ceker giderdim .. oha disari cikamazsin onu yapamazsin hop geri gelme falan , ettiginiz kufurleri tahmin etmek zor degil .. ah garibim yaa gecesinde de ne guzel guldurmustum sizi ahhaha O gun bildigin apaci toplanma gunu olmus baska bisey degil .. abi yanlis anlamasin kimse lafim meclisten disari ama , bu sahinciler tofascilarin cogu bildigin zenci - beyaz ayrimi gibi birsey ya. adamlarin kisiligi karakteri koltukta oturup camdan disari bakmasi bile farkli.
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kop42, 06 vp-eth 320, aegean76, araltı, aron76, Bestsi, bigiski, clioGT, gencpower, gurcell, kellepaca, Mehmet Gazihan, melih_bey, metinn, miniks, Pug, Rockford, suleyman__83, ZT106

ooo paşam hosgeldın

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahauhauh gitti onur misafir olarak devam

Konuyu Toplam 21 üye okuyor. (20 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
    göki, 06 vp-eth 320, aegean76, araltı, aron76, Bestsi, bigiski, clioGT, gencpower, kellepaca, kop42, Mehmet Gazihan, melih_bey, miniks, MSB, M_PROJECT, Pug, rahmi, srdralc, ZT106
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kopcan sunlari okudum ya bro gozumde canlandiriyorum , benim seker firlat valla yarisini kaskini sistemini ...... der ceker giderdim .. oha disari cikamazsin onu yapamazsin hop geri gelme falan , ettiginiz kufurleri tahmin etmek zor degil .. ah garibim yaa gecesinde de ne guzel guldurmustum sizi ahhaha O gun bildigin apaci toplanma gunu olmus baska bisey degil .. abi yanlis anlamasin kimse lafim meclisten disari ama , bu sahinciler tofascilarin cogu bildigin zenci - beyaz ayrimi gibi birsey ya. adamlarin kisiligi karakteri koltukta oturup camdan disari bakmasi bile farkli.
    Serdarım,inan varya dediğin orada gerçekti!Kusacaktık yaa...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çok kısa birşey yazmak istiyorum

biliyorsunuz ki hep buraya gitmek istedim ama bir türlü gidemedim şimdi bukadar olumsuz şeyden sonra Râbbim iyikide nasib etmemiş hakkımda hayırlısı buymuş dedim çok şükür.

Benim konunun başlarında da okursanız derecemi ögrenmeye gidiyorum yarışmaya degil yazmıştım cumartesi antreman bile yapsamn yeter demiştim

şimdi ben yarışırken yada antreman yaparken christmas tree ve timer çalışmıyorsa ben o konyaya neden gelicektim

ayrıca birşey daha var eger gitmiş olsaydım ve ben kalkıcakken orda timer bozulsaydı arabamı geri cekerdim hiç kalkmazdım

elle kalkışmı olur bukadar sacma şey duymadım elle kalkış sadece izmitte iki arkadaş zevkine kalkarken olur

ne fodepar belli olur ne başka bişi oohhh erken kalkan yol alsın gitsin öle şeymi olur

oraya akdar zahmet etmiş benzin yakmış bilmem kaç ay öncesinden arabasına binlerce dolar para harcamış bu insanlar sırf 0 -400 metre süresini ölçmeye bilmeye gitmiştir oraya

ve şu anda en büyük hakları da ögrenemedikleri 400 metre süreleri yüzünden iade istedikleri paralarıdır

özellikle çalışmayan cihaz için ekstra olarak istendiginden bir an önce paraların iade edilmesi gerekir
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

göki, 06 vp-eth 320, aegean76, araltı, aron76, Bestsi, bigiski, clioGT, gencpower, kellepaca, kop42, Mehmet Gazihan, melih_bey, miniks, MSB, M_PROJECT, Pug, rahmi, srdralc, ZT106
    o misafir benim lan şirketten devamlı şifre gir kullanıcı adı gir çık üşendiğim için misafir takılıyorum
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Onur da mı uçtu yavv

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konya yarışına seyirci ve yarışanlar okusun, dinden imandan çıkardılar ettirdikleri küfürler ile, halen sövüyorum ya hayatımda ben böle gün yaşamadım gavur yapmadı sizin yaptıgınızı

Tövbe İstiğfar, Bağışlanma Duası, Mağfiret Duası

Estağfirullah. Estağfirullah.

Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ.

Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm.

Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb!
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşam cok bomba bı vıdeo patlatıcam gokı cekmıstı bı nebze olsun gulerız ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)