User Tag List

Sayfa 49/55 İlkİlk ... 394748495051 ... SonSon
1042 sonuçtan 913 ile 931 arası

Konu: 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    utanmasa adam fiberden gövde dökecekmiş neredeyse.bu durumda en güzeli anadola güzel bi motor swaplamak

motorcularecesi
    Misafir
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ismailYK çaldı daha sı varmı, ben bas gaza aşkım bas gaza yı çalıp gaza getirirler diye düşündüm ama hayal kırıklıgına uğradım

fiber olan araçlar Mersin araçları idi. 33 plaka mersin di dimi ?

1 aydır bu yarışa hazırlanıyorlarmış
    bide nasıl sinirleniolar emeğimize yazık die ))) yavv harbi komediydi o kadar tozu yuttum ama çok güldüm çok )))

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiber olan araçlar Mersin araçları idi. 33 plaka mersin di dimi ?

1 aydır bu yarışa hazırlanıyorlarmış
    Aynen öyle Mersindendi , daha öncede dediğimiz gibi sadece AN221 kırmızı Pug106 katıldı Antep'ten.

Bu arada 06kop42'nin siteden aşinalık sebebiyle bir kaç fotosu var bizde , sallarız bi ara buralardan.

ClioSportAge
    Misafir
    yaşı büyükse affola fakat gerçekten çok üzgnüm. söylediklerim sahsa değil biraz da kulube dir.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ewt KOP'un fotoları bende mevcut bu akşam upload edicem siteye. Siteden Siyah RC'ninde fotosu olması gerekiyor onlarıda düzenleyip bu akşam atarım fotolar kısmına arkadaşlar
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ewt KOP'un fotoları bende mevcut bu akşam upload edicem siteye. Siteden Siyah RC'ninde fotosu olması gerekiyor onlarıda düzenleyip bu akşam atarım fotolar kısmına arkadaşlar
    uleyn butun fotolar sende zaten face'mı atıon nereye atıyorsan atta bı goz atalım

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.facebook.com/home.php?#!/...9&id=591657355 Çektiğim fotoğraflar arada fiber 124 de var.

Rezalet bi gündü. 11 gibi gelirken yolda dönenleri görüyordum. Doğru düzgün kontrol yok. Kalkan araç geri dönemiyor güvenlik sıfır.Seedingleri gördük ayrıldık. Utanç verici.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoları faceye yükledimde. Buraya konu açmaya gözüm yemiyor 100 küsür foto var bunları toptan upload edebileceğim bir site varmı acaba
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ressim.net coklu upload edebiliyorsunuz
    00' Civic 1.6IES

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman hatırlatıyım yukledıgınız fotoların boyutlarını ufaltın haa
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

mahon
    Misafir
    arkadaşlar organizasyon yetersizdi hava şartlarıda yorucu emeği geçen herkese teşekkürler yinede . gaziantepten katıldık 27 an 221 plakalı 106 gti ile 13.302 gibi güzel bi derece yaptık sınıfımızda 2.ci olduk işte videosu: http://www.youtube.com/watch?v=MEH-G1hwDBs

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cliosportage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimi savunuyosun onu anlamadım o antepten geldiyse biz konyadan mı geldik.
    Kabul edin ve kapayın pisti.madem gözlemciydin. Kaç kisiydiniz ya? 5 tane turuncu gözetmen baska da bir sey görmedim ben . Eskisehiri örnek alın slalom yaptık 60 gözetmen d tipi lisanslı 40 güvenlik vardı kuş uçmadı. Saniye saniye her sey oldu.
    10 kişiyle 5000 kişiyi idare etmeye çalısırsanız ya siz cahilsiniz ya biz oraya geldik diye enayiyiz anlamadık gitti
    sen bana telini versene bende sana vereyim telimi burdan yazmak kolay ara konuşalım salak salak konuşma ben hasan başkara asn gözlemcisiydim..yapılabileceklerin hepsini rapor ettim.orda 40 değil 400 kişi olsa telden atlayan seyirciyi tutamazdı.
    0532 337 60 06
    pist kapatmak kolay dimi sportoto 1 trilyon para gömdü oraya..yarışa geç gelen herkes gibi gençlik spor il müdürüde 4 km öteye aracını park etti ve yürüyerek geldi oraya seyircinin yarışmacının herşeyi gördü ve tribün projesi spor totoya bu gün gitti.her müsibetde bir hayır vardır.olanları savundunduğum yok.ben yapılabilecekleri yapılacakları yazdım.süleyman 10 günde para buldu skorbordu bitirdi yaptı çalıştırdı. Kabloyu kim kestiyse ona küfredin.türkiyenin hangi pistinde öyle bir sistem var el insaff...oraya çakılacak her çivi para.. Klüplere 5 kuruş para gelmiyor federasyondan.süleyman -yarışı yönetenler istermiydi böyle bir durum çıkıp neyin savunmasını yapıcaz polimiğe girip cevap hakları üstüne tartışmalar yaratacağız.elele birdahaki yarış bunların olmaması için ne yapılabileceğini konuşmak varken.geçen senede burda yarış oldu seyircinin çilesi dışında bir olumsuzluk yoktu ama ne bu kadar seyirci nede bu kadar yarışmacı bekleniyordu.
    26 hazirandaki yarışı mevcut şartlarda düzenleyecek arkadaşlar varsa buyursun bekliyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaso325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle organizasyon görmedim...günlerdir hazırlanıyorum aile huzurumu bozdum konya için üç gündür 10 saat uyumamışımdır ama herşey boş..saçmalık...katılım ücretinin ne kadar olduğunu bilmiodum daha önceden oraya gidince 195 e çıktığını bilseydim o süleyman dallamasından si.e s.ke alırdım o parayı..burayıda okuduğunda bi cavabın olursa ö.m at nerdeysen yaso anında yanında menüsü çıkacak.onu tıkla..
    açıkcası hasan abinin görüşleri benim için önemliydi ve onla yarıştan önce günlerce konuştuk seeding ve gruplar bu sene bi alicengiz çevrilmeden belirlencek,hafif araç farklı sınıfta yarışcak gruplar arasdında 2.sn olcak felan...hiçbiri yoktu...11 sefer kontak kapatmadan araba kaldırttılar bana ilk kalkışta subaruyu yanıma çektiler benim aracım atmosferik e30 325 [mavi olanla karıştırılmasın]yinede kalkarım dedim...üst üste 2 subaru,poloturbo,206rcturbo dan sonra hiç yarışmıyan hatta motoru subap ayarı yapacak kadar soğuk 3.5+noslu aracı çıkarıp birinciyi belirlediler...kardeşim gibi sevdiğim anıl olmasa o araç bu işler çok farklı yerlere gelicekti...ben dönen oyunun ne olduğunu biliyorum yinede mutluytum gün benim günüm oldu en çok araç kaldıran en çok eğlenen ben oldum...yarıştığımız ar4kdaşlarda çok centilmendi arızalandılar onlarada teşekür ederim...sevdiklerimize kalbimiz kırık düzenliyen dallamaya zaten mokoko
    sende sahtekar mokokosun...burdan bu sahtekar arkadaşın sataşmasıyla açılan ücret konusunada açıklık getireyim.geçen sene ücret 100+40 sigorta+15 gibide günlük lisans ücreti idi.bu sene 125 katılım+50 sigorta+20 de günlük lisans 100 katılıma 25 tl eklemede skorbord sistemine 25tl bir katkı olması içindi.paramı kalıyor zannediyorsunuz organizasyon yapana skorbordun 6000 ödendi 3000 tl borç var..
    yaso sınıf belirleme kalkışlarında adam gibi kalkıp en iyi ikinci dereceyi yapsaydında altdan gelenle yarı final sonrada final koşsaydın nosu sonradan mı açtın derim işkenbeden mi atayım senin gibi atamam allahdan korkda sende atma ben senin nossuz olduğun kadar bende tarafsızım. kalkışdan önce sınıf saniyelerini belirledim herkes senin kadar yakın bana.aracını soğutmak için ne kadar caba sarfettiğimi hakemler ankaralıydı ara bulda bi sor allah aşkına..
    bir konuda haklısın aracını en iyi gösterip yarışdan keyf alarak yarış ücretinin son kuruşuna kadar harcayan pistin hakkını veren bir tek sen vardın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CİLO 3.25i Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    körfezde bir organizasyon yapılmıştı bende senin başına gelen gibi bir olay yaşadım, ben senin gibi defalarca yarışıp elenmedim kafadan 700kg bir arabaya elendim ne bir zevk aldım nede arabamı deneye bildim, orada en azından 2.lik veya 3.lük alabilirdim bu tip olaylar başımıza gelebiliyor. senin için kötünün iyisi olmuş kafadan kalkıp elenseydin daha bir üzücü olurdu bence...
    Allah razı olsun senden yaso hayatında ilk defa bir yarışa çıktığı için eskiden bizim başımıza gelenleri anlamasını beklemiyorum ama bardağın 3 de 1 ide dolu olsa onu gören bir kişi çıktı teşekkür ederim.2 adet örnek fiber araç eğer 15 sn altındaki sınıflarda olsaydı kesinlikle yarıştırmayacaktım.ama buda hataydı diskalifiye ettirmeliydim yarış komiserine.bir hatam daha vardı süre ölçümlerine girmeyen 2 aracı finallere en son sınıfdan yarışa girmesine izin verilmemdi.hep saf düşündüğümüz için sistem çalışmayınca süre cezasıda almayacaklarını bilerek böyle bir işe kalkışıp kupa almakmış hedefleri.sonradan diskalifiye oldular ama o pozisyona düştük bir kere.hafifletme konusuna gelince yaso kendi koltuğundan başka koltuk yoktu sen yarışırken HM nin üzerinde.bir dahası olursa koltuk sökme konusuna bir esneklik getirmek gerek.ama fiber uygulamalarına kesinlikle izin verilmemeli.

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten inanılmaz kötü bir organizasyomdu..Gittiğime pişman oldum..toz toprak içindeydi heryer..Ne oturulacak yer vardı nede bir kapalı alan.Güneşten kavrulduk adeta...Bidaha Konyaya gidilmez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kobloyu 200 cü metrede keserek cezaya girmeden sınıfında bedava kupa alıp masturbasyon yapmayı amaçlayan kişi kişiler taraftarlarına küfredin ve paranızı yakalayıp bir şekilde onlardan tahsil edin o skorbortda kimsenin malı değil siz yarışmacıların.
    bir hatamız daha varmış herkesden özür diliyorum o tabloyu görüp mevcut şartlarda yarışı yapmaya çalışmayalım.. burda yarış olmaz deyip yarışı iptal edip herkesi evine göndermeliydim.
    birde yarışıp da küfreden arkadaşlar hanginiz böle bir pistde kalkıp yarışıp 400 mt süreniz ölçüldü ?? şu an hangi pistde var?? padok alanına hanginiz 2 mekanikerle girdi kimse herkesin 5-6 arkadaşı vardı 50 araç padok alanında 250 kişi

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suleyman_83 sıstem ıcın 45 ytl fazla aldun kullanamadık sıstemı hesap numaramı verıyorum o 45 ytl yı yatırırsın bence herkeze gerı ıade edılmelı...abartmıyorum cıddı cıddı ıstıyorum.çirkeflık gıbı algılanmasın madem erkeklık yaptın sıstemımız ıcın aldık zam yaptım dıe kullanamadıgım bırseyın parasını verdık sende gerı ıade etmelısın

hala gelıp bısıyler yazmadın nereye kadar kacıcaksın okumuycakmısın bunları gece uyurken rahatmısın orda o kadar arabada ufaklı tefeklı sıkıntılar cıktı hatta o pıstın kenarında beklerken o tozlar nası gırdı motor ıclerıne bıde trıbun yaptım dedın kum dokturmusun hıcmı beynın calısmıyor o kum ruzgarda pıste ucucak ? bu sefer herseyı dusunduk dedın bumuydu dusundugun seyler

hatta sen bıze deıl 45 lerı gerı ıade etmeyı paranın 2 katını ıade edıp ozur dılemelısın madem bu kadar duyarsız ve sorumsuzsun suraya 2 satır yazı yazmakdan kactın acıklama yapmakdan kactın orda organeral edalarında dolanmayı bılıyordun erkek....ben doru duzgun yarısamadım arkdas paramı gerı ıade ıstıyorum!!!!
    hakkını helal etme olsun bitsin adamın yüzü olsa zaten girip buraya yazar okuyor yazmıyor şimdi çatır çatır aldığı fazla parayı yiyor

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sefalet çeken umduğunu bulamayan kazıklandığını yada boşa gittiğini düşünen arkadaşlara diyecek bir sözüm yok kendilerince haklı olabilirler ama bu işi profesyonelce yapmaya çalışan sırf caddelerde değil pistlerde olsun diyen 1 elin parmağını geçmeyecek insanlara saçma ithamlarda bulunmak bütün aksilikleri yüze vurmak hep negatif durumları ön plana çıkartmak bana etik gelmiyor bu insanları bu işten soğutmayında o günkü eksiklerini giderip ileriki yarışlarda size en profesyonel organizasyonu sunabilsinler daha bugun sokak ta yapılıp tarafların öldüğü bir drag yarışı konusu açıldı videos bölümüne açın okuyun videoyu seyredin ve bu konuya geri dönüp teşekkür edin emeği geçen herkese...
    ..::PASSATURBO1::..

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    organizatörleri tanımam etmem emeği geçenlerde tanımam muhakkak madur olduğunuz yerler var ama konuya bir göz atın:
    http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=54450
    en azından hala hayattasınız sokaklarda bu işi yapıp polis jandarma ile muhattap olup 100 lerce lira ceza yiyenleride unutmayın...
    ..::PASSATURBO1::..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)