utanmasa adam fiberden gövde dökecekmiş neredeyse.bu durumda en güzeli anadola güzel bi motor swaplamak :D
Printable View
utanmasa adam fiberden gövde dökecekmiş neredeyse.bu durumda en güzeli anadola güzel bi motor swaplamak :D
yaşı büyükse affola fakat gerçekten çok üzgnüm. söylediklerim sahsa değil biraz da kulube dir.
Ewt KOP'un fotoları bende mevcut bu akşam upload edicem siteye. Siteden Siyah RC'ninde fotosu olması gerekiyor onlarıda düzenleyip bu akşam atarım fotolar kısmına arkadaşlar
http://www.facebook.com/home.php?#!/...9&id=591657355 Çektiğim fotoğraflar arada fiber 124 de var.
Rezalet bi gündü. 11 gibi gelirken yolda dönenleri görüyordum. Doğru düzgün kontrol yok. Kalkan araç geri dönemiyor güvenlik sıfır.Seedingleri gördük ayrıldık. Utanç verici.:(:Deli:
Fotoları faceye yükledimde. Buraya konu açmaya gözüm yemiyor :) 100 küsür foto var bunları toptan upload edebileceğim bir site varmı acaba :)
ressim.net coklu upload edebiliyorsunuz
Aman hatırlatıyım yukledıgınız fotoların boyutlarını ufaltın haa :D
arkadaşlar organizasyon yetersizdi hava şartlarıda yorucu emeği geçen herkese teşekkürler yinede . gaziantepten katıldık 27 an 221 plakalı 106 gti ile 13.302 gibi güzel bi derece yaptık sınıfımızda 2.ci olduk işte videosu: http://www.youtube.com/watch?v=MEH-G1hwDBs
sen bana telini versene bende sana vereyim telimi burdan yazmak kolay ara konuşalım salak salak konuşma ben hasan başkara asn gözlemcisiydim..yapılabileceklerin hepsini rapor ettim.orda 40 değil 400 kişi olsa telden atlayan seyirciyi tutamazdı.
0532 337 60 06
pist kapatmak kolay dimi sportoto 1 trilyon para gömdü oraya..yarışa geç gelen herkes gibi gençlik spor il müdürüde 4 km öteye aracını park etti ve yürüyerek geldi oraya seyircinin yarışmacının herşeyi gördü ve tribün projesi spor totoya bu gün gitti.her müsibetde bir hayır vardır.olanları savundunduğum yok.ben yapılabilecekleri yapılacakları yazdım.süleyman 10 günde para buldu skorbordu bitirdi yaptı çalıştırdı. Kabloyu kim kestiyse ona küfredin.türkiyenin hangi pistinde öyle bir sistem var el insaff...oraya çakılacak her çivi para.. Klüplere 5 kuruş para gelmiyor federasyondan.süleyman -yarışı yönetenler istermiydi böyle bir durum çıkıp neyin savunmasını yapıcaz polimiğe girip cevap hakları üstüne tartışmalar yaratacağız.elele birdahaki yarış bunların olmaması için ne yapılabileceğini konuşmak varken.geçen senede burda yarış oldu seyircinin çilesi dışında bir olumsuzluk yoktu ama ne bu kadar seyirci nede bu kadar yarışmacı bekleniyordu.
26 hazirandaki yarışı mevcut şartlarda düzenleyecek arkadaşlar varsa buyursun bekliyorum...
sende sahtekar mokokosun...burdan bu sahtekar arkadaşın sataşmasıyla açılan ücret konusunada açıklık getireyim.geçen sene ücret 100+40 sigorta+15 gibide günlük lisans ücreti idi.bu sene 125 katılım+50 sigorta+20 de günlük lisans 100 katılıma 25 tl eklemede skorbord sistemine 25tl bir katkı olması içindi.paramı kalıyor zannediyorsunuz organizasyon yapana skorbordun 6000 ödendi 3000 tl borç var..
yaso sınıf belirleme kalkışlarında adam gibi kalkıp en iyi ikinci dereceyi yapsaydında altdan gelenle yarı final sonrada final koşsaydın nosu sonradan mı açtın derim işkenbeden mi atayım senin gibi atamam allahdan korkda sende atma ben senin nossuz olduğun kadar bende tarafsızım. kalkışdan önce sınıf saniyelerini belirledim herkes senin kadar yakın bana.aracını soğutmak için ne kadar caba sarfettiğimi hakemler ankaralıydı ara bulda bi sor allah aşkına..
bir konuda haklısın aracını en iyi gösterip yarışdan keyf alarak yarış ücretinin son kuruşuna kadar harcayan pistin hakkını veren bir tek sen vardın...
Allah razı olsun senden:icon_tup: yaso hayatında ilk defa bir yarışa çıktığı için eskiden bizim başımıza gelenleri anlamasını beklemiyorum ama bardağın 3 de 1 ide dolu olsa onu gören bir kişi çıktı teşekkür ederim.2 adet örnek fiber araç eğer 15 sn altındaki sınıflarda olsaydı kesinlikle yarıştırmayacaktım.ama buda hataydı diskalifiye ettirmeliydim yarış komiserine.bir hatam daha vardı süre ölçümlerine girmeyen 2 aracı finallere en son sınıfdan yarışa girmesine izin verilmemdi.hep saf düşündüğümüz için sistem çalışmayınca süre cezasıda almayacaklarını bilerek böyle bir işe kalkışıp kupa almakmış hedefleri.sonradan diskalifiye oldular ama o pozisyona düştük bir kere.hafifletme konusuna gelince yaso kendi koltuğundan başka koltuk yoktu sen yarışırken HM nin üzerinde.bir dahası olursa koltuk sökme konusuna bir esneklik getirmek gerek.ama fiber uygulamalarına kesinlikle izin verilmemeli.
Gerçekten inanılmaz kötü bir organizasyomdu..Gittiğime pişman oldum..toz toprak içindeydi heryer..Ne oturulacak yer vardı nede bir kapalı alan.Güneşten kavrulduk adeta...Bidaha Konyaya gidilmez..
Kobloyu 200 cü metrede keserek cezaya girmeden sınıfında bedava kupa alıp masturbasyon yapmayı amaçlayan kişi kişiler taraftarlarına küfredin ve paranızı yakalayıp bir şekilde onlardan tahsil edin o skorbortda kimsenin malı değil siz yarışmacıların.
bir hatamız daha varmış herkesden özür diliyorum o tabloyu görüp mevcut şartlarda yarışı yapmaya çalışmayalım.. burda yarış olmaz deyip yarışı iptal edip herkesi evine göndermeliydim.
birde yarışıp da küfreden arkadaşlar hanginiz böle bir pistde kalkıp yarışıp 400 mt süreniz ölçüldü ?? şu an hangi pistde var?? padok alanına hanginiz 2 mekanikerle girdi kimse herkesin 5-6 arkadaşı vardı 50 araç padok alanında 250 kişi
sefalet çeken umduğunu bulamayan kazıklandığını yada boşa gittiğini düşünen arkadaşlara diyecek bir sözüm yok kendilerince haklı olabilirler ama bu işi profesyonelce yapmaya çalışan sırf caddelerde değil pistlerde olsun diyen 1 elin parmağını geçmeyecek insanlara saçma ithamlarda bulunmak bütün aksilikleri yüze vurmak hep negatif durumları ön plana çıkartmak bana etik gelmiyor bu insanları bu işten soğutmayında o günkü eksiklerini giderip ileriki yarışlarda size en profesyonel organizasyonu sunabilsinler daha bugun sokak ta yapılıp tarafların öldüğü bir drag yarışı konusu açıldı videos bölümüne açın okuyun videoyu seyredin ve bu konuya geri dönüp teşekkür edin emeği geçen herkese...
organizatörleri tanımam etmem emeği geçenlerde tanımam muhakkak madur olduğunuz yerler var ama konuya bir göz atın:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=54450
en azından hala hayattasınız sokaklarda bu işi yapıp polis jandarma ile muhattap olup 100 lerce lira ceza yiyenleride unutmayın...