User Tag List

Sayfa 53/55 İlkİlk ... 3435152535455 SonSon
1042 sonuçtan 989 ile 1.007 arası

Konu: 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası

06 ANIL 38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yok başkası ankaradan bir arkadaşım ama sanırım çoğu kişi aynı fikirde...hasan abi ankara yarışı istiyoruz...duy biziiiiiiiii !!!!!
    0-400 = 10.4sn.
    AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
    E39 ///M5
    AUDİ S3 8L

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vala duy sesmı hasan abi ister arayım istersen msnenden yazayım ama angara ya valla angara ora baska 400ü 400 pist mi pist seyirci yerı var var oğlu varrrr..

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ortam kotuymus ama bir anda herkez zart diye organizasyon yapmayi ogrenemez, eksikler saptanacak ve bence gunden gune iyiye gidecek.
    Hasan abimin ne kadar emek verdigini ben biliyorum ve niye sinirlendigini anliyorum o yuzden. Arkadaslar herkez tasin altina elini koyacak, hepimiz birden super bir organizasyon yapilsin, bizden de hicbirsey cikmasin ve hepimiz ozel muamele gorelim diye bekliyoruz oyle birsey yok. Padok kalabalikti diyoruz ama hepimiz sevdigimiz arkadaslarimi iceri sokmaya calistigimiz icin kalabalik orasi normalde 1 pilot 2 mekanik olmasi lazim ama kendimize gelince kankamiz, dostumuz, arkadasimiz kim varsa iceri girsin istiyoruz nasil olacak ?
    Imkanlara gelince, bu yarislar imkansizliklar icinde yapiliyor, adamlarin yaris basi misal 20-30 bin lira butcesi olsa ve sartlar boyle olsa o zaman tamam kizalim ama adamlarin butcesi yok, yoksa onlarda biliyor bence tribun yapmayi, adam gibi bir sistem kurmayi hatta hazir sistem alip getirmeyi, ozel guvenlik ile anlasip yarisi daha guvenilir hale getirmeyi.

Ben kizmiyormuyum tabiki kiziyorum ama imkanlari bildigim icin kimseye birsey diyemiyorum, elestiri ve rekabet iyidir ama yapici, olumlu olmali. Yikici olursak kimseye hicbirsey katmaz hatta olanlarida bitirir.

Ama ahmetinde dedigi gibi artik daha guzel organizasyonlarin zamani geldi, icap ediyorsa katilim yukseltilip yapilan islerin kalitesinin arttirilmasi lazim.

195 degil de 350-400 lira olsun ama organizasyon kaliteli olsun.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

On3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göki walla o padok alanının kalabalıklığı ve karmaşanın sorumlusu yine biziz laf rasında kaynamasın 50 araba 2 şer mekaniker 100 kişi 50 de yarışcı 150 kişi böylede olmadı herkesin kankisi ordaydı 5-6 kişi kısaca padokda karmaşaya yol açan 300 kişi kendi arkadaşlarınızdı.bir dahası olursa 1 mekaniker 1 şöför 50 araba varsa 100 kişi.biz önce kendi kapı önümüzü süpürelim. çevik kuvvetdende 50 polis işimizi zorlaştıranlara önlem alınması lazım...
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ve hepimiz ozel muamele gorelim diye bekliyoruz oyle birsey yok. Padok kalabalikti diyoruz ama hepimiz sevdigimiz arkadaslarimi iceri sokmaya calistigimiz icin kalabalik orasi normalde 1 pilot 2 mekanik olmasi lazim ama kendimize gelince kankamiz, dostumuz, arkadasimiz kim varsa iceri girsin istiyoruz nasil olacak ?
    ..
    Zaten herkes (pilotlarda dahil) padok'tan çıkarıldı.Daha sonra isimler okunarak yanında 2 kişi alındı.Kimsenin yanında 5-6 kişi girmedi.Buraya kadar herşey doğruydu.
    Fakat bu olaydan ortalama 30-40 dk sonra padok girişindeki kapı açıldı.İçeriye izdiham şeklinde insan yağdı.Arabalar ile poz verenler.Fotoğraf çekenler bunların hiçbirinde bileklik yoktu ve onları oraya hiç bir araç sahibi sokmadı...
    R-Turbo

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah razı olsunn...350tl veripde bundan çok kötü şartlarda ulusal yarış yaşadık gördük biz.. o şartları yaşayanlar bizi çok iyi anladığından bişey yazamıyorlar buraya.ulusal yarışda ankarada elle bayrakla 2008 de yarıştığınızı ne çabuk unutunuz beyler..2009 da ulusal olmadı 2010 da takvim bile yok.
    Hasan abi ben yarıştım

ama ozaman 400 metre zaman tutma vs vs durumları yoktu

benim yazımı inşallah yanlış anlamamışsındır
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350 leri verip 400 die taa manisaya gitmelerimiz ardından kafalarına göre yarışı 300mt ye çekenler olmuştu değilmi.yarışı kaybetmiştik sayelerinde.kulakları hala çınlıyodur sanırım anneleri halaa anılır..
    RACE WERKS

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350 leri verip 400 die taa manisaya gitmelerimiz ardından kafalarına göre yarışı 300mt ye çekenler olmuştu değilmi.yarışı kaybetmiştik sayelerinde.kulakları hala çınlıyodur sanırım anneleri halaa anılır..
    heee buda olduydu
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

CİLO 3.25i
    Misafir
    (Mitsubishi EVO IX) (En iyi: 13.390)
    16 ağustos 2009da konyada yapılan draglarda evo yukarıdaki en iyi zamanlamayı yapıyor, şimdiki yarışlarda bakıyorumda atmosferik araçlar bu yarışlarda bu zamanları yapıyor + nos bağlayanlarda evoya 2-3 boy fark atıyor ya artık modifiye her sene iyiye gidiyor yada fotoseller o gün gerçekten hatalı sonuçlar veriyor...

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=khan;1407618]

Ben kizmiyormuyum tabiki kiziyorum ama imkanlari bildigim icin kimseye birsey diyemiyorum, elestiri ve rekabet iyidir ama yapici, olumlu olmali. Yikici olursak kimseye hicbirsey katmaz hatta olanlarida bitirir.
    QUOTE]
    +1000000000000 hay ağzına sağlık bir türlü anlatamadığım olay bu sağol Korhan abicimm.
    Hilmi abicim estafurullah telde de konuştuk bu gün elele daha iyi şeyler yapıcaz inşallah.aksilik olmaz akhisarda buluşur yüzyüze konuşuruz.Ahmet abi maziyi deştikçe neler geldi neler başımıza unutmadığımız sürece bu günün kıymetini biliriz.skorbord problemsiz olurda pro arkadaşların gönlünü alırız inşallah bir dahaki sefere.öyle hemen drag yok deme bende de var oyuncakevo9 drift ayrı drag ayrı güzel.söz Bugaru yu getirecem birdahaki yarış.
    cilo325i doğrudur geçen sene ışık sistemi çok kötüydü yeşil ve kırmızı lambadan oluşuyordu birden yeşil yanıyordu ve tepki süresi çok uzundu .. kalkışda herkes çok geç kalıyordu.bu yeni sistemde tepki süresi kısaldı.pazartesi sistem tekrar programlandı proların istediği gibi süreler daha da kısalacak yeşil yandıkdan sonra araç fotoselden geçince süre işleyecek.

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemişim drag ı ben dün mascoru çıkardım biraz yanladım 2 haftadır sakoyla uğraştıım stresden ve aldığım hazdan çok daha iyiydi. dori dori diyorum drag sizin olsun
    Kraldı Saxo'nun yürüyüşü maaşallah!Hele de,ilk başta kendin bi denedinya hani aracı;sağ arka teker havaya kalktı inanamadık güce Bi kalktığında da kapı dayanmadı,bombaydı yaa
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

yaso325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nese arkadaşlar bu böle uzayıp gidicek önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...buda bi tecrübe oldu...yinede en çok eğlenen ben olduğum için mutluyum...fakat abi telefonla kimseden habersiz mangal havası dahi düşünülmüş olsa en az 500 kişi gelir başka çarelere bakalım..
    gidesim gelmiyor......

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000 posttuda ben atayım bari olan oldu artık bidaha iyi yarışolsa bile kimsenin gideceğini düşünmüyorum 2uyarıştır kötü izlenim bıraktılar bundan sonra diğer pistlere devam

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de...
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

CİLO 3.25i
    Misafir
    [QUOTE=E30///M3;1408838]
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

QUOTE]
    +1000000000000 hay ağzına sağlık bir türlü anlatamadığım olay bu sağol Korhan abicimm.
    Hilmi abicim estafurullah telde de konuştuk bu gün elele daha iyi şeyler yapıcaz inşallah.aksilik olmaz akhisarda buluşur yüzyüze konuşuruz.Ahmet abi maziyi deştikçe neler geldi neler başımıza unutmadığımız sürece bu günün kıymetini biliriz.skorbord problemsiz olurda pro arkadaşların gönlünü alırız inşallah bir dahaki sefere.öyle hemen drag yok deme bende de var oyuncakevo9 drift ayrı drag ayrı güzel.söz Bugaru yu getirecem birdahaki yarış.
    cilo325i doğrudur geçen sene ışık sistemi çok kötüydü yeşil ve kırmızı lambadan oluşuyordu birden yeşil yanıyordu ve tepki süresi çok uzundu .. kalkışda herkes çok geç kalıyordu.bu yeni sistemde tepki süresi kısaldı.pazartesi sistem tekrar programlandı proların istediği gibi süreler daha da kısalacak yeşil yandıkdan sonra araç fotoselden geçince süre işleyecek.
    Teşekkürler...

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000 posttuda ben atayım bari olan oldu artık bidaha iyi yarışolsa bile kimsenin gideceğini düşünmüyorum 2uyarıştır kötü izlenim bıraktılar bundan sonra diğer pistlere devam
    Abi kaçırdın 1000i.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

34 NZM 88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUNCAY ÖNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nazım merhaba ben 06 HUE 52 mavi e 30 un sahibi Tuncay. Aslında konuşulacak çok şey var.Bu sonuç beni bile şaşırttı fakat yolunda giden o kadar ilginç şeyler vardıki lastiğin iyi ısınması vites geçişlerinin zamanında olması ve nos un gerçekten arabayı bir sapan gibi ileri atması v.s. Eğer normal şahin veya denk bir araç ile kalkmış olsaydık bende inanmazdım.Hadi ölçüm saatinde bir yanlışlık,var benim zaman nerede ise imkansız fakat birde gerçek var yanımdaki araç en dolusundan bir 2010 model sti subaru ve bu araç ile finish e burun buruna girdik yanımdaki aracın 12.583 gibi bir sürede bitirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? kaldıki bu araç beni eledikten sonra dahada alt sürelere indi (yanılmıyorsam 11 küsürlü sn.) Tabiki bunun yanında birde şansızlığımız vardı ve nos umuz bitti son kalkışımızdada subarunun bizi ayırdığını hep beraber gördük.çünkü nos olmayınca bu kadar gidiyor.Ayrıca buradan DEDEOĞLU METİN abiye emekleri için çok teşekkür ederim.selamlar
    dostum şimdi senı hep biz benım yarışlarımda alt sınıfta gördüm yarıştın aracını dedeoğlu hazırladı emegıne saglık ve ben orda sana sordumkı araca bişey yaptınmı sende dedinki yok kardeş yapmadık benım aklım orda kaldı ve sen 12.6 yapınca harbi diyom aklım gıttı inanamadım.ama gurur verici yarıştın aracın e30 uzayan kol bizden olsun biz senin o sn yakalıcanı gerçekten tahmın etmedık ben geçen senekı yarışta 14.9 yaptık 14.2 de de an 240 ile sh 555 tfa 12 yarışıyodu onlarda gırtlak doluydu ve nosluydu aklım orda kalınca tarih yazmaz 12.6 yı demek ıstedım umarım kırıcı bi kelıme kullanmamışımdır.helal olsun aracın dehşet olmuş yaşasın e30 kardeşliği
    DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88

kenan_106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasan abi işi biliyosun o neydi ya beyazlı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)