http://www.youtube.com/watch?v=xD_oKwbJq2Y
4.05 teki kalkışı izleyin
sagdaki arac daha düşük süre çıkarttı ama yarışı kazandı :)
demek istedigimi inşallah anlatabilmişimdir
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=xD_oKwbJq2Y
4.05 teki kalkışı izleyin
sagdaki arac daha düşük süre çıkarttı ama yarışı kazandı :)
demek istedigimi inşallah anlatabilmişimdir
Abi yanlış dediğin yer galiba 'İki araç kalkıyor birtanesi ilk kalkışta aracı kaldıramadı ' burdaki cümlemden dolayı öle dediğini düşünüyorum burda ilk kalkış derken ilk yarış değil yani start verildiği ilk anı belirtmek istemiştim :)
Yok ulaş ben bu cümlene yanlış düşünüosun dedim :):)
net sürelerimizi bilmemiz için herkesin süresi starttan gecince ölçülmeye başlanmalı :)
"İki taraf içinde Süre Başlangını aynı olmalıdır yani yeşil ışık sadece finishte herkesin kendi süresi belli olur ve erken bitiren diğerini eler bu böyle olmalıdır"
Yetiştirmek için aracı herşeyi yapıyoruz.. İnşallah oradayım..
Aynı zamanda eleme usülü önde bitiren için olsa daha iyi.. Pilotajın konuşmuş olması yakın süreli araçlarda daha çekişme sağlar..
arkadaşlar tamam. herkesin bildiği eski sistem olucak.
Işık sönünce süre başlamıcak. Fotoselden geçince süre başlıcak. Finishi ilk geçen kazanır. Bu sırada süreler ölçülecek. İsteyen zamanını görücek.
Herkese iyi yarışlar. İyi Dereceler...
ıkı aractan bırı gec kalksada yesıl ısık yandıgında sanıye baslamıcak yanı cızgı gecıldıgınde baslıcak bence gayet mantıklı :icon_tup:
neden ozaman 2 araç kalkıyoki :) gruplarda herkez sırayla patur kütür kalksın saniyeye göre kupa verirsiniz dağalır herkez :)
aynen böyle olacak yarışda..bir yanlış anlaşılma olmuş..
ilk başdan beri istedigimiz sistem bu zaten, ....yeşil yanar çizgiyi geçen kazanır.
bu esnada fotosel ile ölçümünüz yapılmış olup 0-402m. sürenizi ögrenmiş olursunuz.
biraz şöförlükde ön planda olmalı :)
Cumartesi antreman olayınıda deniz arkadaşımız yazmış
Yarışcanmı bilal ?
tırda bir araçlık yer vardı gökhan abi çok güzel olur gariban akhisarda olursa...
diyecektim ki bilal abi yazmış :D:D
gec olsun guc olmasın bilalcim
ahauheuhau:D:D