User Tag List

Sayfa 70/76 İlkİlk ... 20606869707172 ... SonSon
1439 sonuçtan 1.312 ile 1.330 arası

Konu: RPM Race Events Drag Race Akhisar - 06 Haziran

USTAaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erol,dün bende oradaydım,son zamanlarda izlediğim en derlı toplu organızasyondu

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı USTAaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erol,dün bende oradaydım,son zamanlarda izlediğim en derlı toplu organızasyondu
    ahh bee metin usta neden görüşmedik telde vardı
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Finallerin gözü kör ola bidaha ki güzel bi zamanda olursa orda olmayı çok isterim elinize sağlık
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AC 106 var mıydı bu yarışta?

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harika bir gündü on numara bir yarıştı..katılmak istiyip katılamıyan bi sürü araç oldugunu biliyorum bir dahaki yarış akşam 7 gibi biter heralde

Günün en ii araçları bence msupra,AS plaka m3 sadık,idris kardeşimin saxosu,mehmet gazihan polo ve matin abi laci vtec (lacinin daha gideri oldugunu düşünüyorum bi dahaki yarışı merak ediyorum) ayrıca gönlümün birincisi ctr23 orçun typer(ilk drag yarışı tüm kalkıslarında 2.vites sıkıntısı yaşamasına ragmen iidi)

şehir dışından gelen arakadasları görmek tanısmakta iidi herkesin ayagına saglık..(kaçak 106cıyıda orda görmm ii oldu )

Deniz abi,karabaşkan barış,erol abi,selçuk abi,soner çevik başta olmak üzere tüm rpm grubuna böle güsel bir org. yaptıkları için teşekkürler..

Mehmet Alacicek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafta sonu çokk güsel bi org. tanık olduk akhisarda..... Sabah işe geldiğimde nite girdiğimde yazılan güsel ve olumlu yorumları okuyunca keyfimize keyif kattı.....
    Gelemeyen arkadaşların çok şeyler kaçırdığı ortada ama ikinci yarışta onlarıda aramısda görmek istiyoruzzzz.
    Unutmadan Bahadır say arkadaşımıza (MGK) güvenlik çalışanlarına güvenlik müd.ne ayrıca tşk.ler onlarında çok emeği oldu.....
    Lacivtec metin abiye , porsche mehmet başer'e turbovtec erolla bu heyecanı yaşattıkları için tşk.
    Arkadaşlar süper bi yarış çıkardık hepimizin emeğine ellerine kollarına sağlık
    geLsin hayat biLdiği gibi.......

Rpm Race Events......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rpmtürk olarak Cumartesi gecesi pist eğlencesiyle, pazar günü drag yarışlarıyla süper unutulmaz bir gün geçirdik..çok güzel dereceler gördük ve görmeye devam edicez..Gelen herkese dereceye giren tüm yarışmacıları tebrik ediyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada şöle bir bilgi var rpmreceevents.comdan..

TR de ilk defa yapılan bir şeydi bu. Canlı Drag yarışı sonuçları. Bugün İçin İstatiskleri söylüyorum.
    Giren Tekil Ziyaretçi: 3624

Gezilen Sayfa Sayısı: 12.780

En çok ziyaret edilen sayfa: Yarış sonuçları sayfası - 9067

Ülkeler: %96 Türkiye, %2 Almanya, %0.5 Yunanistan, %0.5 USA, %1 Bilinmeyen

Referans Siteler: techturkey.com 90.6%, subaruimpreza.org 4.2%, honda16.com 2.3%, Diğerleri+ Arama motorları 2,9%
    BOOSTPROJECTS
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avrupa ve amerikadan takipçiler mevcut..gerçi yunanistanda yarışa gelmek için arayanlar oldu renç arkadaşımızı araçları yetişmedigi için gelmediler 2. yarışı bekliyorlar onlarda
    BOOSTPROJECTS
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar fotoğraflar videolar çok güzel gerçekten, organizasyonda çalışan herkese tebrikler, umarım herkes örnek alır ve hep beraber daha güzel organizasyonlara katılma şansımız olur.

demekki istenince, emek verince fedakarlık yapınca gayet güzel yapılabiliyormuş bu işler

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar süper,yorgunluktan ancak ayılabildim

hava bakımından ciddi sanşımız yaver gitti,yağmur durdu yarış başladı,yarış bitti yağmur başladı

arıza,hava muhalefeti vs yüzünden gelemeyen arkadaşlar için rpmraceevents serisi devam edecek ztn..1-2 gün dinlenip gerekli izinleri alıp tarih ve başlığı yakın zamanda açarız arkadaşlar siz sadece araçlarınızı hazırlayın...diğer yarış çok fena olacak muhtemelen...

yarış bahanesiyle uzaktan gelen arkadaşlarımızlada görüşmüş,yeni arkadaşlarla tanışmış olduk...

gelen bizlerle olan,destek veren,emeği geçen,yarışan ve izleyen herkeze sonsuz teşekkürler,ufak tefek hatalarımız olduysa affola arkadaşlar...

edit : pistin sağ 150 mt sine ve sol 350 mt sine video çeken 2 arkadaş koyduk ( sağolsun yağız ve diğer arkadaşın ismini hatırklayamayacağım,özür dilerim ) her kalkışın videoları start ve finish olarak mevcut arkadaşlar yakın zamanda eldeki fotolarla beraber videolarda eklenecektir çok foto ve video olduğundan takdir edersinizki biraz zaman alıyor
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emeği geçen herkesi ve yarışmacıları tebrik ediyorum..hizmet süper dolayısıyla yorumlar süperr..tekrar tekrar ellerinize sağlık..birde şu hacimle sınıflama bırakılırsa artık ultrasüper olacak.Mehmet Gazihanı ayrıca tebrik ediyorum.Süper süreler başkasının hacmi yakıtı nosu aşırı beslemesi demeden rakibiyle değil kendi süreleri ile yarışıyor her yarış daha güzel süreler çıkıyor. herkese örnek...

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...............

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeği geçen herkesi ve yarışmacıları tebrik ediyorum..hizmet süper dolayısıyla yorumlar süperr..tekrar tekrar ellerinize sağlık..birde şu hacimle sınıflama bırakılırsa artık ultrasüper olacak.Mehmet Gazihanı ayrıca tebrik ediyorum.Süper süreler başkasının hacmi yakıtı nosu aşırı beslemesi demeden rakibiyle değil kendi süreleri ile yarışıyor her yarış daha güzel süreler çıkıyor. herkese örnek...
    kesinlikle katlıyorum abi.herkes hacim olsun eski sistem olsun die ısrar ediyor ama süreler ölçülüp yayınlanınca hangi arac daha hızlı onuda kıyaslayabiliyoruz.süre ölçülmese ahmet mehmeti geçti geçtide kaç sn yaptı.bizim başından beri ısrarımız bu isteyen istediği hacimde olsun istediği beslemede olsun performansı ne ise o grupda yarışsın.örneğin eski sisteme göre üst grupda olan daha hacimli bir araba alt grupdaki hacimsiz arabadan yavaş anlamsız bir grup oluyor.zamanla anlayacak herhalde arkadaşlar bizi.

yarışda emeği geçen herkesi kutluyorum başarılı olmuş, bi dahaki yarışda aynı süre ölçüm sisteminde yarışmak isteriz.
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sistemi aynı eski sistem olarak yaptık herkez biliyor finish'i geçen kazanır,hacime göre sınıflandırma..bunun yanında fotoselli süre ölçümü de yapıldı.

birdahaki yarışa tekrardan sistem tartışılır -gözden geçirilir yarışçıların istedigi gibi yapılır yeniden.

işin acıkcası benim istedigimde süreli sistem neden: işte dün görüldü sınıf 5 deyim rakiplerim 131 turbo - renault vs.. küçümsemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama aynı ölçüt arabalar deiller sürelerimizdende belli aramızda çok fark oluyordu. kasmadıgım hatta kırmızı ışık edası ile yaptıgım kalkışlara nazaran..

kısaca her arac 2 kalkış yapar en iyi derecesi ölçüt alınır ve ona göre sınıflandırılır.sınıflar arasında finishi ilk geçen kazanır bu esnada süreleride ölçülür.bu sistemle araclar yarışırken seyirciler hop oturur hop kalkarlar...
    BOOSTPROJECTS
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir gün yasadım kendim adıma konusuyorum. Cumartesi aksamından gittim ben arabamızın içinde yattık sabah bi kalktık kı yer yerınden oynuyor pisti su basmıs arabadan zor iniyorum yerlerde su göletleri ve hala sağnak yağıs var Ve bu sekılde pistin cıktım izmire doğru geliyordum kı pisti 10 km gectıkten sonra yağmur durdu ve günes actı ancak manısaya kadar gidebildim Jumbo ' nun benı ikna etmesiyle döndüm geri ki iyikide dönmüsüm kolay kolay unutamıyacağım bir gün yasadım Kategori 1 ' de 1. oldum ve ve 1.4 aracımla 16.40 saniye cıkarttım . Daha önce Akhisarda 17.70 sanıya cıkartmısdım bu yarıslada kendimi ne kadar gelistirdiğimi ne kadar güzel hazırlandığımı görmus oldum inşallah bi sonrakı yarısda daha güzel sonuclar alıcam ..

RPM ekibine cok teşekkür ederim bana harika bir gün yasattıkları için

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sistemi aynı eski sistem olarak yaptık herkez biliyor finish'i geçen kazanır,hacime göre sınıflandırma..bunun yanında fotoselli süre ölçümü de yapıldı.

birdahaki yarışa tekrardan sistem tartışılır -gözden geçirilir yarışçıların istedigi gibi yapılır yeniden.

işin acıkcası benim istedigimde süreli sistem neden: işte dün görüldü sınıf 5 deyim rakiplerim 131 turbo - renault vs.. küçümsemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama aynı ölçüt arabalar deiller sürelerimizdende belli aramızda çok fark oluyordu. kasmadıgım hatta kırmızı ışık edası ile yaptıgım kalkışlara nazaran..

kısaca her arac 2 kalkış yapar en iyi derecesi ölçüt alınır ve ona göre sınıflandırılır.sınıflar arasında finishi ilk geçen kazanır bu esnada süreleride ölçülür..

Kesinlikle katılıyorum abi kategorıler süre ölçümü ile yapılırsa hiç bir sorun yasanmaz hatta cok daha zevklı olabilir kanısındayım bende ...

DCO Works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150. Metredeki bendim abiadım umut.şarjım bitti m suprave sonrakiler yalan oldu.videoları hakan abiye atacam.ama seyircileri defalarca uyarmama rağmen bolca kafa var videolarda

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrarı nezaman olucak abi ?
    öncelikle 2.yarış tarihi herkeze uymalı,yapılacak yarışta Türkiye nin tüm en lerini sorunsuz,hazır biçimde yarışa dahil etmek lazım + çalışmalara yakın zamanda başlanacak,temmuz ayı içinde olacak ama işte tatil vs gibi engeller olmamalı...farklı birşeyler var kafada...

bakıcaz yani kısaca

bu ara yarışmada derece yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum gayet centilmence güzel bir şekilde yarış çıkardılar
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)