Erol,dün bende oradaydım,son zamanlarda izlediğim en derlı toplu organızasyondu
Finallerin gözü kör ola bidaha ki güzel bi zamanda olursa orda olmayı çok isterimelinize sağlık
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
AC 106 var mıydı bu yarışta?
harika bir gündü on numara bir yarıştı..katılmak istiyip katılamıyan bi sürü araç oldugunu biliyorum bir dahaki yarış akşam 7 gibi biter heralde
Günün en ii araçları bence msupra,AS plaka m3 sadık,idris kardeşimin saxosu,mehmet gazihan polo ve matin abi laci vtec(lacinin daha gideri oldugunu düşünüyorum bi dahaki yarışı merak ediyorum) ayrıca gönlümün birincisi ctr23 orçun typer
(ilk drag yarışı tüm kalkıslarında 2.vites sıkıntısı yaşamasına ragmen iidi)
şehir dışından gelen arakadasları görmek tanısmakta iidi herkesin ayagına saglık..(kaçak 106cıyıda orda görmm ii oldu)
Deniz abi,karabaşkan barış,erol abi,selçuk abi,soner çevik başta olmak üzere tüm rpm grubuna böle güsel bir org. yaptıkları için teşekkürler..
Hafta sonu çokk güsel bi org. tanık olduk akhisarda..... Sabah işe geldiğimde nite girdiğimde yazılan güsel ve olumlu yorumları okuyunca keyfimize keyif kattı.....
Gelemeyen arkadaşların çok şeyler kaçırdığı ortada ama ikinci yarışta onlarıda aramısda görmek istiyoruzzzz.
Unutmadan Bahadır say arkadaşımıza (MGK) güvenlik çalışanlarına güvenlik müd.ne ayrıca tşk.ler onlarında çok emeği oldu.....
Lacivtec metin abiye , porsche mehmet başer'e turbovtec erolla bu heyecanı yaşattıkları için tşk.
Arkadaşlar süper bi yarış çıkardık hepimizin emeğine ellerine kollarına sağlık![]()
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
Rpmtürk olarak Cumartesi gecesi pist eğlencesiyle, pazar günü drag yarışlarıyla süper unutulmaz bir gün geçirdik..çok güzel dereceler gördük ve görmeye devam edicez..Gelen herkese dereceye giren tüm yarışmacıları tebrik ediyorum..
bu arada şöle bir bilgi var rpmreceevents.comdan..
TR de ilk defa yapılan bir şeydi bu. Canlı Drag yarışı sonuçları. Bugün İçin İstatiskleri söylüyorum.
Giren Tekil Ziyaretçi: 3624
Gezilen Sayfa Sayısı: 12.780
En çok ziyaret edilen sayfa: Yarış sonuçları sayfası - 9067
Ülkeler: %96 Türkiye, %2 Almanya, %0.5 Yunanistan, %0.5 USA, %1 Bilinmeyen
Referans Siteler: techturkey.com 90.6%, subaruimpreza.org 4.2%, honda16.com 2.3%, Diğerleri+ Arama motorları 2,9%
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
avrupa ve amerikadan takipçiler mevcut..gerçi yunanistanda yarışa gelmek için arayanlar oldu renç arkadaşımızı araçları yetişmedigi için gelmediler 2. yarışı bekliyorlar onlarda
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
yorumlar fotoğraflar videolar çok güzel gerçekten, organizasyonda çalışan herkese tebrikler, umarım herkes örnek alır ve hep beraber daha güzel organizasyonlara katılma şansımız olur.
demekki istenince, emek verince fedakarlık yapınca gayet güzel yapılabiliyormuş bu işler
yorumlar süper,yorgunluktan ancak ayılabildim![]()
hava bakımından ciddi sanşımız yaver gitti,yağmur durdu yarış başladı,yarış bitti yağmur başladı
arıza,hava muhalefeti vs yüzünden gelemeyen arkadaşlar için rpmraceevents serisi devam edecek ztn..1-2 gün dinlenip gerekli izinleri alıp tarih ve başlığı yakın zamanda açarız arkadaşlar siz sadece araçlarınızı hazırlayın...diğer yarış çok fena olacak muhtemelen...![]()
yarış bahanesiyle uzaktan gelen arkadaşlarımızlada görüşmüş,yeni arkadaşlarla tanışmış olduk...
gelen bizlerle olan,destek veren,emeği geçen,yarışan ve izleyen herkeze sonsuz teşekkürler,ufak tefek hatalarımız olduysa affola arkadaşlar...
edit : pistin sağ 150 mt sine ve sol 350 mt sine video çeken 2 arkadaş koyduk ( sağolsun yağız ve diğer arkadaşın ismini hatırklayamayacağım,özür dilerim ) her kalkışın videoları start ve finish olarak mevcut arkadaşlar yakın zamanda eldeki fotolarla beraber videolarda eklenecektir çok foto ve video olduğundan takdir edersinizki biraz zaman alıyor![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
emeği geçen herkesi ve yarışmacıları tebrik ediyorum..hizmet süper dolayısıyla yorumlar süperr..tekrar tekrar ellerinize sağlık..birde şu hacimle sınıflama bırakılırsa artık ultrasüper olacak.Mehmet Gazihanı ayrıca tebrik ediyorum.Süper süreler başkasının hacmi yakıtı nosu aşırı beslemesi demeden rakibiyle değil kendi süreleri ile yarışıyor her yarış daha güzel süreler çıkıyor. herkese örnek...![]()
kesinlikle katlıyorum abi.herkes hacim olsun eski sistem olsun die ısrar ediyor ama süreler ölçülüp yayınlanınca hangi arac daha hızlı onuda kıyaslayabiliyoruz.süre ölçülmese ahmet mehmeti geçti geçtide kaç sn yaptı.bizim başından beri ısrarımız bu isteyen istediği hacimde olsun istediği beslemede olsun performansı ne ise o grupda yarışsın.örneğin eski sisteme göre üst grupda olan daha hacimli bir araba alt grupdaki hacimsiz arabadan yavaş anlamsız bir grup oluyor.zamanla anlayacak herhalde arkadaşlar bizi.
yarışda emeği geçen herkesi kutluyorum başarılı olmuş, bi dahaki yarışda aynı süre ölçüm sisteminde yarışmak isteriz.
RACE WERKS
sistemi aynı eski sistem olarak yaptık herkez biliyor finish'i geçen kazanır,hacime göre sınıflandırma..bunun yanında fotoselli süre ölçümü de yapıldı.
birdahaki yarışa tekrardan sistem tartışılır -gözden geçirilir yarışçıların istedigi gibi yapılır yeniden.
işin acıkcası benim istedigimde süreli sistem neden: işte dün görüldü sınıf 5 deyim rakiplerim 131 turbo - renault vs.. küçümsemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama aynı ölçüt arabalar deiller sürelerimizdende belli aramızda çok fark oluyordu. kasmadıgım hatta kırmızı ışık edası ile yaptıgım kalkışlara nazaran..
kısaca her arac 2 kalkış yapar en iyi derecesi ölçüt alınır ve ona göre sınıflandırılır.sınıflar arasında finishi ilk geçen kazanır bu esnada süreleride ölçülür.bu sistemle araclar yarışırken seyirciler hop oturur hop kalkarlar...![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Çok güzel bir gün yasadım kendim adıma konusuyorum. Cumartesi aksamından gittim ben arabamızın içinde yattık sabah bi kalktık kı yer yerınden oynuyor pisti su basmıs arabadan zor iniyorum yerlerde su göletleri ve hala sağnak yağıs var Ve bu sekılde pistin cıktım izmire doğru geliyordum kı pisti 10 km gectıkten sonra yağmur durdu ve günes actı ancak manısaya kadar gidebildim Jumbo ' nun benı ikna etmesiyle döndüm geri ki iyikide dönmüsüm kolay kolay unutamıyacağım bir gün yasadım Kategori 1 ' de 1. oldum ve ve 1.4 aracımla 16.40 saniye cıkarttım . Daha önce Akhisarda 17.70 sanıya cıkartmısdım bu yarıslada kendimi ne kadar gelistirdiğimi ne kadar güzel hazırlandığımı görmus oldum inşallah bi sonrakı yarısda daha güzel sonuclar alıcam ..
RPM ekibine cok teşekkür ederim bana harika bir gün yasattıkları için![]()
150. Metredeki bendim abiadım umut.şarjım bitti m suprave sonrakiler yalan oldu.videoları hakan abiye atacam.ama seyircileri defalarca uyarmama rağmen bolca kafa var videolarda
öncelikle 2.yarış tarihi herkeze uymalı,yapılacak yarışta Türkiye nin tüm en lerini sorunsuz,hazır biçimde yarışa dahil etmek lazım + çalışmalara yakın zamanda başlanacak,temmuz ayı içinde olacak ama işte tatil vs gibi engeller olmamalı...farklı birşeyler var kafada...
bakıcaz yani kısaca
bu ara yarışmada derece yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum gayet centilmence güzel bir şekilde yarış çıkardılar![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)