süre anonsu her zaman yapıldı belki uzak oldugundan duyulmamıştır diyecegim ama...
süre anonsu her zaman yapıldı belki uzak oldugundan duyulmamıştır diyecegim ama...
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
arkadaslar organızyasyon superdı ızmır tayfasına cok tesekkur ederım yarıslar guzeldıı umarım allah ızın verırse daha ıyısını yaparsınız daha cok katılım olur burdan hepınıze tesekkur ederım özellıkle benı evınde agırlıyan izmiri gezdıren kardesım gıbı gordugum DetailEF yanı can 'a cok tesekkur ederım benımle ızmırde yuz yuze gelıp bırasını benımle paylasan onur a ve mustafa abıme cok tesekkur ederım her zaman basımın ustunde yerınız var adını hatırlamadıgım tanıstıgım arkadaslara tesekkur borcluyum ıyı kı varsınız allah hepınızden razı olsun saygılar .....
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
katılım bu yarıştada sınırlıydı diğer yarıştada sınırlı olacak sınır dolduğu an katılım alınmaz bu yarışta yağmur vs. sebeplerden katılımlar geç saatlere kaldı ama 12:30 sonrasında gelen hiçbir araç katılıma alınmadı yani istense onlarda hemen alınabilirdi. Hiç bekleme yapılmadı.
Ama 18-19 saniye yapan değil 30 saniye yapan bile katılabilirbu bir yarış ve her isteyen doğru zamanda kurallara uygun olarak başvurursa katılabilir... kimseye senin araban yavaş katılamazsın denemez
bu çok çok çok düşünüldü tartışıldı en sorunsuz ve dünya standartına yakınını ve eski model finish'i geçen kazanır mantığı ancak bu şekilde başarıldı. Farkındaysan pek kimsede ölçüm ve sonuca çok fazla takılmadı![]()
Atlar Vey Irmağı'nda sulansın, güneş doğduğu yerde karşılansın!
Yarımdan hazzetmem, Tam olsun...
www.bmsport.org - www.rpmturk.com - www.b3dp.com
Bu yarışta emeği gecen herkesin eline sağlık işte organizasyon böyle olur 1300 km yol yaptım geldim yarıştım ama gerçekten değdi inşllah bu ve böyle organizasyonların devamı gelirde bizde gönül rahatlığı ile gelir yarışırız butun organızasyon ekibine antalyadan tşkler çok güzel bir gun yaşattığınız için SİZLERE TŞKLER EDİYORUM BİR DAHA Kİ ORGANIZASYONDA GÖRÜŞMEK ÜZERE
saol..
sende gzl yarışdın en gzl katagori sizindi gerçekden birbirinde güçlü araclar vardı..birdahakide yakın zamanda duyurucam siteden görüşmek ümidi ile..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Beyler bayanlar ozellikle Hasan abi, Ahmet abi , Korhan, Ozgun ;
Eger organize edebilirseniz katilimla ilgili kismi sadece sureyle isin istediginiz gibi bir RPMRACEEVENTS VIP yapilabilir hem de gece eger musait olursa.. Ama tabiki bu hemen verilecek bir karar degil benim su an icin aklima geldigi icin burdan paylasayim istedim... Boyle birsey olursa benden yine tam destek![]()
gece olsun adam akıllı ısıklandırma da yaparız cok fazla izliyende seyirciye kenarrı kac kolunu bacağını cek diye anons da edilmez ki eğer günay abinin fikri gercekleşirse cok güzel olur
bundan sonra ki yarışlarda ufaktan bi kamerayla araç içi görüntülerde alınabilir. her el yarışan araca monte edilebilir;
mesela;
http://techturkey.com/forum/showthre...ghlight=kamera
ulaşım problerinden dolayı gelemedim aracım hazırdı, konya gibi olur diyordum ama fotolara ve yorumlara bakınca gelemedigim için cok uzuldum acıkcası bir dahaki sefere inşallah artık, ben eski kafalıyım bu drag konusunda finisihi gecen kupayı alır sürenin ölçülmesi tekrarlayan yarışlarda kendimizi ne kadar geliştirdigimizi gormek acısından cok faydalı olacagını dusunuyorum sadece
[SIGPIC][/SIGPIC] normalde balık hiç sevmem ama yanıma gelirse yerim..
ne demiştim? böyle olcağını söylemiştim,ensem acaip yanıyor amele yanığı oldum![]()
biz akhisarda güneş altında yarış izlerken izmirden fırtına ve sağanak yağmur haberleri geliyordu,ama böyle olcağı belliydi gelmeyen pişman oldu ama son pişmanlık fayda etmeeezzz
buı süre sanırım benim arkadaşımın süresi kendisi de musaa nickiyle üye buraya,sadece filtre 51 lik ara boru ve son susturucu var,header bile yokama hafifletme var kaput ve bagaj. stock makina gayet iyi süre radar honda işçiliği işte
aynen jumbo amele yanığı spec
aynen öyle erolum 100 metreden sonra anonslar duyulmadı ileriye de sağlı sollu 1 er kolon konursa o sorun da hallolur
yarış gerçekten şahaneydi msuprayı ilk defa canlı izledim 200 metre geze geze geldi resmenha koptu ha kopacak diye izledim siper almaktan adam akıllı video çekemedim
mehmet gazihan mükemmel bi iş çıkardı harika yürüdü,ona ayrıca teşekkür ederim egzos işinden sonra beni karşıyakaya yetiştirdiği için araba da fena gidiyomuş hani
organizasyon sıkıntısızdı gerçekten aksama olmadı,kalkışlar gayet seri yapıldı fazla bekleme olmadı,biraz daha mükemmelleştirmek istenirse bilmiyorum gerçi imkan varmı ama şöyle bi şey olabilir mi
mesela 2 kişi kalktıktan sonra dönüşü pist üstünden değil de yan yoldan yapmaları mümkün olursa diğerleri dönerken arkadan başka bi grup kalkabilir,böylece çok daha hızlı ilerler 60 arabadan daha fazlası yarışır ve gerçek anlamda mükemmel olur. ama olmazsa da canınız sağolsun böylesi de gayet hızlı ilerledi tebrikler..
camaroyu soranlar oldu neden 19sn yaptı diye
drag öncesi lastik yakarken şanzıman kırdı sanırım,yere dökülen bişeyler baya bi alev aldıfiniş tarafından yarış izleyenler bi ara araba alev aldı sandılar
bi dahaki organizasyonda izleyiciyim ama işallah ağustos gibi yapılacak bi yarışa katılımcı olarak gelecem ufak ufak başlayalım yarışmaya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)