User Tag List

Sayfa 72/76 İlkİlk ... 22627071727374 ... SonSon
1439 sonuçtan 1.350 ile 1.368 arası

Konu: RPM Race Events Drag Race Akhisar - 06 Haziran

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süre anonsu her zaman yapıldı belki uzak oldugundan duyulmamıştır diyecegim ama...
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Muti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper bi organizasyon oldu.herkesin ayagına saglık.

DCO Works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdan Hakan Abiye Sesleniyorum 150. Metre Videolarını Benden Alabilir Aktarımı Yaptım.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar organızyasyon superdı ızmır tayfasına cok tesekkur ederım yarıslar guzeldıı umarım allah ızın verırse daha ıyısını yaparsınız daha cok katılım olur burdan hepınıze tesekkur ederım özellıkle benı evınde agırlıyan izmiri gezdıren kardesım gıbı gordugum DetailEF yanı can 'a cok tesekkur ederım benımle ızmırde yuz yuze gelıp bırasını benımle paylasan onur a ve mustafa abıme cok tesekkur ederım her zaman basımın ustunde yerınız var adını hatırlamadıgım tanıstıgım arkadaslara tesekkur borcluyum ıyı kı varsınız allah hepınızden razı olsun saygılar .....
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    organizsanyona bir önerim daha var güzel bir yarış oldu tebrik ettik ancak, diğer organizasyona daha fazla katılım olursa lütfen ön eleme olsun arac sayısı çok olursa.beni kimse yanlış anlamasın ama 18 19 sn gören araclar sadece zaman kaybına neden oluyor.bakın konyada teknik kontrol bile yapılamadı kalabalıkdan ve yarış 22 de bitti.aynısı sizdede olmasın.şimdi insanlar 2.yarışa daha fazla ilgi gösterebilir ama 1.gün ve 2.gün şeklinde ayrı grupda geçsin yarışlar ve katılımcılar lütfen önceden açıklasın.biz yarışcılarda önceden katılım formlarımızı göndermeye özen gösterelim.daha kaliteli işler çıksın.
    katılım bu yarıştada sınırlıydı diğer yarıştada sınırlı olacak sınır dolduğu an katılım alınmaz bu yarışta yağmur vs. sebeplerden katılımlar geç saatlere kaldı ama 12:30 sonrasında gelen hiçbir araç katılıma alınmadı yani istense onlarda hemen alınabilirdi. Hiç bekleme yapılmadı.
    Ama 18-19 saniye yapan değil 30 saniye yapan bile katılabilir bu bir yarış ve her isteyen doğru zamanda kurallara uygun olarak başvurursa katılabilir... kimseye senin araban yavaş katılamazsın denemez

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burdada gariplik var porsche kalktığı anda kaymaya baslıo kim erken kalkarsa başlıyor saymak
    bu çok çok çok düşünüldü tartışıldı en sorunsuz ve dünya standartına yakınını ve eski model finish'i geçen kazanır mantığı ancak bu şekilde başarıldı. Farkındaysan pek kimsede ölçüm ve sonuca çok fazla takılmadı

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlar süper,yorgunluktan ancak ayılabildim

hava bakımından ciddi sanşımız yaver gitti,yağmur durdu yarış başladı,yarış bitti yağmur başladı

arıza,hava muhalefeti vs yüzünden gelemeyen arkadaşlar için rpmraceevents serisi devam edecek ztn..1-2 gün dinlenip gerekli izinleri alıp tarih ve başlığı yakın zamanda açarız arkadaşlar siz sadece araçlarınızı hazırlayın...diğer yarış çok fena olacak muhtemelen...

yarış bahanesiyle uzaktan gelen arkadaşlarımızlada görüşmüş,yeni arkadaşlarla tanışmış olduk...

gelen bizlerle olan,destek veren,emeği geçen,yarışan ve izleyen herkeze sonsuz teşekkürler,ufak tefek hatalarımız olduysa affola arkadaşlar...

edit : pistin sağ 150 mt sine ve sol 350 mt sine video çeken 2 arkadaş koyduk ( sağolsun yağız ve diğer arkadaşın ismini hatırklayamayacağım,özür dilerim ) her kalkışın videoları start ve finish olarak mevcut arkadaşlar yakın zamanda eldeki fotolarla beraber videolarda eklenecektir çok foto ve video olduğundan takdir edersinizki biraz zaman alıyor
    Pılım erken bıtmeseydı cok daha keyıflı olacaktı.

Bır de cektıgım fotograflar RAW formatlı. Dılersen hepsını duzenleyıp yollayabılırım Selcuk Abı.

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kara_baskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler.

İyi organizasyon yaptığımızın kanıtı olan yorumlara sonsuz teşekkürler.

RPM Race Events Ekibinin profesyonel olarak çektiği foto ve videolar düzenlenerek 1 hafta içerisinde yayınlanacak. Çok geç değilmi demeyin, profesyonel bir şekilde çalışma yapıldığı içindir bu.

Online sonuçlar listesi çok kısa bir sürede hazırlandığı için fazla detaylı olamadı, İkinci yarışta inşallah daha detaylı, Araç ve Yarışçı fotoğrafları bulunan güzel bir sistemle misafir olacaksınız www.rpmraceevents.com sitesine. (Tabii bu kadar güzel yorumlardan sonra akhisara gelmezseniz )

Online Video olayına gelince; Bu Akhisarda çok zor. Ama belediye ile gerekli görüşmeleri yapıp, online video yayınını yapmaya çalışıcam.

Vel Hasılı Kelam; Diğer yarıştada elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıcaz. Çok değişik süprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Barış YILMAZ

Dondugun belli oldu kardeşim bir dahakine izmirde olursam vay haline

kara_baskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DERAN_TUYNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dondugun belli oldu kardeşim bir dahakine izmirde olursam vay haline
    birdahakine izmirde olmazsan vay senin haline deran
    Atlar Vey Irmağı'nda sulansın, güneş doğduğu yerde karşılansın!
    Yarımdan hazzetmem, Tam olsun...

www.bmsport.org - www.rpmturk.com - www.b3dp.com

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yarışta emeği gecen herkesin eline sağlık işte organizasyon böyle olur 1300 km yol yaptım geldim yarıştım ama gerçekten değdi inşllah bu ve böyle organizasyonların devamı gelirde bizde gönül rahatlığı ile gelir yarışırız butun organızasyon ekibine antalyadan tşkler çok güzel bir gun yaşattığınız için SİZLERE TŞKLER EDİYORUM BİR DAHA Kİ ORGANIZASYONDA GÖRÜŞMEK ÜZERE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol..

sende gzl yarışdın en gzl katagori sizindi gerçekden birbirinde güçlü araclar vardı..birdahakide yakın zamanda duyurucam siteden görüşmek ümidi ile..
    BOOSTPROJECTS
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bayanlar ozellikle Hasan abi, Ahmet abi , Korhan, Ozgun ;

Eger organize edebilirseniz katilimla ilgili kismi sadece sureyle isin istediginiz gibi bir RPMRACEEVENTS VIP yapilabilir hem de gece eger musait olursa.. Ama tabiki bu hemen verilecek bir karar degil benim su an icin aklima geldigi icin burdan paylasayim istedim... Boyle birsey olursa benden yine tam destek

Sportivo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu kesinki bu yarıştan sonra çok şey değişecek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sportivo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kesinki bu yarıştan sonra çok şey değişecek...
    sen nerdeydin bakimm yarış deil ben seni degiştircem
    BOOSTPROJECTS
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gece olsun adam akıllı ısıklandırma da yaparız cok fazla izliyende seyirciye kenarrı kac kolunu bacağını cek diye anons da edilmez ki eğer günay abinin fikri gercekleşirse cok güzel olur

DogukanB
    Misafir
    bundan sonra ki yarışlarda ufaktan bi kamerayla araç içi görüntülerde alınabilir. her el yarışan araca monte edilebilir;

mesela;
    http://techturkey.com/forum/showthre...ghlight=kamera

dR.selim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulaşım problerinden dolayı gelemedim aracım hazırdı, konya gibi olur diyordum ama fotolara ve yorumlara bakınca gelemedigim için cok uzuldum acıkcası bir dahaki sefere inşallah artık, ben eski kafalıyım bu drag konusunda finisihi gecen kupayı alır sürenin ölçülmesi tekrarlayan yarışlarda kendimizi ne kadar geliştirdigimizi gormek acısından cok faydalı olacagını dusunuyorum sadece
    [SIGPIC][/SIGPIC] normalde balık hiç sevmem ama yanıma gelirse yerim..

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    havaya aldanmayın nice draglarda sel olacak dediler de güneşten kavrulduk
    bugüne de sağnak veriyo izmire ama şuan hava gayet güneşli bulut yok
    güzel bi yarış olcak bence,şapkamı şemsiyemi ayarlıyorum şimdiden
    ne demiştim? böyle olcağını söylemiştim,ensem acaip yanıyor amele yanığı oldum
    biz akhisarda güneş altında yarış izlerken izmirden fırtına ve sağanak yağmur haberleri geliyordu,ama böyle olcağı belliydi gelmeyen pişman oldu ama son pişmanlık fayda etmeeezzz

Alıntı integra lsvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Crx 14.295 masallah
    buı süre sanırım benim arkadaşımın süresi kendisi de musaa nickiyle üye buraya,sadece filtre 51 lik ara boru ve son susturucu var,header bile yok ama hafifletme var kaput ve bagaj. stock makina gayet iyi süre radar honda işçiliği işte
    Alıntı JumboAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direkten Donduk Vallahı Tabıat Ana'nın bu guzel kıyagından dolayı kendısıne mınnettarız hem sabahlara kadar bereket yagdırdı hemde pıstı temızledı Sonrasındada verdı gunesı sonuc Jumbo Yıne amele yanıgı :@

Ama degdımı deydı yanı
    aynen jumbo amele yanığı spec

Alıntı Ozzy45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde bir eksik izleyenler için süreleri sadece kalkış yapıldıgı yerdekiler goruyor izleyiciler goremiyor anons edilsede ileride oturanlar için yani ben duyulmuyo buna bi çözüm olursa süper olur
    Alıntı TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süre anonsu her zaman yapıldı belki uzak oldugundan duyulmamıştır diyecegim ama...
    aynen öyle erolum 100 metreden sonra anonslar duyulmadı ileriye de sağlı sollu 1 er kolon konursa o sorun da hallolur
    yarış gerçekten şahaneydi msuprayı ilk defa canlı izledim 200 metre geze geze geldi resmen ha koptu ha kopacak diye izledim siper almaktan adam akıllı video çekemedim
    mehmet gazihan mükemmel bi iş çıkardı harika yürüdü,ona ayrıca teşekkür ederim egzos işinden sonra beni karşıyakaya yetiştirdiği için araba da fena gidiyomuş hani
    organizasyon sıkıntısızdı gerçekten aksama olmadı,kalkışlar gayet seri yapıldı fazla bekleme olmadı,biraz daha mükemmelleştirmek istenirse bilmiyorum gerçi imkan varmı ama şöyle bi şey olabilir mi
    mesela 2 kişi kalktıktan sonra dönüşü pist üstünden değil de yan yoldan yapmaları mümkün olursa diğerleri dönerken arkadan başka bi grup kalkabilir,böylece çok daha hızlı ilerler 60 arabadan daha fazlası yarışır ve gerçek anlamda mükemmel olur. ama olmazsa da canınız sağolsun böylesi de gayet hızlı ilerledi tebrikler..
    camaroyu soranlar oldu neden 19sn yaptı diye
    drag öncesi lastik yakarken şanzıman kırdı sanırım,yere dökülen bişeyler baya bi alev aldı finiş tarafından yarış izleyenler bi ara araba alev aldı sandılar
    bi dahaki organizasyonda izleyiciyim ama işallah ağustos gibi yapılacak bi yarışa katılımcı olarak gelecem ufak ufak başlayalım yarışmaya

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buı süre sanırım benim arkadaşımın süresi kendisi de musaa nickiyle üye buraya,sadece filtre 51 lik ara boru ve son susturucu var,header bile yok ama hafifletme var kaput ve bagaj. stock makina gayet iyi süre radar honda işçiliği işte
    beyin işini ne yaptı p28 arıyordu?
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .....................

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)