Guzelim Ankara'ya şu apaçiler yüzünden yazık oluyor ya ..
Guzelim Ankara'ya şu apaçiler yüzünden yazık oluyor ya ..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Yıllar geçti üstünden en son 2004 mü 2005 mi yarışa gitmiştim ankaraya üstünden bunca yıl geçti 1 gr. ilerleme yok o zaman.
Allahtan yağmur yağmadı pisten kimseyi çıkartamazdınız 2 gün sıfır çizerlerdi.
bende gidemedim die üzülüyodum fazla bişe kacırmamısım anlasılan benzer tablolar yaşanmış.katılımcı arkadaslar tatmin olmuslardır insallh sonuçlardan
Uzun aradan sonra yine eski görüntüleri görmek güzel.
Sonraki yıllarda artık draglar yapılırken başka bir alanı da halka açarlar gösteri için daha da güzel olur.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Ertuğ her sene 3 4 defa yapıldığı zamanlarıda biliyoruz. Nasıl izmit körfezde adam ilgi çekeceğim diye cimlere çekip gesiciye sokuyorsa arabası ankaradada öyle. apaci heryerde apaci heryerde hızlada türüyorlar.
Yazık emeklere hevese yazık.
Neden hep kötü yönden bakılıyor anlamıyorum... Bence insanlar ugraşmış yarış organize etmişler yarışmışlar. Yarışanlar ve izleyenlerin içlerinde eminimki memnun olan kişiler vardır. Yarışın güzel yönleride coktur.
Renault Sports & ///MPower
bence yarış seyrettiğim kadarı ile güzeldi bu kalabalığa rağmen organizasyonda iyiydi sadece şu arabayı çeviren e30 cular ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum birde millet etrafında seyrediyor bir kaçırsa altına alacak bir kaç kişiyi madem ilgi çekmek hoşuna gidiyor gir piste yarış bizde seyredelim.güneşten dolayı erken kaçtım
organizatörler niye bu E-30 ları içeriye alıyorlar anlamıyorum?
Aracını sergiyecekse kapalı tribünün önünde dursunlar. Diğer taraflara geçemesinler. bu her araç için böyle olsa sorun olmaz.
Yarışacak Araçlara da özel bir sticker verilir, onlar da içeriye girebilirler. Bu yapılmayacak birşey değil.
Her sene yaşanan görüntüler , bi önlem alınmaz mı?
Sıralamalar nedir? neler oldu işallah bu sıcakda kıran filan olmamıştır..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Son gelen degerler:
Msky Ismail Cam 11.055 11.115
btu Emin Sari 11.273 11.335
Ismail Ankara pist rekorunu da kirmis oldu sanirim, kendisini kutluyorum...
Bize bilgi verip merakta birakmayan ve sabahin korunden beri calisan-yarisan arkadaslarimiza agabeylerimize ve tabii ki sevgili Gurcell'e tesekkur ediyoruz...
E30'lar yine klasiğini göstermiş![]()
ankaranın sıfırcı, audiocu, red line'cı magandaları yüzünden bir yarışın daha içine edildi..
ankaraya özel bir drag pisti şart apaçilerin içeri alınmayacağı bir pist şart.. ülkemizin gençliğinin çoğunu böyle lümpen ve maganda görmek beni üzdü açıkçası..
haklısın abi hep aynı hikaye oluyo..ama bi ara gerçekten kafam şişti çiğerlerim duman doldu artık ondan bu kadar daraldımama gerek yarışan arabalar gerek ekip olsun çok güzeldi bence..keyifli araçlar vardı..ama organizasyonda ufak boşluklar oldu galiba..en basiti içeri araç alınmayacaktı ama hiç bu kadar çok araç olmamıştı içerde
bide eskiden bu lastik yakmalara fln müdahale olurdu yinede ama bu sefer hiç olmadı + bikaç kişi cidden işin tadını kaçırıp kalabalığın içinde tehlike yarattı..
not: keşke şu hipodromu bi gönüllü kapatıp piste çevirse yarışlarda geceleri olsa nası kötümü olur![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)