User Tag List

Sayfa 41/63 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
1195 sonuçtan 761 ile 779 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşkkür ederim kankum

ben saniyeye kasalım dedim hayır dedi basıncıınıbana inat oılsun diye düşürdü kanakacı m 1.6lara ben 2.4 +200 shot istiyordum 1.6+100shot bastı ondada finishe doğru çekti hep malesef ben zaman derdindeydim keske deneye bileydik zamanı

YAKIT BİLE KOYAMADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kankacım bıraktı inan bana da sen nerdeydin yahu görüşemedik
    biraderim benim 7 gundur fena basim agriyor, zonkluyor; o yuzden gec geldim direk kapaliya gittim oturdum, oradan seyrettim hic ortada gezmedim. sifir ceken, muzik acan gerizekali mal hemserilerim yuzunden iyice artti zaten ama simdi gecti biraz biraz da gozum acildi.

tekrar tebrik ederim emegi gecenleri, seni ve ismaili, bahane, laf yok tebrik var o gun hizli olan kazanir yavas olmanin bahanesi olmaz
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm yarışanlara tebrikler.. Herşeyden önce medeni cesaret..
    1. lere ayrıca tebrikler..
    Batu abi aferim, yüzümüzü kara çıkarmadın
    Videolar ve fotolar eklensin de izleyelim

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oyle ya da boyle risk alip, bilinen tum ariza cikma olasiliklarina ragmen organizasyonu duzenleyenlere tesekkur etmek lazim.. Biz sartlar umarim daha iyi olur ve daha guzel org.lar duzenlenir yasana her olumsuzluktan ders almasini bildikten sonra Ankara, Izmir, Istanbul farketmez...

Ilker abiyi burdan tebrik etmek istiyorum bebek gibi araciyle gayet guzel bir sure cikarmis.. Katilan kimse oraya kaybetmek icin gitmez umarim herkes bir sonraki organizasyona daha iyi hazirlanir gelir ki TR de cok daha iyi sureler gorebilelim..

Ayrica siteden surekli nabzi dorukta tutan Ahmet abiye de tesekkur etmek isterim cunku bu isler sabir ister tum engellere herseye ragmen gercekten sabrini hepimiz gormus olduk...

Bizde RPM Race Events olarak bu organizasyonla insanlarin neler beklediklerini daha iyi gormus olduk.. Kismetse onumuzdeki gunlerde ELITE bir organizasyon da bizden bekleyin, hazirliklarimiz bitince insallah TR nin en iyi surelerini hep beraber tarihe kaziriz..

eminbtu
    Misafir
    gozunu sevdigim evime dondum.Basta İsmail ve swap center ekibine cok tesekkur ederim dostluklarına ve samimiyetlerine.İsmaili birinciliginden dolayı tekrar tebrik ederim.Ayrıca Ozgun ile tanısma firsatı buldum ona da samimiyeti ve guleryuzlu ve dostca ictenliginden cok tesekkurler.

eminbtu
    Misafir
    Ayrıca Basta Hakan Master olmak uzere Korhan Ustama Orhan Ustama ve ekibine ayrı ayrı cok tesekkurler.İstanbuldan bizi kırmayıp gelen Yuregir e de cok tesekkurler harika is cıkardılar cok minettarım.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok güzel bir organizasyondu.

Bizi karsılayan, ağırlayan, dün ve bugun yanımızda olan tüm arkadaslarımıza sonsuz tesekkürler, sevgiler.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bizim çalıştığımız otobüsün kliması yoktu. Bir çok kereler sıcaktan kafayı kırıp otobüsteki "Durun inecek var" düğmelerine bastım.

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıcağa rağmen güzel bi gündü.
    Bizi karşılayan ve en güzel şekilde ağırlayan hasan ve metin abiye sonsuz teşekkrüler
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşkkür ederim kankum

ben saniyeye kasalım dedim hayır dedi basıncıınıbana inat oılsun diye düşürdü kanakacı m 1.6lara ben 2.4 +200 shot istiyordum 1.6+100shot bastı ondada finishe doğru çekti hep malesef ben zaman derdindeydim keske deneye bileydik zamanı

YAKIT BİLE KOYAMADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kankacım bıraktı inan bana da sen nerdeydin yahu görüşemedik

Korhan Abi tribündeydi

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm şartları zorlayarak girdik yarışa. son 3 günde 3 kez turbo problemi yaşadık,
    seedinglerde vites arayıcı kırdık, sanayiye gidildi gelindi 1 saat içinde topladık.
    biraz daha zorlayıp dilekçe ile s2'ye girdik yağ veren turbo ile ve RUF'la eşleştik. Utku kardeşim arabamı çok güzel kaldırdı 3. vites ortalarına kadar önde götürdü ama arabanın nefesi yetmedi geçildik ama mutlu ayrıldık.
    60mm turbo , stok şanzıman-kapak-gömlek 1.5 barda gidişi bizi memnun etti.
    Utku kardeşime, her türlü nazımızı çeken Kazım-Turgut ustalarıma sonsuz teşekkürler
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hava aşırı sıcaktı pist uzundu
    Ve toz,yağ,kireç ne ararsan vardı birde abicim ankarada gerçekten gitmior arabalar yaw

pist yıkanıp süpürülüp vht lanacaktı..?
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tebrikler ama aklıma takılan tek birşey var, o kadar denildi ki kimse müzik açmayacak,kimse sıfır mıfır çizmeyecek vs vs Anons yapılıyor,deniyor ki 2 tane şehit var biraz sessizlik ve saygı istiyoruz,o zihniyeti bozuk arkadaşlar hala dönüyor,ortada sese duyarlı başka garip bi kitle var,sesin geldiği yöne 300 kişi koşmayı başarabiliyorlar..o kadar güvenlik gördüm bir tanesi demiyor ki çıkın dışarı dönmek yasak,tam tersine güvenliklerde geçmiiş büyük keyifle izliyor..

İşin en ilginç kısmı başta bu kadar dönmeceler etmeceler yasak derken 10 15 tane e30un piste sokulup gazlanmalarına izin verilmesiydi,aralarına yatan 106 ve kuşlarıda unutmayayayım..Tahminimce organizasyonda bir problem oldu ve izleyicinin sıkılmaması için yapılan bir hareketti ama onları izlemektense boş oturmayı tercih ederdim
    40 yıl 106,e30 ve kuş görmek istemiyorum açıkcası..

Yinede herşeye rağmen emeklerinize sağlık,çok daha iyileri yapılır inşallah

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla pist temizdi vht yoktu sanırım ama asfallttan ötürü sıkıntı vardı sanırım

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw arkadaşlar e30 lara laf yok ankaralı e30 cu arkadaşlara edin lafınızı

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir organizasyondu apacheler olmasa daha güzel olabilirdi btu ve swap centere ayrıca maşallah onların yarışını izlemek süperdi
    Stock

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel gündü illaki sıfır çizen vs olucak yarışa etki etmiyosa çok sorun yok ama yarışı izleyenler sıfır çizeni gördümü direk ona yöneliyorlar nasıl mantık çözemedim bir tane transporterda dönmeye çalışıyordu
    körler sağırlar

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pist yıkanıp süpürülüp vht lanacaktı..?
    Yarış öncesi temizlenmişti ama yarış esnasında startta motordan akan yağlar nedeniyle son kalkışlar özellikle çok sıkıntılı oldu..vht yoktu..

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah yarıştan önce Erkut, Ahmet , Batu vs. yaklaşık 10 kişi pisti boydan boya yürüdük, geriye de taksi yollarından döndük gene yürüye yürüye. gözden kaçabilecek en ufak maddeleri bile (çakıl taşı, minik cam kırığı) temizledik söylemesi ayıp.

Ben e30ları umursamıyorum, düdükler kendisi dönsün dursunlar. Aman iyi ölüm kaza olmadı deniyor, bu dönen duran saksağanları izlemeye giden tipler zaten bir kaza olsa doğal seleksiyon ile temizlenirlerdi işte. Ama böyle düşünsek bile bir kaza olsa yarış biterdi.

Tekrar tekrar söylüyorum, daha önceki yarışlarda tamamen şans eseri kurada ne çıkarsa bahtınıza o gelirdi, yok bunun motoru şu kadar cc, yok bunda nos var yok şu var bu var denirdi. Ne oldu? Herkes süresine göre yarıştı.

Bu arada araç eşleştirmeleri seri başı , seri sonu şeklinde yapıldı.

Mesela S3'e bakarsanız 1 numaralı seri başı Turan abi , seri sonu Mehmet Gazihan ile, 2 numaralı seri başı Ali İskender 2 numaralı seri sonu Fuat Keskin ile yarıştı.

Herşeyi bırakın, hepinizin araçlarınızın süreleri var, eskiden olduğu gibi ay kim geçti, ay burun farkı mı oldu? Yok tampon vidası farkı oldu tartışmaları olmadı, olamadı.

Benim kişisel düşüncem, bir dahaki yarışta yarış bittiğinde sonucunuzun çıktısının sizlere verilmesi çok iyi olur. Normalde bu ekipman var, cumartesi testleri de yapıldı fakat çıktısı evrak olarak saklanmış olabilir. Bir sonraki yarış için kulübe tavsiye edeceklerim arasında bu çıktı mevzusu var. Sizler de lütfen önerilerinizi bir kenara yazın, vakit geçildikçe unutuluyor, bir sonraki tarih belli olduğu an hemen fikirleri söyleyelim, üzerine düşelim.

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel gündü illaki sıfır çizen vs olucak yarışa etki etmiyosa çok sorun yok ama yarışı izleyenler sıfır çizeni gördümü direk ona yöneliyorlar nasıl mantık çözemedim bir tane transporterda dönmeye çalışıyordu
    Asıl sizinki nasıl bir mantık? Siz zaten olayı baştan kabullenmiş, yadırgamıyorsunuz bile.

Öncelikle büyük tehlike yaratıyorlar. Bunların kalabalığa dalmaması, altına birini almaması büyük şans. En önemli etken bu. Bunun dışında müthiş ses ve görüntü kirliliği yaratıyorlar.
    Ali Can Calis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)