User Tag List

Sayfa 42/63 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1195 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yorucu ama güzel bir organizasyon oldu öncelikle...(Aksilikler de vardı tabi.)
    KOP42'yi NOS memesini büyütüp geçen ve de elenmesi gereken yerde elenmeyen 206RC'nin bir üst tur nasıl içine sindi anlamak mümkün değil!Onur yaptığı tüm itirazlara ramen sonuç alamadı,çok ilginç!
    TH700 Tuğbay'ın da başarısı gözardı edilemezdi.Ufak tefek aksilikler yüzünden 2-1'le finali kaptırması onu 2. yaptı.Halbuki roll'de sonuçlar çok farklıydı,kısmet böyleymiş.
    Tüm kupa alanları tebrik ediyoruz : bravo :
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel gündü illaki sıfır çizen vs olucak yarışa etki etmiyosa çok sorun yok ama yarışı izleyenler sıfır çizeni gördümü direk ona yöneliyorlar nasıl mantık çözemedim bir tane transporterda dönmeye çalışıyordu
    Peki birşey sormak istiyorum,bildiğimden değil merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın;pistin temiz olması vht lenmesi isteniyordu,o e30ların bıraktığı lastik kalıntıları süreyi olumsuz etkilemiş olabilir mi ?

Birde keşke süreleri bizde görebilseydik.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki birşey sormak istiyorum,bildiğimden değil merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın;pistin temiz olması vht lenmesi isteniyordu,o e30ların bıraktığı lastik kalıntıları süreyi olumsuz etkilemiş olabilir mi ?

+1

Draglardam önce piste araç alınıp donut yaptırmak pistin güvenliği ve yol tutuş adına kepazelikten başka bişey değildi. Üzüldüm yarışacaklar için pistin ilk 100 metresi tamamen lastik kalıntıları ve lastik izlerinden ibaretti.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asıl sizinki nasıl bir mantık? Siz zaten olayı baştan kabullenmiş, yadırgamıyorsunuz bile.

Öncelikle büyük tehlike yaratıyorlar. Bunların kalabalığa dalmaması, altına birini almaması büyük şans. En önemli etken bu. Bunun dışında müthiş ses ve görüntü kirliliği yaratıyorlar.

lastik yakanın yanına gidip onu izleyen onu kabullenmiştir zaten bunu pist alanında yapamadılar pist alanının dışında kalanlar yeri geldi içeriye kartsız girmeye çalıştı yada işte bu tip şeyleri izlediler asıl onlar kabullenmiş yarışı bile bırakıp onları izlemeye gidiyorlar bunada yapabilecek pek birşey yok bana en başından beri ilginç gelen birşey kabullendiğim birşey yok kaza olabilir evet ve bu kaza drag yarışında yapıldı diyede lanse edilebilir bunlar olabilecek şeyler ama organizasyona bunu yüklemek bence yanlış olur biraz pist içindeki güvenliği sağlamaları otoparktaki olanlardan daha önemli bence
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

e30lar pistte lastik yakmadı en azından ben 11 gibi piste geldim pist içinde e30 vs yoktu lastik yakan onlar otoparkta yada tribünün önünde yaktılar piste girmediler
    körler sağırlar

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e30lar pistte lastik yakmadı en azından ben 11 gibi piste geldim pist içinde e30 vs yoktu lastik yakan onlar otoparkta yada tribünün önünde yaktılar piste girmediler
    kanku sen padokta görmedin sanırım e30 lar ve e36 lar pistin direk içinde lastik yakıp 0 çizdiler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanku sen padokta görmedin sanırım e30 lar ve e36 lar pistin direk içinde lastik yakıp 0 çizdiler

onu görmedim ben geldiğimde yoktu
    körler sağırlar

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yorucu ama güzel bir organizasyon oldu öncelikle...(Aksilikler de vardı tabi.)
    KOP42'yi NOS memesini büyütüp geçen ve de elenmesi gereken yerde elenmeyen 206RC'nin bir üst tur nasıl içine sindi anlamak mümkün değil!Onur yaptığı tüm itirazlara ramen sonuç alamadı,çok ilginç!
    TH700 Tuğbay'ın da başarısı gözardı edilemezdi.Ufak tefek aksilikler yüzünden 2-1'le finali kaptırması onu 2. yaptı.Halbuki roll'de sonuçlar çok farklıydı,kısmet böyleymiş.
    RS'leri karıştırma, TH ile roll yapan TMT rs ,Dragda birinci olan BS rs egzantrikli vs...

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NOS memesi büyütme diye bir olay yok, sadece memedeki pislik temizlendi
    tüp değiştirirken gelen pislik memeyi tıkadığı için kalkışların birini nos olmadan yaptı
    bu tıkanıklık nedeniyle hortum çatladı yine basılanın çoğu dışarı gitii

bilmeden etmeden yorum yapmayın
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farketmez mustafacım 15 dk servıs suresınıde aştılar orda yırtındım sureyı astılar dıe benı ancak nos basarak gecebılır baska turlu ımkanı yok.ki zaten nos bastıgı andan ıtıbaren suresını ayarlıyamadı elenmesı gereken yerde benım suremı bahene ederek onu tuttular halbukısı onun suresı cokdan aşmıstı ceza suresını dırek kafadan gıtmesı gerekırdı ama saglık olsun demekkı hata yaptıracak kadar rakıbıme arabam kosuyor onu
    gormus olduk

edit@ mustafa servıs suresını 15 dk dıe söledıler 22 dk kenarda bekledım
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu görmedim ben geldiğimde yoktu
    hatta 2 tane palio da yine pistin içinde show yapmaya çalıştı falan bunlar yönetim izinliydi sama sanırım

ya sonuç itibariyle otoparkta olanları engellemek yarış heyetinin işi değil kaç tane ekip arabası vardı sıfır çizenin plakasını alacaklarına anahtarını alsalardı o zaman

tribünlerin önünde olan olay ise saçmalıktı yukarıda birisi yzmış sanırım onlar o alanı para verip tutmuş gibi yani stand vs kurmak için tamam adam para vermiş olabilir ama oradaki onlarca kişiyi rahatsız edemez en azından güvenliklerin onlara müdehale etmesi gerekirdi

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farketmez mustafacım 15 dk servıs suresınıde aştılar orda yırtındım sureyı astılar dıe benı ancak nos basarak gecebılır baska turlu ımkanı yok.
    özellikle dikkat ettiler servis süresine direktör ve gözlemciler tam 20dk tanıdılarki zaten söylediler bize bizden önceki arabalar çizgiye geldiğinde bitirmezseniz elenirsiniz diye. hortumu bile yenileyemeden çıkarmak zorunda kaldık
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lastik yakanın yanına gidip onu izleyen onu kabullenmiştir zaten bunu pist alanında yapamadılar pist alanının dışında kalanlar yeri geldi içeriye kartsız girmeye çalıştı yada işte bu tip şeyleri izlediler asıl onlar kabullenmiş yarışı bile bırakıp onları izlemeye gidiyorlar bunada yapabilecek pek birşey yok bana en başından beri ilginç gelen birşey kabullendiğim birşey yok kaza olabilir evet ve bu kaza drag yarışında yapıldı diyede lanse edilebilir bunlar olabilecek şeyler ama organizasyona bunu yüklemek bence yanlış olur biraz pist içindeki güvenliği sağlamaları otoparktaki olanlardan daha önemli bence
    bence bu tamamen organizasyonun hatasıdır ve orda olacak en ufak yaralanmalı kaza bile boos'a yüklenecekti..Benim gördüğüm 40 50 tane güvenlik görevlisi vardı ve hiç göremedim gidip sıfır çizenleri uyardıklarını..Dediğim gibi çok ilginçti yarışacak otomobiller dışındaki otomobillerin pistin içine girmesine izin verilmesi.pistte birbirlerine makas attıklarını gördük daha ne olsun

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kop42 sanıyorum 32 numara ile yarıştı değil mi? Bendeki Listede Cemal Onur olarak geçiyor,
    eğer bu ise rakibi 23 numara ile yarışan mustafa kılıç, arabası da 206 rc.

Sürelere bakalım :

23 Mustafa Kılıç 206 RC 16,703 15,366 15,718
    32 Cemal Onur 106 gti 16,561 16,843 16,662

İlk kalkışta Onur geçmiş , ikinci de mustafa kılıç geçmiş, üçüncüde gene mustafa kılıç geçmiş.

Bendeki durum bu.

Onur'da bu konu ile ilgili yanıma geldi, ben sadece süre tuttuğum için Kalkış alanına yolladım Hasan abi ve direktör Ümit bey ile konuşması için.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler ben şunu içten söylemek istiyorum, artık yok 1600 cc, yok 2000 cc , yok nos yok şu yok bu dönemi bitti.

Arabanızı Allah ve bütçeniz ne verdi ise doldurun, basın 2 bar, basın 200 shot nos, aracınızı yönetmelik elverdiğince boşaltın, güvenlik önleminizi de alın, gelin süreye göre yarışın. Artık süre konuşur, CC konuşmaz bu zamandan sonra.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hatta 2 tane palio da yine pistin içinde show yapmaya çalıştı falan bunlar yönetim izinliydi sama sanırım

ya sonuç itibariyle otoparkta olanları engellemek yarış heyetinin işi değil kaç tane ekip arabası vardı sıfır çizenin plakasını alacaklarına anahtarını alsalardı o zaman

tribünlerin önünde olan olay ise saçmalıktı yukarıda birisi yzmış sanırım onlar o alanı para verip tutmuş gibi yani stand vs kurmak için tamam adam para vermiş olabilir ama oradaki onlarca kişiyi rahatsız edemez en azından güvenliklerin onlara müdehale etmesi gerekirdi
    Kanka şimdi ekip arabası niye ilgilensin ki mantıklı düşün. O araçlar hiç girmeyecekti oraya ben kapıda yaşanan olayları bire bir izlemledim. Kapıda 4 tane E30 vardı nasıl içeri girecez şeklinde planlar yapiyordu o anda onlardan birinin aklına içerdeki Murat abisi geldi. Aradılar adamı adam geldi kapıdaki görevlilere "Bunlar benim stand arabam show aracım" diğe içeri aldı halbuki alakası yoktu. Tüm E30lar sanırsam bu şekilde girdi içeri. Stand verilmiş ok verilmişte verilen adamda kişiliksiz olunca böyle oldu.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kop42 sanıyorum 32 numara ile yarıştı değil mi? Bendeki Listede Cemal Onur olarak geçiyor,
    eğer bu ise rakibi 23 numara ile yarışan mustafa kılıç, arabası da 206 rc.

Sürelere bakalım :

23 Mustafa Kılıç 206 RC 16,703 15,366 15,718
    32 Cemal Onur 106 gti 16,561 16,843 16,662

İlk kalkışta Onur geçmiş , ikinci de mustafa kılıç geçmiş, üçüncüde gene mustafa kılıç geçmiş.

Bendeki durum bu.

ilk kalkısda 16.01 yapmısım starttakı kagıtlarda öle yazıyordu orayı anlamadım

ama 1 sanıyeye yakın cezalı bı kalkısı oldu elenmesı gerekırken benım surem bahane edıldı elenmedı benım kalkısım kötuymus halbukısı hepsı aynıydı orda bı tuhaf durumlar oldu anlamadım benden sonra cem abının e30 ıle kalktı dırek elendi gıttı zaten kendıyle yarısırken bıle suresınde 1 sanıyeye yakın hızlı gıttı neyse saglık olsun dersımıze daha ıyı calısırız

Onur'da bu konu ile ilgili yanıma geldi, ben sadece süre tuttuğum için Kalkış alanına yolladım Hasan abi ve direktör Ümit bey ile konuşması için.
    ilk kalkısda 16.01 yapmısım starttakı kagıtlarda öle yazıyordu orayı anlamadım

ama 1 sanıyeye yakın cezalı bı kalkısı oldu elenmesı gerekırken benım surem bahane edıldı elenmedı benım kalkısım kötuymus halbukısı hepsı aynıydı orda bı tuhaf durumlar oldu anlamadım benden sonra cem abının e30 ıle kalktı dırek elendi gıttı zaten kendıyle yarısırken bıle suresınde 1 sanıyeye yakın hızlı gıttı neyse saglık olsun dersımıze daha ıyı calısırız
    et giren yere dert girmez.

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS'leri karıştırma, TH ile roll yapan TMT rs ,Dragda birinci olan BS rs egzantrikli vs...
    Roll'deki zaman değerlerinden bahsetmiştim,cümleyi eksik kurdum ve dolayısıyla farklı anlaşıldı sanırım BS rs farklı biliyorum,onu tebrik ederiz zaten...
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka şimdi ekip arabası niye ilgilensin ki mantıklı düşün. O araçlar hiç girmeyecekti oraya ben kapıda yaşanan olayları bire bir izlemledim. Kapıda 4 tane E30 vardı nasıl içeri girecez şeklinde planlar yapiyordu o anda onlardan birinin aklına içerdeki Murat abisi geldi. Aradılar adamı adam geldi kapıdaki görevlilere "Bunlar benim stand arabam show aracım" diğe içeri aldı halbuki alakası yoktu. Tüm E30lar sanırsam bu şekilde girdi içeri. Stand verilmiş ok verilmişte verilen adamda kişiliksiz olunca böyle oldu.
    kankacım benzer şeyleri konuşuyoruz aslında bak o içeriye girip stand aracıyız vs vs diyen araçlara kesinlikle org. heyetinin oradaki güvenliklerin falan müdehale etmesi gerekirdi burada hemfikiriz

ama arka tarafta otoparkta dönenler vs vs onlara o yarış heyeti nasıl müdehale etsin abi adamlar polis arabasının etrafında döneceklerdi neredeyse

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)