User Tag List

Sayfa 45/63 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
1195 sonuçtan 837 ile 855 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzatmanın anlamı yok söylenilen gibi nos memesi büyütme falan öyle bir işlemde yok kazım abiylede görüştüm sıralama turlarında o dereceyi çıkartması nos memesinin tıkanmış olması daha sonra düzeltilmiş

tabi burada şöyle bir olay var eğer mustafanın nos memesi temizlendikten sonra çıkardığı süre bu grubun süresinin dışında kalıyorsa ki kop un itirazı sanırım bu yönde ( atıyorum bunlar 16-17 saniye grubundalar töleransla 15,75 çıkarsınlar diyelim adam o işlemden sonra 15,35 çıkarıyorsa ) ceza almalı yada elenmeli yada diğer sınıfıa geçmeli yani prosedür neyse o olmalı o şekilde itiraz ediyor sanırım

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öle mustucum en sonunda benı anlayan bırı cıktı helal olsun sende kop dıe yazdın ya ellerınle daha duzen tutmam ben randıman vermem bıde geldın dun sarıldık felan benım hayattan beklentım kalmadı mustu zede olduk
    et giren yere dert girmez.

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetrunner38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bak dostum ismin ile hitap etmek isterim benim adım ferhat mustafanın abisiyim rc' nin volvoda servis danışmanıyım gelir çayımı içersin uslüp yanlış olabilir ama yalanda başka bir yanlıştır meme temizlemek ayrı büyütmek ayrı işi bilmeyen bir adam olsan sana nosu anlatırım ama biliyorsun. itiraz etmeniz doğal çünki ilk kalkışta nosu kullanamadık ister işnanırsınız ister inanmazsınız o size kalmış ikinci kalkışta nosu kullandık evet bastık ve geçtik ardında da elendik sizde elendiniz ikimizinde eline geçen sadece eğlence ve yarışmış olmak kaldı. ama siz hırs yapıyorsunuz standart üstüne nos basmış bir aracın geçmesini buda tartışma yaratıyor ve tekrar açıklık getireyim MEME BÜYÜTME YOK SADECE TEMİZLİK VAR anlaşılmıştır sanırsam.
    konu saptırmaya veya geçmişin üzerine devamlı gitmeye gerek yok
    Ben de Alp,umarım bi ara fırsatımız olur da tanışırız.Tabii ki önemli olan yarışmak ve getirisinde de eğlenmek.Bizim itirazımız farklı,yani hırs olayı yok.Meme büyüdü veya temizlendi,bir şekilde 2 araç da elendi...
    Neyse,senin de dediğin gibi konuyu daha fazla uzatmanın bi anlamı yok...
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben uslubu bı bozacagım o nos memesını buyutuyo dıyen arkadasa ama ortam hıc musaıt degil gecıldıysenız gecıldınız olayı tracedıye donusturmeyın yenmesını bıldıgınız gıbı yenılmesını de bılın mahalle karıları gibi yalan yanlıs laflarla konusmayın 1 1,5 ay sonra ankarada yıne var draglar ozaman sızde nos basın gecınn gucunuze gıtmesın
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarışta emeği geçen,,görev alan,,yarışan herkese teşekkürler ,,,genel anlamda ankara için başarılı bi yarıştı ,,,,herkesin söledii gibi sıfırcı arkadaşlar her zaman gibi görev yerlerindeydi ama genede zevk aldım ben padok alanı felan başaralıydı gerçektende,,,,yarışta geçikmeler olmasa tabiki bu sıcakta hem yarışanlar hem izleyenler açısından iyi olucaktı,,,,cidden çok sıcaktı ankaranın en sıcak gününe denk geldi yarış .................

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır ilk başta anlattık, meme tıkandı hortum yırtıktı diye ZT106 nickli arkadaş
    meme büyüttünüz diye iddia ediyor. elenmesine Mustafa dahil kimse birşey demiyor
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı capcapca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben uslubu bı bozacagım o nos memesını buyutuyo dıyen arkadasa ama ortam hıc musaıt degil gecıldıysenız gecıldınız olayı tracedıye donusturmeyın yenmesını bıldıgınız gıbı yenılmesını de bılın mahalle karıları gibi yalan yanlıs laflarla konusmayın 1 1,5 ay sonra ankarada yıne var draglar ozaman sızde nos basın gecınn gucunuze gıtmesın

gülüm gece bms ye geldik buji bırakmaya hem yoğun hemde yorgundun gelmedim yanına yarıştada görüşemedik zaten

dediğim gibi uzatmaya gerek yok kop tamamen çıkan sürelere göre ve olayın akışına göre bir yorum yaptı sıkıntı yapmayın birbirinize

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu uzamasın olan olmus yapılmıs eşşeğin davası surulmez. ama anlatmak ıstedgım olay su 15 sanıyelere ınebılıyorsunuz cok rahat neden seedıngde bu basarıyoı gostermedınız rakıp sızı zorlayınca ındınız benım takıldıgım o ozaman sız seedıngde nos basmadınız rakıbe göre ayarluycakdınız kendınızı dusuncenız oyöndedyı fazla kacırdınız nosu kendınızıde benıde yaktınız olay bu
    aşağıda Metin kardeşim sana cvp vermiş hocam siz istediğinizi düşünün yazın ama doğruları görerek yazın meme ağzına pislik gelmiş ilk katagori kalkışında da her şey sürücünün heycanına bağlıdır heycan daha sonra aşmış ve iyi derece yapmıştı gerçi siz bunada inanmazsınız ama neyse bizimde pek umrumuzda değil inanıp inanmamanız

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak anlatamıyorum sanırım mustunun yazdıgını bı oku artı su laflarınıza bı dıkkat edın fesatlık dı yok mahale karıları gıbı olayını bı atlatın ustunuzden

farklı seyler konusyoruz gelıp gıdıp nos buyutme olayına gırıyorsunuz hatalısınız kardesım anladınmı madem memen tıkalı temızleyıp öle gelcen sonradan temızleyım 1 sanıye fark yapıp grubun dengesını bozmuycan anladınmı
    et giren yere dert girmez.

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada Mustafa (RC Turbo) kardeşimiz seeding süresine baktığınızda en altta yer aldı. İstese hiç kasmayıp Sınıf 4-5-6 ya gelip, yada 7 de kalıp alır kupasını evine dönerdi. Dilekçe verip 2. gruba çıktı. Rakiplerine de dikkatinizi çekerim. Kendisini kutlamak lazım...
    Evet abi 10 numara tespit sen bu işi kaptın Gürsel..Benim anlatmak istediğim anlanmasını istediğim mantık bu..dünkü emeklerin katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.gönünlü safty olarak başladığı günün ilk dakkalarında görmüşdüm kapalı parkı düzenliyodun baktım sorumluluk verilmez alınırın süper örneği olarak yarış merkezinde süreleri kayıtlayıp düzenliyor.. süper destekdi..
    cezalarıda mümkün olabilirse düzenleme yaptırabilirsem 0.25 üzerine 0.5 sn ceza
    0.5 üzerine 1sn ceza 0.75 üzeri diskalifiye şeklinde olabilir öneriler yapabilirsiniz.bu şu anki şahsi düşüncem..

capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır ilk başta anlattık, meme tıkandı hortum yırtıktı diye ZT106 nickli arkadaş
    meme büyüttünüz diye iddia ediyor. elenmesine Mustafa dahil kimse birşey demiyor
    kardesim onlara ne kı ya buyutsek bılee ben nasıl gectıgıme bakarımm keske 2-4 vitesdede bassaydım nosa da daha fazla fark atsaydımm belkı ozman daha az konusurlardııı
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak anlatamıyorum sanırım mustunun yazdıgını bı oku artı su laflarınıza bı dıkkat edın fesatlık dı yok mahale karıları gıbı olayını bı atlatın ustunuzden

farklı seyler konusyoruz gelıp gıdıp nos buyutme olayına gırıyorsunuz hatalısınız kardesım anladınmı madem memen tıkalı temızleyıp öle gelcen sonradan temızleyım 1 sanıye fark yapıp grubun dengesını bozmuycan anladınmı
    hatamız yok hatalı sizsiniz hala suçlu arıyorsunuz sizde nos takın o zaman madem geçilmeyi hazmedemiyorsunuz geçin mutlu olun tabi sizde daha iyi derece yapanlarıda rencide etmeyin olurmu denge bozanda sizsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim onlara ne kı ya buyutsek bılee ben nasıl gectıgıme bakarımm keske 2-4 vitesdede bassaydım nosa da daha fazla fark atsaydımm belkı ozman daha az konusurlardııı
    olum büyütmedik memeyi ama keşke büyütüp milleti emzirseydik D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar şu geçme geçilme olayını bir kenara bırakın

mevzu şu isteyen istediği kadar nos basar bundada sıkıntı yok

ama sıralamada tıkalı meme ile uzun süre çıkarıp bir gruba yerleşip yarışta o dereceden daha az bir süre çıkartıyorsanız ve bu süre verilen töleransları geçiyorsa sorundur.Ha geçmiyorsa töleranslar dahilindeysede yapacak birşey yoktur.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abi 10 numara tespit sen bu işi kaptın Gürsel..Benim anlatmak istediğim anlanmasını istediğim mantık bu..dünkü emeklerin katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.gönünlü safty olarak başladığı günün ilk dakkalarında görmüşdüm kapalı parkı düzenliyodun baktım sorumluluk verilmez alınırın süper örneği olarak yarış merkezinde süreleri kayıtlayıp düzenliyor.. süper destekdi..
    cezalarıda mümkün olabilirse düzenleme yaptırabilirsem 0.25 üzerine 0.5 sn ceza
    0.5 üzerine 1sn ceza 0.75 üzeri diskalifiye şeklinde olabilir öneriler yapabilirsiniz.bu şu anki şahsi düşüncem..
    Abi ceza sistemi güzel..Değişikliğe gerek yok iyi düşünülmüş fakat şu atmosferikcileri bi ayırın abi ya...Olmuyo abi biz neyapsak aynı dereceleri çıkarıyoruz bakın atmo grubuna dereceleri çok yakın bizler birdünya para harcıyoruz arabayı atmosferik olarak götürmek için ..Nos bağlayanada saygı duyuyorum tamam bağlar nosunu grubunda yapar ayarını sıkar sıkmaz vs.
    turbocu adam geçşliyor bi bakmışın arabanın tepesinde 5 kişi açıyo westgate dan vs. Bizim tek derdimiz atmo 1600cc 2000cc olarak Tek Grup ve apayrı olsun..biz biribirimizi yiyelim...Bakın en kötü hali ile 10-12 araba çıkıyor..Nos mos olmasa bu gruba bisürü insan girecek bizde aç çok nabız tutuyoz birsürü genç kardeş elenme geçilme korkusuyla giremiyor...

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    capcapca arkadaşım bak,yazılanları okuduysan uzatmamak için kısa kestik herşeyi streetrunner38'le.Ama sen hâla mahalle karıları falan filan tarzı konuşmalara girersen olmaz!
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetrunner38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum büyütmedik memeyi ama keşke büyütüp milleti emzirseydik D
    yaw şu tarz yorumlar yapmayın işte abicim bu olmuyor

hani şuanda bu konunun muhattabı ben olsam küfür ederdim sonra mevzu çıkardı burda o yüzden gerenk yok abi

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnanılmaz sıcaktı... Orda yarış izlemek hiç akıl karı değildi.. Organizasyonda birtakım iyleşmeler vardı.. Fakt halen yeterli düzeyde değil.. Katılım ücretleri bir miktar yukseltilip, izleyicilerden alınan giriş ücretleri de bira daha yükseltip daha kaliteli bir yarıs izlenebilirdi... Tribün önlerine araba lınmayacak stand vs olmayacak denmişti ama malesef bunlar gerceklestirilemedi... Çünkü burası ankara ve almanyadan fazla e30 mevcut.. Herseyin ötesinde kocaman kocaman insanlar, nerde bi araba lastik yaksa, eksoz patlatsa o sıcagın ortasında tüm güçleriyle bi saga bir sola kosusturdular.. Açıkcası yarısı izleyen kişi sayısının yaklasık 3 katı kadar kişi lastik yakanları izledi.. Gercekten yarıs izleyecek insanlara ozel bir organizasyon yapılmalı bence..

Bu arada gectigimiz yıllardan bahsedildi ve en azından artık zamanlar tutuluyor gibi seyler okudum forumlarda.. Hersey geliştigi gibi bizlerde gelişiyoruz ve bazı seyleri yapmak kolaylasıyor. Bunu kişilere baglamak yanlıs olur.. O zamanlar bu dragları duzenleyenler de tekrar yapsa en az bu kadar guzel olurdu organizasyon.. Organizasyondaki sıkıntılar aynıydı ve herzamanki gibi apaçilerden kaynaklanıyordu..

Genel olarak yarısta katılımcı cok azdı. saece btu ve msky kalkısı izlemek için ordaydım denilebilir. onun dısında da 2-3 kalkıs daha izledim. Eskiden cok daha keyifliydi.. Gerci bizde o zamanlar 106 lardan bıktık diyorduk ama gelen gideni arattı ve keske o zamanlardaki gibi 1 saat 106 kalkısları izleseydik Üst sınıfta cekişme cok iyi ve centilmence gidiyor. ama onun dısıdna draglarda malesef bi heyecan yok, keyif yok.......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de Alp,umarım bi ara fırsatımız olur da tanışırız.Tabii ki önemli olan yarışmak ve getirisinde de eğlenmek.Bizim itirazımız farklı,yani hırs olayı yok.Meme büyüdü veya temizlendi,bir şekilde 2 araç da elendi...
    Neyse,senin de dediğin gibi konuyu daha fazla uzatmanın bi anlamı yok...
    kısmetse garage biliyorsun gelir çayımızı içersin bilader

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)