kardeşim özgün diyorki abi ne varsa yapalım hadi ama ben istemiyorum zaten anlatmaya çalıştım anlayan olmadı sanırım ben rakip endişesindeyim derece degil rakip hızlandıkça kendiliginden zaten derece geliyo ama illaki derece diyosınız msky severlere soruyorum

Yani buda şu anlama geliyo derece çıktıktan sonra bir daha msky izleyemeyeceksiniz gerçekten istiyorsanız buradan yazın en kısa zamanda dereceyi çıkaralım swap center olarak yapamayacagımız iş kesinlikle yok bunu lütfen anlayın bizim garajımız isterse o iş olmuş demektir eger çok hızlı bir rakip olur ve 10 nun altına düştügü gün biz en iyi derecemizi mutlaka çıkarırız.
Benden gerçekleri duymak istiyorsanız yazıyorum aracımız 2.5 bara kadar ayarlı fakat yarışlarda bu güne kadar en fazla 1.7 bastım benim arabam 300 hp nosu kaldırabilecek durumda fakat bu güne kadar en fazla 125 hp bastım msky ın üzerindeki turbo pt 71 msupranın eski yaralı turbosu palleri bile eksik.pistonları en az 4 senedir üstünde en son zn ile yarışırken yagını kontorol ettik yagını bile degiştirmedik ilk kez özgün ile bu yarıştan önce 3 derece avans verdik daha en az 10 derece daha veririz oktana ne ihtiyacımız var olursa neden olmasın kullanırız
yarışta eger rakip yaklaşıyor ise nosa basarım gelmiyor ise basmam onun için saniyeler bu kadar yakın.
Kimseyi küçümsemiyorum lütfen yanlış anlamayın
yapabilecegim çok şey var ama şu an için bu kadar daha hızlı olabilmem için rakip lazım rakip olmadan saniye çıkarmışım hiç bir anlamı yok
ama diyosanız burda yarışma git yunanistana diye orada yarışırım sorun degil her yarışta neden hararet sorunu yaşadıgımı bile kimse bilmiyor heyacan lazım yoksa tak bi radyotör olsun bitsin koy c16 yı tak bi gtx 4202 koy 200 hp nos tak iki tane ax bak bakayım varmı üstüne türkiyede
inşallah bir gün dediklerimde olur