evet yani rakamları misal olarak vermiş doğu,,,, belkide daha yüksek tutulmalı belkide tribün onüne hiç araç alınmamalı ,,,,yani yarış biraz daha ucuz olabilirse amatör oalrak katılım sayısı artabilir,,,,tamam yüksek meblalar harcanarak yapılmış araçlar için katılım ücreti çok bi sorun yaratmayabilir ama adı üstünde mahalli boyuttaki bi yarışta amatörlerde yarışabilmeli![]()
bu arada tribünün arkasında bulunan kapı açık tı bilet kesen görevli de unutuldu sanırımbaya giren vardı ordan da
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
ya tabi orası da dogru da abi.. ne bilim kafada bayaca fikir beliriyo da yapılması kolay deil tabiki size de hak veriyorumsüre kısıtlaması yine olsa da yarış konyadaki veya akhisardaki ücretlerde olsa 30 araba yerine 40 araba olur ama cok daha keyifli olur.. insanlar önlerinde sıfır çizen e30ların veya egzoz patlatan 106ların yerine yarışan arabaların seslerini duyabilirler belki böylece..
kadir abi haklı dou busefeferde katılım ücreti ucuz die adam sırf gırgırına alır 18-19 sn aracını çıkar gelirbide onlarla uğraş onları bekle dur.
kayıtlar yapılırken kadir abinin güzel bi fotoğrafını çekmiştim.kızmış o an birilerine yüz ifadesinden belli.akşam ekleyecem resimleri.
onurun başına gelen olayda büyük talihsizlik.aslında onurun demek istediği daha üst sınıfta yarışmak varken alt sınıfta yarışıp benide o grupran elediniz demesi. bu olaylar için tartışmaya gerek yok bence.amaç eğlenmek ve eğlendirmek.sizler yarıştınız bizler eğlendik.hepinizin ayağına sağlık.bidahaki sefere inşallah daha soğuk bir ortamda hatta üşüyerek yarış ileriz hatta adanamızın araçlarını izleriz inş.
dou 131 nasıldı350 mt sararak gitti arba.mzsky bile okadar sarmadı.
![]()
Abiler süreye göre yarış bence en iyisi. Sizin yönteme bakalım... adam b16yı alıp stroklamış, 1.9 yapmış gelir yanına. Yada gelir bmw ci m50 2.0 bloğu alır, 1mm oversize piston, TDS krankı, al ana 3.0 litre ama ben 2 litreyim der. Bunun önüne geçilemez.
En güzeli süreler çıksın ortaya, ona göre yarışılsın. Bu mantık zaten zamanla oturacak bence..
o tarz bişey sölemedim ben sanırım üzerime alınmadım da cevap yazmak istedimkesinlikle hacme göre yarış yapılmamalı o konuda hepimiz hemfikiriz.. yalnızca benim fikrim şudur.. izleyiciden para alınarak yarış ücretleri aşagıya cekilse.. 10-15 araba daha fazla katılır.. ama yine zaman sınırı koyulur.. 17 saniye mesela.. güvenen girer.. elenen de o saatten sonra kendi düşünür.. zaten siz uyarmış olursunuz.. bak arkadaş bu kadar ücreti var bu işin.. eger 17 saniyeyi geçebiliyosan katıl.. yok geçemiyosan eger orda bize tekrar bu soruyu sorma.. ücretini geri talep etme.. bu işin zalimligi falan yok. yani
![]()
dahası gizli noslar..standart mı sökük mü tartışmaları yaşadık yarıştık maduriyet çok daha fazla ve çaresiz maduriyetler.. burda ise b,c planlarınız var enc azından.hacim sınıfına bir tane atmosferik 15 bin dolar harcanmış bir araba çıkıyor o bırakana kadar o sınıfda kimse olmuyor.zamanında oktaykanların sınıfı böyleydi mesela kim ikinci olcak diye giderdik dua ederdik kurada bize çıkmasındaoktaykan kafadan elenmeyelim diye.bu yarış dünyada süreye göre.uyum sağlayalım artık...
Onur olay o değil nos birgecede bağlanıyor ve anında 100hp güç alınıyo..
brutal arkadaşımız inanın biraydır ar-ge yapıyo arabasını bir adım öte götürmeye hergün yeni bişeyler katıyor zevkle..Yani onun o çabasını gayretini sadece nos un gücüne yenik düşürmek kötüSınıf 1 -2 de arabalar turbolu ve 400-500+ hp hepsi onlar turbo üzerine nos basması kadar normal bişey yok yeri geliyo basamıyor tutunma probleminden bizim olayımız atmosferik grup bizdede zaman olsun Stock bir saxo ile gırtlak typer aynı olmasın ama işin içine nos girmesin
![]()
ya gizli nos yapar gene girer nolcakki, olmayan iş sanki![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)