User Tag List

Sayfa 48/63 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
1195 sonuçtan 894 ile 912 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya gizli nos yapar gene girer nolcakki, olmayan iş sanki
    Ya bu birinci olma kupa alma muhabbeti "yarış zevkinin"hep önünde oluyo zaten.. Öyle bir milletizki hakkımızla biyerlere gelmektense hep gaydırıgubbak gizli işler

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abiler alın size fırsat işte, Hasan abi de söylemiş. Allah ne verdiyse koyun arabaya. Ben seedinglerden önce elimden geldiğince tanıdığım tanımadığım her yarışmacıya, Allah'ına sığın , köküne kadar bas seedingde, ondan sonra stratejini belirlersin, önce bi seeding derecen olsun dedim.

Bu arada komiserler kurulu 1. ve 2. seedinglerin de ortalamasını almadı, direkt sizler düşünülerek iyi olan sürenizi göz önüne aldılar. Bunu da unutmayın.

Bir de gene komiserlerimize buradan teşekkür etmek lazım, adamcağızlar çoook eskiden olduğu gibi kapı duvar insanlar gibi değillerdi. Grup sıralamaları ile ilgili gelen her dilekçeyi gündeme aldılar.

Hatta Tosfed gözlemcisi bir abimiz tüm gün otobüste bizi ve yarışı izledi.

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur olay o değil nos birgecede bağlanıyor ve anında 100hp güç alınıyo..
    brutal arkadaşımız inanın biraydır ar-ge yapıyo arabasını bir adım öte götürmeye hergün yeni bişeyler katıyor zevkle..Yani onun o çabasını gayretini sadece nos un gücüne yenik düşürmek kötü Sınıf 1 -2 de arabalar turbolu ve 400-500+ hp hepsi onlar turbo üzerine nos basması kadar normal bişey yok yeri geliyo basamıyor tutunma probleminden bizim olayımız atmosferik grup bizdede zaman olsun Stock bir saxo ile gırtlak typer aynı olmasın ama işin içine nos girmesin
    kadir abinin demek isteiği atmo kategorisi kendi içinde sınıflansın ,,,15-16sn---16-17sn--17-18 sn gibi gene ayrılcak bölecede dediği gibi stock saxo 106 vs araç ile dolu olanlar aynı kategoride olmıcak .................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide Kadir abi bak sende dün Turbo araba ile yarıştın, bırak artık atmosferik işleri, devlet şu işleri. Gel bizim gibi üflemelilerin dünyasına , ver üfürüğü, üstüne ver nos'u , rahat et.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abiler alın size fırsat işte, Hasan abi de söylemiş. Allah ne verdiyse koyun arabaya. Ben seedinglerden önce elimden geldiğince tanıdığım tanımadığım her yarışmacıya, Allah'ına sığın , köküne kadar bas seedingde, ondan sonra stratejini belirlersin, önce bi seeding derecen olsun dedim.

Bu arada komiserler kurulu 1. ve 2. seedinglerin de ortalamasını almadı, direkt sizler düşünülerek iyi olan sürenizi göz önüne aldılar. Bunu da unutmayın.

Bir de gene komiserlerimize buradan teşekkür etmek lazım, adamcağızlar çoook eskiden olduğu gibi kapı duvar insanlar gibi değillerdi. Grup sıralamaları ile ilgili gelen her dilekçeyi gündeme aldılar.

Hatta Tosfed gözlemcisi bir abimiz tüm gün otobüste bizi ve yarışı izledi.
    Bidahaki sefere sende gir gürsel otobüsten izlemek yok sende yarış heyecanını yaşa 40 derece sıcakta kafanda miğfer gibi kaskla sıcaktan yanan arabanın içinde emniyet kemerini göbeğinin üzerinden bağlamaya uğraşıp camını kapatman için baskı yapan görevliye yanıt verirken benim gibi esp yi kapatmayı unutursun

capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur kardeş yarıştıgın araba 206 Rc midir ? eger öyleyse helal olsun.. orjinal halde senden cok cok kuvvetli olan bi araba + nos basıyodu sanırım.. yine cok cok iyi gittin keyif alarak izledim yaptıgın kalkışları
    ne helalı ustam 6-7 boy fark oldu sankı bana kafa kafayamı gıttı
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide Kadir abi bak sende dün Turbo araba ile yarıştın, bırak artık atmosferik işleri, devlet şu işleri. Gel bizim gibi üflemelilerin dünyasına , ver üfürüğü, üstüne ver nos'u , rahat et.
    Heyaw pek zevkli oluyo 6000dd çekiyom vitesi hooort dolu veriyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen gel o teneke kutusu otobüsün içinde sıcakta bir yandan telsizi dinle, bir yandan kayıt tut, bir yandan diğer gözlemci ile kayıtları doğrula, bir yandan sağdan soldan soru soran ile uğraş , inan keşke yarışsaydım diyorum.

Bu arada herkes otobüsü klimalı sandı, bırakın klimayı havalandırması yoktu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen gel o teneke kutusu otobüsün içinde sıcakta bir yandan telsizi dinle, bir yandan kayıt tut, bir yandan diğer gözlemci ile kayıtları doğrula, bir yandan sağdan soldan soru soran ile uğraş , inan keşke yarışsaydım diyorum.

Bu arada herkes otobüsü klimalı sandı, bırakın klimayı havalandırması yoktu.
    Belediye otobüsünde klima pek yoktur yaw
    Ama yelleme aparatını çektirmişsin,jenaratörde çalışıyodu ..O kablo vs.bolluğunda bide "göremiyom" diye otobüsü ileri aldırdınya

EvrenCan_RS
    Misafir
    Sıcaklar herkezi canından bezdirdi... Clio RS ile baturalp çok iyiydi kendisini tebrik ederim..
    Abi sende stock meggy ile iyiydin fakat şu süre iyileştirme olmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada dün ile ilgili 1-2 komik anıyı da anlatayım.

İlk olarak swap center yarışa en son yetişti, otobüste form doldurun dendi, teknik kontrol toparlandığı için Teknik Hakemler yeniden nasıl kontrol yapalım dediler, Erkut bağırdı : "Abi yaa olur mu bu adamlar bu yarışın ağır topları" Sonrasında Turan abi, Ayhan abi, İsmail abi otobüse geldiler, İsmail abi sitem etti: "Hale bak yahu adam bizi top etti" Bende yok abi hepiniz ağırsınız , bak 100 kilo üstüsünüz, Erkut size Gülle namında söylemiştir, hani böyle Gülle gibi ağırsınız, düştüğünüz yeri yakarsınız ya ondandır dedim, güldük geçtik.

Sonrasında İsmail abi formu doldurmaya gelirken ruhsatını da al da öyle formu doldur dedim (Form doldurmaya gelen herkese söylediğim sözdü dün) , döndü "Lan oolum tenekeden araba yaptık ne ruhsatı ? " dedi, hali ile bir daha yerlere yattık

bigi38
    Misafir
    abiler video yok mu
    şöyle MSKY& tork BTU
    bi yerden bi tane buldum ama çok iyi değildi
    ismail abiyide emin abiyide tebrik ediyorum.gerçekten güzel rakabetti

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafadan GT30 a 1.7 basan bi aracla eşleşmem biraz kotu oldu sonucta benim arabanın ustunde vf 35 var vede 1.2 barda yuruyoruz uzerini uflemiyo zaten ama genede iyi mucadele verdigimi dusunuyorum..katılan herkeze tesekkurler..

zaten gruptaki surelere bakılırsa ne kadar iyi oldugu anlasılabilinir tek sorun grubun en iyi arabalarının 2 sinin ilk etapta birbirine dusmesi oldu...leventin aracı benle yarıstıktan sonra zaten arızalandı yoksa kupayı onun alacagını dusunuyodum..

bence organizasyon genel olarak iyiydi bence tek sorun padok alanına herkezin girmesiydi icerde cok bunaldık rahat hareket edemedik ara sıra bosaltsalarda 5 dakka gecmeden tekrar icerisi ana baba gunu oluyordu
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı capcapca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne helalı ustam 6-7 boy fark oldu sankı bana kafa kafayamı gıttı
    6-7 boy fark olunca hemde kendi sınıfından olmayan aşırı beslemeli bir araçtan okadar fark yiyince helal olsun demek yanlışmı oluyor?tebrik edilmeyi haketmiyormu?

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onurcum bir kez de burdan anlatayım sen yaptığın süreye göre sen 16-17 sn sınıfına girdin.istikrarın süper kalkışlarında saliselerin birbirine çok yakın ve bu setupla aracının yapabileceği max süre bu gözüküyor.ve bu sınıfda dereceye girmen rakiplerinin kötü olmasına bağlıydı yani hayaldi.sürelerine bakıp şunu yapabilirdin aracına 25-30 kg ağırlık koyup dereceni 16.750 seviyelerine çekmek ve 17-18 sn sınıfında yarışabilirdin ve birinciliğin kesin gibi olurdu.bu o anda yapabileceğindi.şimdi ne yapabilirsin 100 shot bir nosla dereceni 0.75 sn daha iyileştirip 16-17 sn sınıfının toleraslı cezaya girmeyecek en iyi süresi 15.750 ye yaklaşmaya çalışacaksın.şimdi bu nos olayını yapmış olarak gelseydin 2. kalkışında 16.00 drece yapsaydın rakibin ne yapmış 15.336 0.5 sn üzerinde toleransı geçtiğin için 1 sn ceza alaca ve eklenen ceza ile süresi 16.336 olacakdı ve sen 16.00 sn yenle o kalkışda rakibini geçmiş ve elemiş olacaktın.ama cezalarda da bir düzenleme yapmayı düşünmüyor değilim çünkü hala hedef rakibi ne şekilde geçersem geçiyim.206 rc nin sınıfı değil girdiği sınıf 1 sn yi geçip diskalifiye olmasına 0.116 saniye kalmış.şşahsım adına konuşuyorum bu şekil aldığım bir kupa beni sevindirmezdi.15-16 sn arasına girer nos memesini büyütür 14.750 yi zorlar ve daha iyi saniyelerle daha üst bir sınıfda yarışmanın gururunu yaşardım.

evet abı hem fıkır oldgumuz nokta ya cok guzel degınmısın neyse saglık olsun bılıyorsun ılk yarıslarımız degıl gonul vermıs kısılerız herzaman daha ıyıye sınırları zorlamakk adına bısıyler yapıcagız
    et giren yere dert girmez.

bigi38
    Misafir
    Bu arada dün ile ilgili 1-2 komik anıyı da anlatayım.

İlk olarak swap center yarışa en son yetişti, otobüste form doldurun dendi, teknik kontrol toparlandığı için Teknik Hakemler yeniden nasıl kontrol yapalım dediler, Erkut bağırdı : "Abi yaa olur mu bu adamlar bu yarışın ağır topları" Sonrasında Turan abi, Ayhan abi, İsmail abi otobüse geldiler, İsmail abi sitem etti: "Hale bak yahu adam bizi top etti" Bende yok abi hepiniz ağırsınız , bak 100 kilo üstüsünüz, Erkut size Gülle namında söylemiştir, hani böyle Gülle gibi ağırsınız, düştüğünüz yeri yakarsınız ya ondandır dedim, güldük geçtik.

Sonrasında İsmail abi formu doldurmaya gelirken ruhsatını da al da öyle formu doldur dedim (Form doldurmaya gelen herkese söylediğim sözdü dün) , döndü "Lan oolum tenekeden araba yaptık ne ruhsatı ? " dedi, hali ile bir daha yerlere yattık
    ismail abi çok büyük adam hella olsun ona
    bu güzel anı içinde teşekkürler abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baturalp tebrikler kardeşim. ben izleyemedim ama derecelerin çok güzel.

kadir abi esp yi iptal etmemek ölümcül bi hata olmuş. araba direk yığılmıştır. onun dışında da acayip patinaja kalmıştır eminim. neyse önemli olan yarışmış olmak, daha çok gideri var arabanın. ne zaman başlıyoruz yüklemeye?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eylülde olacak yarış akşam 8 gibi başlansa, biletler en az 20 lira olsa ve ne tribün önüne ne de startın arkasına araba alınmasa, bizde tribünlerin tam karşısında bulunan beyaz üstü açık tribüne otursak (piste çok daha yakın ve güneş olmadığı için üstüde sorun olmaz) güzel olmaz mı? sanmıyorum ki bilet ücretleri yüksek olunca o tarz insanlar gelsin.

o zaman işte herkes yarışa odaklanır, ne güneş, ne gereksiz insan, nede gereksiz araçlar şahane olur
    hipodromun akşam ışıklandırması varmı ki ? :S yada o kadar mesafeyi aydınlatabilecek sistem kurulabilirmi ki ?

Alıntı capcapca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavuk sensın ıbne benı kendınbe bulastırma serefsızlık yapma gecıldıysen gecıldın madem hazmademıycekdın gırmeseydın yarısa karılık yapmayın
    biraz seviyeli olsak...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baturalp tebrikler kardeşim. ben izleyemedim ama derecelerin çok güzel.

kadir abi esp yi iptal etmemek ölümcül bi hata olmuş. araba direk yığılmıştır. onun dışında da acayip patinaja kalmıştır eminim. neyse önemli olan yarışmış olmak, daha çok gideri var arabanın. ne zaman başlıyoruz yüklemeye?
    Ahmetim biliyosun Esp yi kapatma tuşu ile Cruise tuşu yanyana ve gösterge üzerindeki işaretleri hemen hemen aynı ,o tuşa basmışım

Yükleme için az daha beklicez teknik danışmanımız sensin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)