abiler alın size fırsat işte, Hasan abi de söylemiş. Allah ne verdiyse koyun arabaya. Ben seedinglerden önce elimden geldiğince tanıdığım tanımadığım her yarışmacıya, Allah'ına sığın , köküne kadar bas seedingde, ondan sonra stratejini belirlersin, önce bi seeding derecen olsun dedim.
Bu arada komiserler kurulu 1. ve 2. seedinglerin de ortalamasını almadı, direkt sizler düşünülerek iyi olan sürenizi göz önüne aldılar. Bunu da unutmayın.
Bir de gene komiserlerimize buradan teşekkür etmek lazım, adamcağızlar çoook eskiden olduğu gibi kapı duvar insanlar gibi değillerdi. Grup sıralamaları ile ilgili gelen her dilekçeyi gündeme aldılar.
Hatta Tosfed gözlemcisi bir abimiz tüm gün otobüste bizi ve yarışı izledi.
Bide Kadir abi bak sende dün Turbo araba ile yarıştın, bırak artık atmosferik işleri, devlet şu işleri. Gel bizim gibi üflemelilerin dünyasına , ver üfürüğü, üstüne ver nos'u , rahat et.
Bidahaki sefere sende gir gürsel otobüsten izlemek yok sende yarış heyecanını yaşa40 derece sıcakta kafanda miğfer gibi kaskla sıcaktan yanan arabanın içinde emniyet kemerini göbeğinin üzerinden bağlamaya uğraşıp camını kapatman için baskı yapan görevliye yanıt verirken benim gibi esp yi kapatmayı unutursun
![]()
Sen gel o teneke kutusu otobüsün içinde sıcakta bir yandan telsizi dinle, bir yandan kayıt tut, bir yandan diğer gözlemci ile kayıtları doğrula, bir yandan sağdan soldan soru soran ile uğraş , inan keşke yarışsaydım diyorum.
Bu arada herkes otobüsü klimalı sandı, bırakın klimayı havalandırması yoktu.![]()
Sıcaklar herkezi canından bezdirdi... Clio RS ile baturalp çok iyiydi kendisini tebrik ederim..
Abi sende stock meggy ile iyiydin fakat şu süre iyileştirme olmadı![]()
Bu arada dün ile ilgili 1-2 komik anıyı da anlatayım.
İlk olarak swap center yarışa en son yetişti, otobüste form doldurun dendi, teknik kontrol toparlandığı için Teknik Hakemler yeniden nasıl kontrol yapalım dediler, Erkut bağırdı : "Abi yaa olur mu bu adamlar bu yarışın ağır topları"Sonrasında Turan abi, Ayhan abi, İsmail abi otobüse geldiler, İsmail abi sitem etti: "Hale bak yahu adam bizi top etti"
Bende yok abi hepiniz ağırsınız , bak 100 kilo üstüsünüz, Erkut size Gülle namında söylemiştir, hani böyle Gülle gibi ağırsınız, düştüğünüz yeri yakarsınız ya ondandır dedim, güldük geçtik.
Sonrasında İsmail abi formu doldurmaya gelirken ruhsatını da al da öyle formu doldur dedim (Form doldurmaya gelen herkese söylediğim sözdü dün) , döndü "Lan oolum tenekeden araba yaptık ne ruhsatı ? " dedi, hali ile bir daha yerlere yattık![]()
abiler video yok mu
şöyle MSKY& tork BTU
bi yerden bi tane buldum ama çok iyi değildi
ismail abiyide emin abiyide tebrik ediyorum.gerçekten güzel rakabetti![]()
kafadan GT30 a 1.7 basan bi aracla eşleşmem biraz kotu oldu sonucta benim arabanın ustunde vf 35 var vede 1.2 barda yuruyoruz uzerini uflemiyo zaten ama genede iyi mucadele verdigimi dusunuyorum..katılan herkeze tesekkurler..
zaten gruptaki surelere bakılırsa ne kadar iyi oldugu anlasılabilinir tek sorun grubun en iyi arabalarının 2 sinin ilk etapta birbirine dusmesi oldu...leventin aracı benle yarıstıktan sonra zaten arızalandı yoksa kupayı onun alacagını dusunuyodum..
bence organizasyon genel olarak iyiydi bence tek sorun padok alanına herkezin girmesiydi icerde cok bunaldık rahat hareket edemedik ara sıra bosaltsalarda 5 dakka gecmeden tekrar icerisi ana baba gunu oluyordu
remaps.tr & Turbo Zone Garage
baturalp tebrikler kardeşim. ben izleyemedim ama derecelerin çok güzel.
kadir abi esp yi iptal etmemek ölümcül bi hata olmuş. araba direk yığılmıştır. onun dışında da acayip patinaja kalmıştır eminim. neyse önemli olan yarışmış olmak, daha çok gideri var arabanın. ne zaman başlıyoruz yüklemeye?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)